Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5891) King Unique válasza kocsiska15 (#5890) üzenetére


King Unique
titán

1. Igen, így működik (példa).

2. Van gyárilag készre szerelt 3,5"-os külső HDD (példa) és külön vásárolt 3,5"-os HDD + külső ház = külső HDD (példa), ahol mindkét esetben külső merevlemezről beszélünk, valamint mindkettőnél lehet pró és kontra egyaránt.

3. A megbízhatóság nagyban függ a megfelelő használattól, a külső házban lévő HDD minőségétől illetve megbízhatóságától is, stb. Ahol 1 db egylemezes külső ház normál esetben egyszerre 1 db HDD-hez használatos, ha a HDD-k gyakori cserélgetése vagy több HDD egyidejű használata a cél, akkor adott a többlemezes külső ház (példa), HDD dokkoló (példa) és az IDE/SATA - USB adapter (példa) használatának lehetősége.

4. Ha 3,5"-os HDD-ről van szó, akkor értelemszerűen ahhoz való 3,5"-os külső házat kellene venni, nem 2,5"-os HDD-hez valót. Azt pedig nyilván fixen el kellene dönteni, hogy most 3,5"-os vagy 2,5"-os HDD kell-e, a PC-be beépítve és SATA-n használva vagy USB-n külső HDD-ként, stb.

5. A belső HDD / SSD PC-be való behelyezése, beépítése nem ennek a topiknak a témája, itt értelemszerűen a 3,5"-os HDD-khez való külső házak, dokkolók, adapterek, az azokba történő beépítés és külső merevlemezként történő használat a téma. De az előbbire is adja magát logikusan a válasz, látszik hol vannak az adott 2,5"-os HDD-n és SSD-n a furatok a csavaroknak, hogyan rögzíthetők az adott PC-ben, stb.

Igen, a célra akár az AXAGON EE35-XA3 Aline Box egylemezes külső ház is megfelelhet, bár annál is akadt pró és kontra vélemény egyaránt, lásd a topikba írt rövid beszámolókat.
Ha egyéb 3,5"-os külső házak + akár HDD dokkolók és adapterek is érdekelnek, akkor lásd a topik téma összefoglalójában lévő információs táblázatot, valamint beszámolókat és teszteket.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.