Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti22
csendes tag
Én nem Paypall-al rendeltem, hanem sima kártyás fizetéssel. DX-ről rendelek mindig, nem először tettem most sem, ez kb. szerintem a 10-12. rendelésem onnan, viszont ilyen hosszú idő sose telt el, hogy el se induljon a csomagom.
Paypall-al kapcsolatba én azt hallottam, hogy érdemes 45 napon belül visszakéretni a pénzed, nehogy kiess abból a határidőből.
Ja, amúgy egy telefont rendeltem, de nem is nekem hanem ismerősömnek, úgyhogy ezért is várom már, hogy változzon a státusz minél hamarabb.
Írtam a China Post-ra is (mert ugyebár ezzel jön kis hazánkba), de még nem válaszoltak vissza, csak egy automata rendszerüzenet jött vissza, hogy majd valamikor válaszolnak rá. -
-
b0bcat
addikt
A fizetéstől értettem.
Én először 3 hét után, másodjára viszont már 2 hét után visszakértem a pénzt a Pandawill-től, miután egyik alkalommal sem jutottak el odáig, hogy ezen időszakokon belül postára adják a rendelést (sőt, saját bevallásuk szerint raktárra sem érkezett be ennyi idő alatt - de ez persze csak a fizetés után derült ki ).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Teejay83
tag
Örülj neki,hogy te legalább már látod,hogy célországba elküldve, én még annyit sem és jún.12 volt a rendelés napja
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
joiner007
aktív tag
én még időben vagyok, nekem így áll:
2013.07.03
08:48 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.07.06
14:47
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadEgy kolléga két vagy három nappal előttem rendelt, és ma megjött neki
#6438 Teejay83 Hát valamivel meg kell magad nyugtatni....
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz dbilas #10727 üzenetére
Ez tényleg nem él, megnéztem...
Indítsd azonnali dispute / refundot!(másik meg, ne nagyon oszd meg legközelebb itt a TN számodat... jobb óvatosnak lenni vámos szempontból! Inkább írj rá PM-et egy tapasztaltabb fórumtársra, ha ilyen kényesebb adatot akarsz megosztani, ne rögtön a nagyvilággal tedd)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
kovee01
tag
válasz dbilas #10764 üzenetére
Nálam 5 nap volt mire megjelent a Magyar Posta oldalán.
Nekem most az a problémám hogy a Magyar Posta nem frissíti be 3napja mi van vele, raklapon van, levegőben, vagy vámon...?
[ Szerkesztve ]
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
szpali
addikt
válasz dbilas #19922 üzenetére
hali, nov30-án rendeltem, most itt tartok vele
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Anonymus23
veterán
válasz dbilas #99849 üzenetére
Az Ali csak annyit ír, hogy rendszer miatti okokból nem fogad fizetést az adott cikkre, és jelzi számodra, hogy adott bankok akár 15 napon keresztül is zároljhaták az összeget.
A banknál érdemes lehet rákérdezni (vagy akár te is nézd meg a bank applikációjában), hogy mi a helyzet az összeggel, ők látják ha nem ment át és csak le van zárolva.Gond akkor lehet, ha a bank szerint le is emelték a számládról, bár akkor sincs veszve minden, mert írnmi kell az Ali supportnak és utána néznek, hogy mizu.
Nagy valószínüséggel csak zárolták a számládon az összeget.
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest