Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok! Átfutottam a topik infó részét, több napja meg van nyitva ez az oldal, most leültem a gép elé kicsit olvasgatni megint, és valami megütötte a fejemet és kis híján elöntötte a hígfos az agyamat:

08.02-án rendeltem kettő, azaz kettő telefont Ebayról, normális megbízható eladótól stb.

A trackingon ez áll:

Package Status: In Transit
    Destination Country: Hungary
    2016-08-11 20:55 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
    2016-08-10 21:29 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad

Origin Country: Netherlands
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    2016-08-12 00:04 The item has arrived in the country of destination
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    2016-08-11 16:11 The item is on transport to the country of destination
    2016-08-10 21:29 The item is at the PostNL sorting center
    2016-08-04 22:13 The item is pre-advised
    2016-08-04 20:13 The item is pre-advised

Tehát ha jól értem a csomag már az országban van, ez mondjuk érdekes mert elég gyors volt, de oké.

Elkezdtem ezt a vámos áfás dolgot olvasni, és ez felnyomta bennem kicsit a pumpát.

Ha jól értem, én kitöltök egy formanyomtatványt, csatolom a csomag tartalmáról az infót az emailhez, ezt elküldöm a postának, és CSAK EZ UTÁN hajlandóak nekem kiküldeni a saját tulajdon csomagomat amit gecisok pénzért megvettem már? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ők erre 1 hét múlva válaszolnak, hogy ennyi és ennyi az áfa, amit ha befizetek akkor kapom meg a cuccot? Vagy hogy van ez?

Értem mi van odaírva, olvasom, de nem akarom ezt elhinni. 3 mondatban valaki össze tudná nekem ezt foglalni?

Egy csomag lenne a tétel, benne két telefon, érték 300 euró, és ha minden igaz kínából jön holland postával.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák