Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
Nem értek veled egyet , én sokat rendelek Kínából ( mostmár egy hét 10 nap és itt van a csomag , szinte mindenhonnan ) , a Magyar gazdaság sokszor ahogy írod a 200ft kacatokat hozzá és a többszörös árán akarja eladni , és én nem kacatokat veszek de nem is 200 Ft - ért
, fentebb betettem azt a távcsövet amit az USA ban 300$ ért kínálják és én Kínában a kis gyártótól megvettem 146$ és úgy volt csomagolva , hogy akár a repűlőröl is le dobhatták volna !! Ez a kés szett [kép] 24000ft volt többmint egy éve használjuk , [kép] célszerszám , inoxból van , [kép] multiméter ( tv szerelő ismerősöm be mérte és azt mondta , hogy ez igen ) igaz nem 2000ft volt , 12000-er ezeket ithon meg sem kapod !! Ez csak töredéke amiket rendeltem idáig !
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, fentebb betettem azt a távcsövet amit az USA ban 300$ ért kínálják és én Kínában a kis gyártótól megvettem 146$ és úgy volt csomagolva , hogy akár a repűlőröl is le dobhatták volna !! Ez a kés szett