- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
deathtania #1594 üzenetére
én edigitalban gariztatatm anno egy LC power külsö házat...azt is bevizsgaltak nem csak ám úgy kicserélték.. három és fél hétig vizsgaltak be...
aztan adtak egy újat , amit hazavizzem és azonnal kapasból ugyanugy sz@r volt.. a nas nem kezelte fel se ismerte azt se. ( de más gép se) a sharkont bezzeg mindig szereti..
mentem is vissza vele azonnal.. aszondja bevizsgaljak.. mondom viccel??? ezt is három hétig? ragaszkodtam az ár visszatéritéshez, és szerencsére visszadták..
akkor az az lc power olcsobb volt a sharkonnál egy ezressel..azért ugrottam bele.. de megtanultam hogy nem szabad..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged