- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
Kis segítséget szeretnék kérni.Adott egy 9 hónapos francia bulldog kiscsaj.Imádom,okos,de.. sajnos gond van a szobatisztasággal.Rendszeresen bepisil,bekakil.Sétáltatva minimum napi 3 alkalommal van,ha épp szabadnapos vagyok akkor többször is.Kutyavécét nem használja,minden alkalommal máshova végzi a dolgát.Szidást,rázást (ahogy az anyja szokja a nyakánál) alkalmazom,ha rajtakapom.De nem jelez,mindenféle előzmény nélkül jönnek a dolgok,ahol éppen tartózkodik.A minap már arra vetemedtem,hogy el is picsáztam a lelkemet.Nekem jbban fájt,mint neki... persze meg nem bocsájtottam.
Többször levinni nem tudom,na meg nem is jelez,mint mondottam.Édesanyám kutyája szintén az én nevelésem,szobatiszta,semmi gond nem is volt vele.Jelez,ha mennie kell.Mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest