Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8038) SaitoX válasza King Unique (#8037) üzenetére


SaitoX
tag

hát igen siettem:) amúgy vicces volt... kérdeztem van-e winchester? mondták az nincs, csak merevlemez... de lényeg hogy azért sikerült megvenni:)
Műanyag a burkolat, egész jól néz ki, olyan mint ezen a képen.
Beraktam rá egyszerre 5 torrentes letöltést, meg másolgattam fájlokat, 36-37 fokra ment fel maximum, alapból 32-33 körül volt pár óra után (mielőtt még leterheltem volna), így szerintem a hőmérséklete egész jónak számíthat.
A kábel sztem 1 m, épphogy elér a gép hátuljától az asztalig, ez nem rossz egyébként egy külső vinyónak ha asztalon van? pl. billentyűzettel történő írás közben, meg ilyesmik, nem gond hogy "rezeg"? (persze nem szemmel láthatóan... de picit azért biztos)
A-B-s csatis a kábel ahogy elnézem:) hát egy 2 m-es jobb lenne az biztos.
Ami elsőre elég zavaró egyébként, hogy baromi erős kék led van az elején, és hátulján is... de eltakartam, így már nem gond:)
WD My Bookban egyébként másfajta vinyó van? Végülis így ugyanannyi volt kb mint az lett volna... jelen pillanatban viszont asszem így is eléggé megérte.
Sebességet még nem teszteltem, számomra nem is ez volt az elsődleges szempont, de majd még kíváncsiságból megnézem:)
Ja és eléggé halk, gyakorlatilag másolás meg letöltés közben nem igazán van hangja, egyedül mikor bedugtam és feléledt, akkor picit hangosabb volt pár mpre, de hát ezt túl lehet élni:)
Köszi a helpet, örülök hogy végre sikerült vinyót venni, már azt hittem fél éven belül nem lesz, és írhatok ki mindent DVD-re... :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.