- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paleszka
csendes tag
válasz
sander74 #35595 üzenetére
Szia.
Én szintén Tini-ről rendeltem, és NL post szállította. Ami érdekes, hogy a www.17track.net/ szerint Hollandiában is lett feladva!!!
Ma megyek érte a postára, kíváncsi leszek. Áfát már fizetnem kell érte.
Még várj szerintem néhány napot. Nekem 4. nap jelent csak meg, de addigra már az országban voltPál Ádám
-
sander74
tag
Tinydeal-es rendelés Holland posta
1 hete postára adva elvileg,de semmi jele annak,hogy ez így lenne!A TN keresők egyike sem látja.Valakinek tapasztalat a Holland postával?
-
-
hidroponi
tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
kmagor #35590 üzenetére
persze hogy tudjuk;
ha nem vagy don quijote, ne akarjál szélmalmokkal vívni...!Komolyból meg;
áruld már el mi köze lenne egymáshoz a postának meg az ebaynek???
Az ott egy piactér mint a vatera, jogviszony az eladó-ebay, valamint az eladó-posta között van (az is jobbára a feladó országé).
Belemehetsz ebbe a fightba, de van rá egy huszasom hogy nemjól fogsz kijönni belőle...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kmagor
csendes tag
válasz
maj-viktor #35589 üzenetére
az tiszta h vagy a nav de ink a postasara ez, annyi h tiz napja kellet volna h bekérjék az aadataim, nem tették, ha szerződésben vannak az ebayyel akkor a szerződésben foglaltathat olyan hogy kötelesek a lehető leggyorsabban eljárni pl, de reméltem h ti tudjátok ezeket h mit merre hogyan
-
maj-viktor
őstag
válasz
szunyooo #35587 üzenetére
SE-vel páraknak gondjuk akadt itt, nekem sima átlag időket fut / futott ~3hét, SG is hasonló...
(#35588) kmagor
És? Most mit is akarsz pontosan!?
Hát ha 10napja van Adatbekérés státuszba, arról sem az ebay / sem az eladó nem tehet, hogy nem kaptál levelet... egyedül a NAV/Posta reszortja ez... de most milyen panaszt akarsz benyújtani!? Nem értem... Miért nem lested a TN számot pár naponta!?NAV felé panaszkodhatsz... de sok értelme nincs... mostanában levannak lassulva - a posta rendszere meg 1-2nap késéssel jelez!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
kmagor
csendes tag
sziasztok az ebayről rendelt telóm, tíz napja már címzett értesítési státuszban volt vámolás miatt, csakis az én megkeresésemre reaglva kaptam értesítést, érdeklődnék, hogy hol lehet emiatt panaszt tenni, vagy szankciót érvényesíttetni.
Az rbay van szerződésben a magyar postával, az ebaynek írjak? hol tudnám ezt az esetet jelenteni, jelezni?
-
szunyooo
tag
Üdv. Sweden Post vagy Sg post melyikkel ajánlatosabb rendelni?(Telefont)Minideal
Sweden postal már rendeltem egyszer 14 nap volt +Magyarországon 25 nap a vám...xD
-
pomphl
csendes tag
Mennyi idő általában az, hogy a kínai a visszapostázott csomimat átvegye ( már megérkezett Kínaba) ?
-
maj-viktor
őstag
-
beg
veterán
válasz
maj-viktor #35581 üzenetére
Itt balra a nikkem alatt. Most csak bután tudnám, mert teflonról vagyok.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz
maj-viktor #35579 üzenetére
Khm...izé. Én.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
válasz
bazsika1986 #35573 üzenetére
Ahogy más megírta, ez egy hamis Lenovo, azokat jelölik a szám után egy betűvel, mint itt is, egy s betű...
Volt róla egy poszt itt ph-n... talán
capa72(beg) írta...Itt amúgy kapsz segítséget a választásban:
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.htmlEz a topik inkább a postázásról - idő - boltokról "szólna"
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
aytukabozs
addikt
na nehogymár te itt nekem nyugodt legyél, tessék;
http://logout.hu/bejegyzes/aytukabozs/betekintes_a_magyar_posta_ferihegyi_postakicserelo.html( #35576 ) LámaZ
Már hogyne lenne vízálló, csak még nincs rajta a speciális tok
http://www.eugenecomputergeeks.com/Computer-and-Technology-Blog/2012/06/18/how-to-waterproof-any-phone-for-free/(2*-es bocs, telóról nem megy a linkelés)
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz
130-an rendeltek (az első 2014. ápr. 26-án), de még senki nem írt vissza még egy köszönömöt sem...
Hopp, mégiscsak vannak visszajelzések itt.
Vannak vevők, akik már megkapták, és örülnek neki („Excellent!”). Egy ipse, aki Lenovo P...-t vett szerint a mobil hamis, de visszakapta a pénzét.
Amúgy – mivel nem vízhatlan – nekem gagyi. ☺[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
beg
veterán
válasz
Ez egy hamisítvány. Sem logó, sem lótuszvirág home gomb. Nem is így néz ki az eredeti. Meg ne próbáld, mert ráfázol.
Keress inkább megbízható weboldalakról lenovo a850+ típust. Téma összefoglaló tartalmaz párat. Alival nagyon vigyázz, sok az átverős eladó.
[ Szerkesztve ]
-
bazsika1986
újonc
Sziasztok !
Bocs a tudatlanságomért, még csak barátkozom a kínából telefon rendeléssel....
mi a véleményetek erről?:http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-Android4-4-mobile-phone-Lenovo-A850-MTK6592-Octa-Core-1-9Ghz-3GB-RAM/1825089722.html
Szerintetek mennyire kamu az Octa Core, a 2 GB RAM, meg a FULLHD 5.5"?
Lehetséges hogy itt is "csak egy" Quad core, 1 GB RAM, qHD-ról van szó? -
LámaZ
addikt
válasz
potrohosjoco #35546 üzenetére
Nem vízhatlan? Akkor gagyi.
Apropó: a DHL-es csomagokat a TrackChecker tudja követni?
Mert nem találom a megfelelőt, pedig van ott dhl_ szolgáltatás is.
A DHL honlapját ismerem, az rendesen ki is jelzi az infókat (bár az én furvarszámom alatt 2 csomag van: az enyém és egy paraguayi).Más: a LED-es izzóknál megadott teljesítményt általában osztani kell 2-vel. Meg a tartalékaksiknál, 18650-es elemeknél is. A kínaiak más számrendszerben számolnak, az írásuk is más. ☺
Még egy: Ezüst fokozató VIP-tag lettem az Alin. Nem is tudom, hogy megfelelő-e ez a hely itt, nekem fórumozgatni. ☺
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
testo92
csendes tag
Barátnőm rendelt már nem egy "convers" cípőt aliről, mind át jött az is 4 rugó volt.
Az más kérdés hogy nem rakta értesítőt a postába és neki kelett felhívni a postát és számonkérni hogy merre van a csomag mert TN szerint megérkezett. de aznap bementünk érte és oda adták.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
maj-viktor #35563 üzenetére
Az eladó terméke amit rendeltem 100ból 98%os osztályzású. Több ezer kommentel, hogy tökéletes stb. Gyémánt csillagok vagy mik stb. Nem lesz gond ezzel.
PS5
-
maj-viktor
őstag
válasz
potrohosjoco #35562 üzenetére
Engem mindenképpen érdekel a végeredmény, mert a fastcardtech-ről tényleg nem sok jót olvasni se itt / se külföldi fórumon... Bár azaz egész honlap csak klónokat árul... (én már alapból ezért se vásárolnék amott túlságosan)
Ahogy írtam... kínai márka és kapsz ugyanolyan jót (támogatással):
Lenovo, Jiayu, THL, ZTE, ZOPO, Xiaomi, Meizu, UMI - stb.(#35550) dekrer
Pontosan honnan és mit szeretnél venni!? (ha nem nyilvános, akkor PM)
csak pl. gondolom ali-ról (ott van sok kamu sportcucc), és ott óvatosan az eladókkal... csak sok értékeléses - termék visszajelzésestől venni... szerintem, meg számomra is alapból nehéz - ingoványos terep az aliexpress, de ha még ezt sem tartod be, akkor elástad magad és a pénzedet!(ez az aliexpress = "ingoványos terep", nagyon megragadt bennem! De eskü ez a legjobb szó rá! XD)
[ Szerkesztve ]
-
potrohosjoco
csendes tag
válasz
maj-viktor #35561 üzenetére
Antutu nem volt rá telepítve, én tettem fel !!
[ Szerkesztve ]
LeTv X600
-
maj-viktor
őstag
válasz
Ahogy előttem is megírták...
A "rendszer beállítás" kamuzhat, ahogy a leírásba is...
2GB RAM (system shows 1GB)
Volt kezembe Samsung klón, ami minőségre (fogásra) nem is lett volna rossz, de olyan lassú - szar fos volt...Rendszerbeállításba 16GB ROM, meg 1GB RAM volt, közbe meg: 256MB ROM & 256MB RAM-os volt!
(egy ismerősömet baszták át vele, mondta nézzem már meg, miért ilyen lassú)Amikor kérdeztem mennyiért vetted, azt mondta 20E Ft-ért, fogtam is a fejem! mondjuk hála az égnek nem valami 50E-ért, az már durva lett volna!
Így egy max. 10E Ft-ot érő klónt vett 20E Ft-ért...
(sokakat parkolóba - váci utcába kamu iPhone-okkal verik át 200E-s telót lealkudják 50E-re és azt hiszik de jó vételt csináltak... közbe 10E-t ér az egész hardver)
volt az indexes cikk erről:
index.hu/tech/cellanaplo/2012/08/03/iphone_kinezetu_targyakkal_kabitjak_a_vevoket
&
http://index.hu/video/2012/08/03/megkuzdottunk_a_hamis_iphone-ert/Amúgy amit írtak előttem, csekkold le... mert igen, ha gyárilag volt rajta antutu, az lehet "meghekkelt" darab és azt ír, amit látni szeretnél / kínai szeretné, hogy láss...
Szóval gyári reset, új antutu telepítés & MTK Droid Tools & CPU-Z
Ha így is 8magos, 1GB RAM, 16GB ROM stb. lesz, akkor elhiszem... amúgy nem!
Amúgy sztem is valami 4magos - 1GB RAM - 4-8GB ROM-os lesz...
Bár 185$-ért már illene 8magosat kapnod (kínai márkák közt már kapsz 8magosat ennyiért)[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
maj-viktor #35558 üzenetére
Hát ezaz a sok is bejut akkor ne hogy már a 19$os kis csomagom ne jusson be mikor még nemis dobozban lesz
Nem sajnálom a pénzt márkás ruhákra stb. Lonsdale stb. Polókból inkább zenekaros stb.. Csak van ami nem ér 20kt(converse tc). A formája és a kinézete tetszik nem a márka. Meg 1 árán kapok 5párt kínából full ugyanolyan és caak pozitív sok ezer visszajelzés.
Hát reménykedem akkor
De pl vaterán is kínából kapják és a több ezer komment közül mindenki megkapta.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
maj-viktor
őstag
Jajj, akkor várj... amit írtam az alapján, nagyon negatív jövőképet festettem le, de na... az a legrosszabb opció!
Hát figyelj, a "hétvégi piac" és/vagy a net - vatera is teli van kamu NIKE, Adidas, iPhone, Samsung, Louis Vuitton-nal, szóval "valahogy bejut az országba" a sok kamu - hamisítvány...
Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem feltétlenül muszáj "replikát" vásárolni... De ha neked ez a vágyad és esetleges "elkapás" esetén a vele járó "nyüg", akkor lelked rajta! Újból írom, az ország teli van ilyenekkel és "gond nélkül" bejut nagy százalékuk ezeknek az országba...
Én nemtudok ezügybe nyilatkozni, nem szoktam márkajelzéses cuccot "becsempészni"...
Esetleg boltba nem érdemesebb megvenni amúgy ezeket a cipőket!?Mondjuk én ruhából kerülöm a "márkát"... iPhone esetén pont az iOS a lényeg, azt meg nemtudják "másolni", max kapsz egy iOS kinézetű androidot, Samsung esetén van más alternatíva (pl. Lenovo, Jiayu, stb.),
Louis Vuitton, meg egyéb ilyen luxusmárkát vásárlókról szintén megvan a véleményem... (aki képes kiadni több százezret egy sálra - most az eredetire gondolok... akinek meg ilyenre nincs pénze, és kamu LV-be, meg PRADA, meg mittudomén milyen luxusdivat márkák vannak még, azon csak röhögöni tudok, hogy ezzel akar többnek látszani)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
janaman01
addikt
kérdés az hogy az antutu rajta van e alapból, mert ha igen akkor valahogy azt levadászni és playrol ujra fel , tehát a kérdésedre a válasz igen....igen ha rajta van az antutu alapból akkor igen bekamuzza a 20onezer pontot
sajnos saját tapasztalatból mondom...s4 klón...bekamuzta a kamerát, felbontást, procit, antutu pont stb...sőt a lecserélt antutu is full hd s nek látta a felbontást a 960 helyett, a ramot 16GB látta 2 helyett stb....szóval ÓVATOSAN. KLÓNoKkal!
ügyesek ezek a kinaiak a mókolásban....[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
XmoD
senior tag
Destination Country - Hungary
2014-05-22 10:16, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014-05-22 08:43, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014-05-21 08:40, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-05-19 11:25, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-05-13 00:25, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-10 19:27, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Singapore
2014-05-19 11:25, Arrived at overseas (Country code: HU)
2014-05-12 19:27, Despatched to overseas (Country code: HU)
2014-05-10 19:27, Received from CustomerAlakul! Már rég elküldtem nekik 21-én a szükséges cuccot és ma frissült bekérésre
Mi van manapság a királyi postával ?
-
beg
veterán
válasz
Kis kereséssel:
MTK6592 Octa Core 1.7GHz processor
Helyett:Media Tek MTK6589 1.2GHz Quad Core processor2 GB RAM
Helyett: 1 GB16 GB ROM
Helyett: 8 GBA többi talán stimmel. De ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Kérnék saját tapasztalatokat attól aki replika árút vásárolt külföldről és megkapta-e? Vagy lefoglalták?
PS5
-
Laza...
addikt
válasz
Örülök hogy örülsz, de ez: 1GB RAM(System shows 2GB)
Vagy inkább
Never give up!
-
beg
veterán
válasz
Én azért egy MTK Droid Tools-al is megnézném azt a specifikációt
Pont ezek a "neves" cuccok csalnak szoftveresen (antutu), de a DT-t nem tudják átverni.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
maj-viktor #35544 üzenetére
Azért reménykedem. Elég sokan így rendelnek és nem volt gond. Megse lehetne mondani, hogy nem eredeti nem is dobozban kapom de majd 2-3 hét után írok mi van
PS5
-
potrohosjoco
csendes tag
Hello mindenkinek.
Megérkezett a megrendelt telefonom 19 nap után.
Kicsit féltem mert sok rosszat hallottam, olvastam a fastcardtech nevű oldalról.[link]
Első vásárlásom volt ott,de megvagyok elégedve velük.
A megrendelt telefont küldték, és azt is amit pluszba kértem.
Mint a képen is látható: HDC Galaxys Note 3 rendeltem.
Az adatok valósak: MTK6592 Octa Core 1.7GHz processor, 1GB RAM(System shows 2GB), and 16GB storage.
5.7-inch HD IPS screen with 1280*720 pixel.2 akksival és 2 fóliával érkezett.
Antutu teszt pont : 26581 volt.LeTv X600
-
maj-viktor
őstag
De... van rá esély!
Mivel a VÁM-osok se tudják mennyit ér egy csomag - doboz!
Hiába van rajta a CN22 CN23-as nyilatkozaton... azon rendszerint 10-20-30$-os árat tüntetnek fel!Így az nem mentség kamu cipő rendelésére, hogy vám/áfa érték alatti és akkor úgyse bontanak...
Véletlenszerűen kiemelnek csomagokat és bontanak...
Persze a több ezres csomagforgalom max. 2-5%-ával csinálják ezt meg (amit ki is bontanak valósan), maradék, amire van idő az röntgen... (azért nincs annyi kapacításuk, hogy mindent kibontsanak és mindent leröntgenezzenek)Én így képzelem el (nem vagyok NAV-os, VÁM-os, így biztosra nem tuom):
Leszáll a repülő Ferihegyen a csomagokkal, ez megy a "raktárba" szortírozásra...
Itt átszagoltatják Buksi kutyussal, nem-e drog, fegyver (lőszer) van az adott csomaghalmazba, aminél jelez buksi, azt kiemelik! (címzett-nek ez nem lesz öröm)Ezután méret - súly alapján kiemelik azokat, amik biztos nem a ráírt 10-20$-os értéket képviselik... Mondjuk a csomagok 50%-át (laptop doboz méret - tablet - mobil, stb. amiből "reménykednek" befolyó ÁFÁ-ra, VÁM-ra!, így a csomagjaink 80%-a "elbukik"... a maradék 20% meg átcsusszanhat!
Szóval kiemelték a cuccosokat, ezeket átviszik a röntgenen, ott ha beazonosítható mi van benne (pl. mobil, tablet), küldik az adatbekérő levelet, ha a röntgen kezelő nem tudja beazonosítani - ő sem feltéltenül tudja minden csomagról egy röntgen kép alapján mi... pl. fegyver - kés, egyéb gyanús elem, akkor azt bontják!
A bontás min. 3 ember alatt történik, erről olvashattál (1 postai dolgozó és 2 vámügyintéző), felírják tételesen mi van a csomagba, ha illegális, akkor rendőrség, ha semmi extra, akkor visszazárják - megjelölik, hogy ezt bontották... ha áfa alatti, akkor megkapod rendbe, ha nem, akkor adatbekérő levél!
De attól, hogy te "kamu Nike-t" rendelsz, ami ÁFA alatt van, attól azt még bonthatják, és behívhatnak elbeszélgetésre, hogy, na ez most hogy!? Te persze ott adhatod a hülyét, stb. és közös megegyezéssel arra jutotok a NAV-al, hogy lemondasz róla és megsemmisíthetik (ergó bukod a pénzt és a termék), ha szerencséd van, talán a megsemmisítés költségét nem kell állnod...
Röviden ennyi! (vagy ez inkább hosszan volt, de mégis leegyszerűsítve)
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #35405 üzenetére
Jah, az még semmi. Tegnapra vártam egy Sprinter futáros csomagot. Jövök haza, és még ma sincs sehol. Ügyfélszolgálatot hívom, hogy mi a helyzet a tegnapi csomagommal így ma este.
Erre mondja, hogy látja, hogy volt kézbesítési kísérlet, és hogy holnap tudják megint megpróbálni, és hogy elér-e a megadott telefonszámon, és diktálja. Nah mondom, itt a baj már nem kicsi, mert a vége nem 4-es, hanem 2-es, most vagy ezek nem tudnak olvasni, vagy a webshop üzemeltetője nem tud írni, mert az adataimat jól adtam meg. Szóval nekem ez is bejött nagyon.
-
Deck
titán
Ha se vám, se áfát nem kell fizetni akkor nem bontják ki ugye a csonagot? Mert, pl ha valamilyen eredeti cipőnek a replikája van benne ne, hogy gond legyen
[ Szerkesztve ]
PS5
-
sfbalazs
tag
válasz
maj-viktor #35533 üzenetére
Nekem év elején volt 3 TN nélküli csomag ami azóta se jött meg.Biztos megtetszett valakinek útközben.
-
gkawka
tag
válasz
Nekem egy csomagom áll május 05 óta Célországba elküldve státusszal, illetve 3 másik 15-e (+- 1-2 nap) óta Küldemény felvéve állapottal...
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
vicamuso
tag
válasz
Nekem vannak kinn csomagjaim amik 1 hete állnak export custom scan, export security scan állapotba, úgy hogy előtte egy másik városból érkeztek a tranzit országba....
Szerintem valami nagy lassulás van kinn...
De van csomagom ami 05.06-a óta célországba elküldve státuszban van, a többi csomagom 10-11 napja célországba elküldve. MOst vagy a magyar oldalon van lassulás, vagy mindkét oldalon.
Nem 5 dollárosak.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
a cn csomik tn , vagy anélküliek elakadtak...de pl most jött egy hk 12 napra a fizetéstől....persze tn nélkül...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
beg
veterán
válasz
5 usd körüli csetreszek mind késnek. Akár TN, akár anélkül. Valami van odaát (ideát?)
-
Laza...
addikt
válasz
Én szoktam rendelni másoknak ebayről pl., és az eddig mindig megbízható eladók TN nélküli kis izeeei sem akarnak megjönni (máskor már 2x is ideért ennyi idő alatt)
Lassan közeledünk a 45 nap felé..
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
maj-viktor
őstag
Hogy egyeseknek tényleg ez a legnagyobb problémájuk, hogy ezt kell szóvá tenni... Na mindegy!
ON:
track nélküli csomagja akinek mostanában van / volt, rendben megkapjátok - megkaptátok!?
Lenne egy pár darabom és nem akaródzanak megjönni, a szokásos "határidővel" (bár még talán túl korai "panaszkodnom")JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
hidroponi
tag
válasz
maj-viktor #35530 üzenetére
szerinted rajtad kivul ki keres ra linkre? kulcszavakra, fogalmakra keresnek az emberek nem hozzaszolas szamokra, meg url-ekre.
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #35530 üzenetére
Akkor használd az efféle rövidítést, mindenkinek jobb így, hidd el. A SEO-ba meg ne menjünk bele, van hozzá közöm
Never give up!
-
maj-viktor
őstag
-
beg
veterán
válasz
beneboy #35528 üzenetére
Jüsztinke mindig mókás, mostanában már semmi nincs neki készleten és különböző TN számokkal hiteget. Majd csak feladja, én várnék 3-4 napot, ha azután sem él, refund.
-
beneboy
tag
Helló!
Korábban tmallbox.com-ról több telefont is rendeltem, soha semmi bajom nem volt velük.
Mostis Skypon kérdeztem hogy van-e raktáron, válasz. Hogyne lenne, fizess, és holnap feladom!
05.21 megrendeltem DHL-el (elvileg 5-7 nap a szállítás)
05.22 megkaptam a tracking-et
05.28 10:30 tracking szám még mindíg nem él épp írok neki, közben jön egy levél:
My friend,
How are you ?
Thanks for your order again~
The NEW tracking number is 0123456789 for your reference , you check it online in 2-4 work days, http://www.dhl.com~
Any feedback, please you let me know soon ~
Have a nice day ~
B.R
Justin
Ekkor kezdtem el olvasgatni a fórumot ismét
innentől elvileg 1-2 nap és látszani kéne a track 17-en ,majd 1-2 nap és vám 1-2nap és megkapom...
Mikor kezdjek el komolyan aggódni, vagy refoundot kérni?Köszi
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #35516 üzenetére
Egymás után 1 órán belül rendeltem két egyforma telót. Ugye pont emiatt szívok, mert az egyik már megjött, a másik az, ami már 16 napja valahol leledzik a vámosoknál vagy a postásoknál, vagy ki tudja hol. Direkt írtam neki (az eladónak) rögtön, hogy egyben adja fel a kettőt, hogy ne szívjam meg a vámolásnál. 3 nappal később két külön számot adott a két rendelésnél....
Szerintem én megtaláltam a legidiótább kínait.[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #35521 üzenetére
Na most figyejjé. Alaposan (tutorial)!
Beírod az okosat. Mondjuk az "okos" legyen a link. (a kattintható szó)
Beírtad hogy "okos"
Most elbattyogsz arra a lapra, aminek az URL-jét bazi hosszan imádod beilleszteni, de most nem bebaxod! CTRL+CKijelölöd az "okos" szót.
Ezután a Link gomra klattyogsz
Bemásolod a linket (CTRL+V)
Na most rányomsz az OK gombra.
Faxa, mi?
ui.: ja, és köszi
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #35521 üzenetére
Sőt, ez még egyszerűbb lett volna. Ezzel a szöveggel együtt 12mp
Never give up!
-
maj-viktor
őstag
válasz
csabili74 #35503 üzenetére
Jobb felül... keresés!
odabeírod, hogy "visszaposta Kína"
Ezt valószínűleg kiadja:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_33403-33403.html
&
posta.hu:
http://www.posta.hu/static/internet/download/2014_tarifatabla_HU_2014_01.pdf
1.oldal belföldi díjak
2.oldal nemzetközi díjak
&
http://www.posta.hu/static/internet/download/kina.pdf2kg-ig levélként feltudod adni (ha nem irreálisan nagy a csomag)
Efelett meg csomagként, de az már húzós költség!Nem is volt / lett volna olyan nehéz, ugye!?
nekem is csak 118 mp-embe került, a komment megírásával együtt![ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #35518 üzenetére
nem, henem ez:
Rendelés külföldről 3.rész (Vámolási folyamat): http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/18/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_3_resz_vamolasi_folyamat
vs.
Rendelés külföldről 3.rész (Vámolási folyamat):
Mobilról amúgy én sem tudom megcsinálni, igaz akkor jelzem is hogy mobilról vagyok...
szerk.
szeretném a csiga nicket használni a továbbiakban...[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
-
maj-viktor
őstag
válasz
Laza... #35515 üzenetére
Most miről beszélsz!?
3linket raktam be...Mekkora felbontáson nézed te a képernyőt, hogy ez neked baromi hosszúnak tűnik és nem tudok linkelni!?
Én 1366 x 768 -on és számomra nem zavaróan hosszú!
Meg ki szart a müzlidbe, hogy itt ez a hirtelen letámadás!? O.o
(amúgy írtam PM-et neked)/szerk
Ja hogy az a problémád, hogy nem használok "linkrövidítést"!?
tinyurl - goo.gl és társai!?
(mert annak az az oka, hogy a keresés miatt van...)[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #35509 üzenetére
Bakker, tanulj már meg linkelni! Képes vagy 1000 karakterből álló linkeket bebaxni állandóan :S
Never give up!
-
Deck
titán
válasz
maj-viktor #35513 üzenetére
Csakis free shippingeset nézek. Köszi!
Akkor pl rendelek zoknit 50$ért de mondom az eladónak, hogy 2csomagba adja fel.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
maj-viktor
őstag
Ja... mondhatni... Igen!
Per / csomagra értendő!(viszont a szállítással együtti összeg számít - erre ügyelj - bár általában free shipping-gel jönnek a cuccosok, de azért vannak kivételek)
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Az Aliexpressen ha kártyával fizetnék, akkor az Alinak megy a pénz, és ő küldi az eladónak? Vagy hogy működik a kártyás fizetés?
-
aytukabozs
addikt
Most megint fájlalom hogy itt nincs youtube beillesztés, ablakban jobban ütne:
Így-e!Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Deck
titán
válasz
maj-viktor #35509 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. Mobilnézetről nincs kiemelt, így nem látom. Tehát akkor kb 27$ig. Egy kérdés merült még fel bennem. Ha rendelek több csomagot külön 25$ értékben és egyszerre érnek a vámhoz akkor kell áfát fizetnem vagy nem? Egybe számolják-e vagy mindegy hány 27$ alatti csomagom van.
PS5
-
maj-viktor
őstag
22€ alatt nincs (jelenleg ez ilyen ~6.500 Ft körüli) / csomag
De ahogy írták... összefoglaló
&
Rendelés külföldről 1.rész (VÁM & ÁFA terhek): http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
Rendelés külföldről 2.rész (Szállítási módok & idő): http://junkieeeboy.blog.hu/2013/09/01/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_szallitasi_modok_ido
Rendelés külföldről 3.rész (Vámolási folyamat): http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/18/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_3_resz_vamolasi_folyamatJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Deck
titán
Mekkora az a maximum összeg rendelésnél amíg biztosan nem kell áfát és adót fizetnem? Olvastam már többfélét ezzel kapcsolatban. Aliexpressen vannak nagyon jó dolgok, olcsón és ezért kérdem.
PS5
-
maj-viktor
őstag
válasz
cliath #35469 üzenetére
Őszintén!? Semmit! elindítod a refundot, ha nincs megegyezés eszkalálod... és vársz.. de akár 1hónapot is "gondolokoznak" még pluszba, hogy jár-e neked full refund!
Kérdés, pl. az eladó vállalta a 60napos kézbesítési határidőt!? És ha nem kapod, meg akkor refund!?
(ez külön jelzik a termék adatlapon...)Mondjuk, ali-n ez a 60nap. kb. alap! (de vannak korrektebb eladók, akik rövidebb határidőket is vállalnak)
Nekem volt már úgy full refundom, hogy nem kaptam meg a vállalt határidő alatt... aztán később megjött a termék (pl. vállalt 45napot, de csak 60nap után jött meg, így ráírtam, hogy helloka - megjött - mi legyen... azt írta "örüljek" - így jártam!
Mondjuk ez valami 20$-os termék volt, nem 100-200$-os mobil-tablet, stb.)
-
csabili74
aktív tag
Hali. Küldött vissza valaki már postán Hong Kongba cuccot? Egy kb 100 grammos cucc mennyi lenne?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #35501 üzenetére
Sajnos a posta ügyfélszolgálat ezzel kapcsolatban sem biztatott most meg:
2014-05-23 09:26, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
Ha ennél is olyan idők lesznek, mint a fentinél, akkor ez erősen szopóág, mert már jóval rosszabb a helyzet, mint karácsonykor, vagy bármelyik kínai ünnep miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest