Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Pentele

csendes tag

válasz baly81 #96823 üzenetére

A helyettesítő kézbesítőket nem ismerem, csak nagyjából arcról, de viszonylag jól végzik a munkájukat. Néha előfordul, hogy amikor nincs szolgálatban (N.Péter) aki a rendes kézbesítőnk, akkor helyette nem küldenek ki senkit, csak amikor ő újra munkába áll, utána fogjuk megkapni a köztes időszakban érkező leveleket. Emiatt előfordult már, hogy szombaton is jött kézbesíteni, mert elmondása szerint nem szabad az ügyfélnek szívni az ő helyettesítésének hiányából. Nagyon szeretem, ő igazi vérbeli postás . Amennyiben fel kell jönnie ajánlott miatt akár más lakóhoz a lépcsőházba, aki a mi emeletünkön lakik, a postaládába simán bedobható küldeményt is inkább a kezembe adja a lakás ajtónál, hogy ne kelljen lemennem a ládához. Ez egyáltalán nem lenne kötelessége, de ha már fenn jár akkor személyesen adja át azokat is. Nagyon remélem, hogy sokáig fog még itt dolgozni, nála jobb kézbesítőt nem nagyon tudnék mondani a városban sem. Hétfőn éppen szabadságon volt, egy számomra idegen kollégája csengetett a kaputelefonon, mert egy elsőbbségi levelet hozott nekem, beengedtem a lépcsőházba. Vannak még lelkiismeretes törzs és helyettes kézbesítők is. A Nagypostán pedig szinte kivétel nélkül (csupán pár embert leszámítva) kedvesen kezelik az ügyeimet, mindig elégedetten távozok.

Ami pedig az eltűnéseket illeti: nálam eddig semmi sem tűnt el a nem ajánlott csomagok közül sem, maximum késett de el nem lopták. Néha megesik, hogy az MPL hoz ki AliExpresses rendelést is, ők mindig telefonálnak előtte. Arra is volt már példa, hogy Prime levelem jött AliExpresses és a helyi Nagypostáról hívtak telefonon, hogy otthon lesz-e valaki mert ma hoznák ki. Persze ennek idestova 2 éve már, de ilyen is létezik. Belföldön is akad amit MPL szállít, velük sem tapasztaltam olyat amit ne lehetett volna megoldani, rugalmasak felénk azok a kézbesítők is.

Új hozzászólás Aktív témák