Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz monti0222w #16645 üzenetére
Az enyem olyan szinten alarendelt amugy is, hogy sokat nem kellett vele bohockodni regen sem, eleg csunyan nezni ra es egybol allit magan.
Jol latszik abbol is, hogy meg a kanapera sem ment fel soha, pedig tuti szeretne, de tudja hogy az nem az o helye. Pedig azt csinal amit akar amig nem vagyok itthon. Ez leginkabb szerintem alvasbol all
Agyra sem johet fel, viszont az fontos hogy legyen sajat helye, sajat jatekai, dolgok amiket meg en hagyok beken.
Az is teny, hogy ilyenekre en is mindig figyeltem, hogy ajton en lepek ki/be eloszor, kocsibol csak hivasra szall ki, kajalni en fogok eloszor es nincs konyorges, asztalnal csakis vendegsegben lehet a labam mellett fekve, itthon szepen a helyen, es a feje az asztal fole tuti nem megy soha.
Nekik is jot tesz ha tudjak mik a szabalyok es minden vilagos, nincs rosszabb egy zavart kutyanal amelyik nem tudja hogyan kell viselkedni/reagalni a hetkoznapi helyzetekre.
Kettojuk kozt a rangsort viszont ok fogjak lerendezni, abba en nem szolnek bele semmikepp, meg szerintem nem is nagyon lehetAssuming Control
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz monti0222w #16645 üzenetére
Azaz hogy a kisebbik elfoglalta a nagynak a helyét.
A nagy megharagudott és lefeküdt egy krumplis zsákra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest