- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
en juliusban rendeltem az asszonynak konyhai gepet (Bosch, szoval Kinabol nem nagyon ment volna
)
leadtam a rendelest es kartyaval fizettem csutortokon, erre kaptam egy emailt hogy 'bocs, nincs raktaron, majd ha lesz kuldjuk', holott direkt irtam hogy ajandekba lesz, tehat nem mindegy hogy mikor jon meg
pontosan egy hettel kesobb hivtak hogy megvan, akkor kuldhetik-e, mondom basszuskulcs, aze' rendeltem meg fizettem! szoval alig tobb mint egy het alatt megjott, a kinai rendeles sem sokkal lassabb -
doc
nagyúr
válasz
KurtCobain #6906 üzenetére
a 'szarnyal' azert tulzas, nekem masfel hetig volt 'celorszagba elkuldve' a telefonom...
-
doc
nagyúr
válasz
akos727 #6697 üzenetére
a posta.hu-nak nem igazan van informacioerteke
multkor egy kamerat rendeltem Kinabol
a posta.hu-n kedd/szerda korul valtott "vam ele allitva" statuszra, penteken is ugy volt
pentek este megyek haza, a kamera ott ul a szekben, kerdezem asszonyt ez meg mikor erkezett? azt mondja 2-3 napja -
doc
nagyúr
"RECEIVED AT DESTINATION TRANSIT CENTRE" - jelen esetben mi a destination transit centre?
ugyanis 9-ere irta a posta.hu a vamolast, a 4px szerint ma delelott erkezett a Transit Centre-be
ez lehet vajon a kozponti eloszto, igy holnap mar meg is kaphatom? -
doc
nagyúr
"Arrived at overseas (Country code: HU)"
bar gyanitom hogy penteken mar nem kapom meg, de sosem lehet tudni -
doc
nagyúr
en elhiszem, ettol meg fura hogy a maximumra 15 napot ir, mikozben a grafikon 30 fole is megy
egyebkent a posta ugyfelszolgalatan ugy altalaban hany oran keresztul kell hallgatni a zenet es a "minden ugyintezonk foglalt" szoveget ha meg akarom tudni hogy hol a csomagom?
MOD: 7 perc utan felvettek, es kozoltek hogy meg nem ert be Magyarorszagra
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
ha utana tudsz erdeklodni hogy pontosan hogyan megy, azt megkoszonnem, kivancsi vagyok
egyebkent ahogy irtam, lattam mar USD-ben beterhelt euros vasarlast (MasterCarddal):KÜLFÖLDI VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL OMV 8577/ Alland AT -KARTYASZAM- 26.43 EUR 16:57 130504 34.50 USD 218.987 USD/HUF -HOSSZUSZAMSOR- 200670 5541
(kitoroltem belole nehany szamsort, biztos ami az
)
bar a lenyeg ugyis az, hogy forintban mennyivel csokken a szamlaegyenleged, az meg bankfuggo (ezert szerettem annak idejen a Budapest Bankot pl, nagyon jo arfolyamon valtottak, a Citi nagyon pocsek ilyen szempontbol
)
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
pedig de (tobbszaz kulfoldi vasarlas utan nyugodtan elhiheted nekem
)
1) mar eleve teljesen hibas a cikk, ugyanis a vasarlas napjan jellemzoen NEM a vegosszeget vonjak le a szamlarol, csak zarolnak valamennyit (ami elvileg legalabb annyi, mint a majd tenylegesen levonando osszeg, de engem ertek mar meglepetesek), es kb. ket nap mulva terhelik be tenylegesen
2) ez az oldal pont azt irja amit en mondtam, ott vannak az arfolyamok
az hogy a kartyatarsasag atvaltja-e mondjuk a horvat kunat dollarba a banki terheles elott, reszletkerdes, csak annyibol szamit hogy a bankod kunat vagy dollart szamol at forintba
es mivel a bank konvertal forintba a sajat arfolyaman, igy az sem mindegy hogy melyik bank kartyajaval vasarolsz, eleg szep kulonbsegek tudnak lenni az arfolyamok kozott (az altalad linkelt AXA pl. kimondottan jonak tunik, bar ez nem tul meglepo ismerve a "csak online" megoldast)
-
doc
nagyúr
válasz
gergokiss198 #6138 üzenetére
nekem is 27-en lett Celorszagba kuldve, akkor lehet hogy van remeny?
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz
ekrisztian #5809 üzenetére
en fekete tokkal kertem az A820-at, ha megis rozsaszint kuldenenek akkor megkereslek
-
doc
nagyúr
nem latott valaki egy ON hozzaszolast mostanaban?
nem?
miert nem? -
doc
nagyúr
válasz
Turbobacsi #5747 üzenetére
nem erre gondoltam, hanem a magyar posta informatikai cirkuszara
-
doc
nagyúr
nem tudom volt-e rola mar szo (eleg nehez erre rakeresni az amugy is porgos topicban), de valaki le tudja irni hogy mi is tortent pontosan a postanal csomag-ugyben?
Ez erinti a mi csomagjainkat is? Pl elkepzelheto hogy mar vamon van vagy tul is esett rajta a csomag, mikozben a tracking info alapjan meg meg sem erkezett? Vagy varhatoak fennakadasok a szallitasban? -
doc
nagyúr
válasz
andras888 #5690 üzenetére
nekem is igy indult (csak a 4px-en volt ertekelheto info, pont ugyanigy Szingapur-HK mint Neked), masnap mar uton volt Magyarorszagra
2013-06-28 07:56:23
ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
2013-06-27 09:43:33
SINGAPORE
2013-06-27 09:29:08
HONGKONG
2013-06-27 09:13:28
HONGKONG
2013-06-27 08:55:50
HONGKONG
2013-06-25 23:49:06
兰光
2013-06-25 23:49:06
兰光[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz
slezakimi #5385 üzenetére
az enyem meg uton van toluk
tenyleg, hetvegen is utazik a csomag, ugye? tegnap elvileg elinditottak Magyarorszagra Kinabol, visszakerestem a topicban a Singpostos csomagokat, ugy lattam kb. egy het alatt ernek celba, vajon varhatom hogy jovo het vegen mar nalam lesz? -
doc
nagyúr
válasz
vegyszer #5118 üzenetére
ugy tudom, az egyes postak (tehat pl. magyar es kinai) egymas kozott kolcsonossegi alapon ugyez, vagyis ingyen szallitjak egymas csomagjait, igy a kulfoldre kuldott csomag az kb. annyiba kerul a postanak, mintha orszagon belul menne (csak nem a cimzett postajara kuldik, hanem a repterre)
cserebe persze a kinabol rendelt vackainkat ingyen szallitjak ki[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz
KurtCobain #4781 üzenetére
basszus, es tenyleg nem, ez mekkora kecsegseg
-
doc
nagyúr
tmallbox-rol rendelnek telefont
A szallitasi lehetosegek kozott van a HK Post es a China Post is, elobbi 4 USD, utobbi ingyenes. Szallitasi idoben 5 nap kulonbseget irnak (a HK javara), illetve a HK-t irjak ajanlottnak.
Van valodi kulonbseg a ketto kozott, amiert erdemes lenne fizetni, vagy tokmindegy? -
doc
nagyúr
válasz
gyuszito #2791 üzenetére
csak hogy kicsit megnyugtassalak, egy aktualis rendelesem:
2013.04.25
05:01
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.04.25
06:40
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.04.25
18:43
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
doc
nagyúr
válasz
Tannhauser #2369 üzenetére
attol fugg hogy mennyi ido alatt jon ossze egy kontener
ha pont a te csomagoddal lesz tele, akkor azonnal kuldik is Magyarorszagra
ha a tieddel kezdik az ujat, akkor ott uldogel egy honapig
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- 8800GTS 320mb vagy 640mb(az se baj ha 2)
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Eladó a képen látható német Razer BlackWidow V3 Billentyűzet
- Eladó a képen látható Samsung Gaming Monitor! (ami a monitorállványon áll)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest