Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szöSsZI
tag
Nem.

Akkor most mit kell tenni? Az összes macskát bezárni négy fal közé?
Ez nem fekete-fehér játék.
Szerintem ahol kutya van ott nem nagyon mászkál az idegen macska sem a kertben, sem a pincében...nem könnyen végezné a dolgát..
Ha pedig lakóépületről van szó.. az a lakó hibája is lehet, hogy bejuthat egy állat a pincéjébe, nem?Aki nem szereti a macskákat az nem érti, hogy kell nekik a szabadság, főleg, ha csak rossz tapasztalata van... Nem hasonlíthatod egy pocokhoz vagy patkányhoz...
Értem én, hogy kellemetlen és idegesítő, hogy rajtunk kívül álló okokból megbomlik az élet terünk esztétikuma és higiéniája ... mégis a végeredmény az, hogy a macska is házi állat, kedvenc és szabad lény.. szóval.
Azért el szabad kergetni ha rajta kapjuk az illegális tevékenységen...
Úgy látszik, mivel én szeretem a macskákat nem látok át a szitán, hogy annyi kárt tenne ami nem elviselhető ..
(A kóbor macska képzőket én is elítélem.)Most megint benéztem, mert miért vigyázzon az ember a saját dolgaira a háza táján, ugye?

Igen, lehet hibáztatni a macska gazdáját, hogy mit művel a cicus... csak nem megyünk sokra vele..Szóval, mit ajánlasz a rossz macska gazdiknak az ilyen kellemetlenségek elkerülése érdekében?
Legyenek csak kutya gazdik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- League of Legends
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gmail
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest