Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taru
tag
válasz DavidQ #22158 üzenetére
Telefont még nem de egyébként sok mindent rendeltem onnan. Ha gond van lehet disputolni (mint az ebay), tracking akkor van ha kérsz vagy ha olyan a posta amihez jár (pl DHL). A csomagot ha megfogják akkor lesz ÁFA ez nem az oldalon múlik. Ha túl alacsony az ár akkor valszeg kamu, bár mostanság elég sok eladót kitiltottak még néha előfordul csaló.
-
Dr.Zoo
őstag
-
Stanley-B.
őstag
válasz DavidQ #22158 üzenetére
járni fog tracking number hozzá.
vámolni fogják.#22160
"kíváncsi vagyok mennyire aktivizálja magát mostanában a NAV"
nagyon."Szerintem sima ChinaPost vagy HongKong Posttal küldené a telefont az eladó"
nem ezekkel fogja, ezek nem visznek akksis csomagokat."És mi a helyzet azzal hogy akksi is van a csomagban? Tényleg harapnak rá?"
nem, csak vicc minden amit erről olvastál...[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz DavidQ #22160 üzenetére
Most elég csúnya az arány több fórumtársnál is vámolás tekintetében. Szerintem érdemes bekalkulálni ÁFA-t, maximum ha mégsem lesz, akkor az bónusz árengedmény.
Az aktivitásról esetleg kérdezd meg a NAV-ot és tudasd velünk is.
Az akkura nem szabad harapni, mert veszélyes anyagok vannak benne 2 akkus dolgokkal, sőt többször még az 1 akkus dolgok szállításával is voltak gondok. Nemrég írta be valaki, hogy melyik postázási mód hoz akkut és melyik nem.[ Szerkesztve ]
-
mong08
tag
válasz DavidQ #23238 üzenetére
Szia !
Ez sajnos csak annyit jelent,hogy kért a postán egy csomag számot. (Van egy azonosítója amit felírhat a csomagra és elküldhet neked, de ez még nem jelenti a postázás tényét.)
Valószínűleg ki fog jönni a posta a csomagokért, vagy pedig ők fogják elvinni,ha összegyűlik egy bizonyos mennyiség.
Gondolom nem minden csomagot egyenként visznek a postára.
Nekem volt,hogy két hét volt mire küldemény felvéve státusz lett belőle, de volt rendelés után összesen öt nap és itt volt nálam a termék.
Kína.. kiszámíthatatlan..
Szerencsére olyan még nem volt,hogy ne érkezett volna meg a termék.Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
Palomar
csendes tag
válasz DavidQ #23104 üzenetére
izgulás emeli a vérnyomást, ezáltal súlyosabb esetben agyvérzést okozhat, stb, stb, tehát ártalmas az egészségre, és a csomag sem jön meg tőle hamarabb.
Sőt, egy agyvérzés után ha meg is jön a csomag, jó eséllyel sokkal kevésbé fogsz neki örülni, mint agyvérzés nélkül, és nehezebben is fogod tudni emelni a bal kezedet, hogy odatartsd az új telefont a füledhez...Amint láthatod a bejegyzéseket, sokaknak (többek közt nekem is) még tavaly decemberről is vannak SG-s csomagok, amik valahol vannak, de még nem értek be az országba. Miközben CN-esek jelenleg körökkel előzik SG-t, nem akkus témánál HK-ról nem is beszélve, mert az is közelíti a teleportálási sebességet.
Nekem dec23 rendeléssel volt egy CN és egy SG, dec 25 feladták mindkettőt, CN-t tegnap átvettem, SG ki tudja hol van.
Szóval a jan 12-én beregisztrált csomagszámmal, ami fizikailag még valószínűleg a 4px-nél van, ha feladta már egyáltalán az eladó, nem annyira kell izgulni. 3-5 nap, míg a 4px-nek való fizikai átadás után 4px Kínából HongKongon keresztül Szingapúrba elviszi a csomagot az SG Post főhadiszállására, és utána lesz csak Received from customer, majd Despatched státusz. Utána meg hosszú-hosszú várakozás mire leszáll itthon.Üdv: Palomar
-
lolcopterlol
tag
-
SSlyTR
aktív tag
válasz DavidQ #24240 üzenetére
Ha tudod bizonyítani az akciót, akkor 250dodó után áfázol, ha nem, akkor benézted.
Én egy órát nézegettem. 190 dollár helyett 22 lett volna. (ali hot deal, megbízhatónak tűnő aladó)
Felhívtam a dhl vám részlegét és ők mondták, hogy csináljak printscreent, vagy kérjek igazolást az eladótól.Tegnap beszéltem a nav-osokkal, végre elértem őket. (előbb értem el orbánt, ő rájuk parancsolt és egyből felvették a telót ) És ott is azt mondta a muksó, hogy a fizetett összeg után kell adózni. Rákérdeztem erre, azt mondta, hogy akkor 22 dollár és vámmentes.
végül nem rendeltem meg az órát
-
beg
veterán
válasz DavidQ #24825 üzenetére
Azért egy emailre csak jut idő CsingLingnek az ünnepi szusi mellől (Ali az eladó email címére küldi a disputot) Ha mást nem, visszapötyög Sangmuns telefonjáról, hogy ünnep van.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz DavidQ #26067 üzenetére
A kártya csak egy eszköz a számládon lévő pénz eléréséhez. A kettő két külön dolog. Ha megeszi egy kutya a kártyádat veszik vele együtt a pénzed? Beballagsz a bankodba és a pénztárnál kifizetnek.
Azért egy ilyen kérdés után bátor az aláírásod[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz DavidQ #33342 üzenetére
Előtted párral írták. Válasz is született rá. [link]
Egyébkén engedd meg, hogy gratuláljak a TN nyilvános megosztásához, ha áfaköteles a cucc, akkor már most készítsd a papírokat.[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz DavidQ #45395 üzenetére
a WS is nagy valószínűséggel kamu postázó cég, kamu trekkinggel tehát a csomag akárhol is lehet, jellemzően sima CN posták ezek.
(#45393) Dominó85: szerintem erre célzott RVR400: Vjankovics82 "hol járhat a csomagom vajon mit jelent?" >>> Dominó85 "Még csak most fog elindulni keletről... "
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
maj-viktor
őstag
válasz DavidQ #57048 üzenetére
Vagy csak simán egy kamutörténet CtrlC-CtrlV-vel, amit a hosszú szállításra fog (a türelmetlenek számára)... én is kapok hasonlókat.. úgy hogy "nem panaszkodok" a hosszú szállításra... sablon szöveg!
Egy szelfibotot miért dobna vissza az ottani vám!? még ha akku-s termék lenne, megérteném... vagy várjcsak!? Biztos viperának nézték...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
coredump222
tag
válasz DavidQ #62958 üzenetére
Azert erdekelne mert checkoutnal a paypal-os fizetesnel ez jon : Security header is not valid
Amugy nem tunik valid-nak az oldal pl. az osszes "about us" es hasonlo menupontok mind az oldal
elejere visznek.
Raadasul csak itt talatam olyat ami mar minden altalam (es google altal) ismert oldalon out of stock.Hmmmm
Erosen fake boltnak tunik egyenlore sajnos !!!!
-
embe
nagyúr
válasz DavidQ #74215 üzenetére
Köszi a javaslatot! De nem olvastad el alaposan amit írtam. Amiket írtam.
Tudom hogy kell írni, tudom melyik oldal az.
"Próbálok egy értékelést elkészíteni szintén a Banggodon, de egy retek ww1.banggod.com ugrik be helyette." Vagyis amikor a Banggood oldalon a vásárlási előzményeim között a bemutató készítésre nyomok, akkor ugrik be ez az oldal, és nem az értékelés oldala.
Valami szarság eltéríti. De csak ha arra a gombra nyomtam. De azóta megszűnt.Nem megy az angol, így a chat kilőve, de mint írtam már válaszoltak, refund lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz84
csendes tag
válasz DavidQ #74310 üzenetére
Sziasztok,
Utánakérdeztem a Coolicool-nál is az EuWarehouse-os szállításra,két forrásból ezt a választ kaptam:
"Dear customer,
You could chose from our EU warehouse.
You could chose Expedited(DHL), the delivery time is about one week without tax.""Hello, yes, we can send the phone to Hungary as free shipping, it is DHL, Yes, it don't have an custom tax. You can buy it without hesitate. Thanks"
Nem tudom mennyire megbízhatóak, de elég egyértelmű ezek szerint. Gondoltam megosztom veletek, ha ezzel kapcsolatban kérdése lenne valakinek.
Ha másnak nincs más tanácsa, asszem megrendelem hamarosan DHL shipping-gel aztán meglátjuk mi lesz.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz DavidQ #76880 üzenetére
én itt találkoztam azzal a jelenséggel, amit te is írsz...
alis rendelés LP..... csomagszám.
A csomagot a 4px, trackitonline, 17track, egy darabig követte, majd semmi. Itt kezdtem el aggódni, ezért kerestem más nyomkövető oldalakat.A linken található oldal már látott egy olyan bejegyzést, hogy a csomagot Kuala Lumpurban átcsomagolták amihez kapott új, RQ...MY ragszámot.
én sajnos még a mai napig nem kaptam meg (nov.11.-ei rendelés)
-
maj-viktor
őstag
válasz DavidQ #76880 üzenetére
Ez a pumpás izé nem számít "illegális" cuccnak!? Kb. mint a zárfeltörő készlet vagy volt annó azaz ügy a kamerás "kémtoll"-al... vagy 3éve...
(vagy te amúgy a "hétköznapi életben" ilyet mire használsz!?)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest