- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
hát tegnap rendesen elcsodálkoztam
tavaly ugye decemberbe hozták a bernit, gyors ház eszkábálás szalma bele kaja belerak hogy bemenjen, használta is a házat egész télen, őszre persze kinőte közbe az ajtónyíláson is vágtam hogy kényelmesebben be tudjon meni de egész nyáron a közelébe nem ment se ősszel esőbe se ami azért csak idegesített bár van esővédett hely is de sokszor a szomszéd falának dőlve aludt ami azért zavart. ~3 hete csináltam nagyobb házat. Nem ment bele a kajáját is beleraktuk pedig, hogy be keljen mennie, tudja az az ő helye, de még a múlt heti szélviharba se használta. Közbe az első teraszra felengedtük így az ajtóban tud aludni eső és szélvédett helyen. Viszont azt észrevettem a múlt heti szélvihar amit összehordott a lépcső alján falevél abba alszik nem fent az ajtóban a teraszon. Tegnap vettem 1 csomag szalmát és beraktam a házába és megtörtént a csoda 1 óra múlva már a házikóba feküdt és ott is aludt éjszaka. Sose gondoltam volna a szalma hiánya miatt nem megy a házba a kis hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest