-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
testo92 #55649 üzenetére
Lehet hogy most hülyeséget mondok, de az EMS-t itthon a posta csinálja tehát van rá esély hogy a vámkezelés itt is 2000.-
(kérdezd meg tőlük; Keresse Ügyfélszolgálatunkat a (06-1) 333- 7777 telefonszámon vagy customer.service@posta.hu!)
A vám attól is függ mit veszel, mobiltelefonokra pl egyáltalán nincs[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
maj-viktor
őstag
válasz
testo92 #37031 üzenetére
Még úgyis kevesebb, mint 1.690 Ft...
És igen, ahogy feladom, rögtön abban a pillanatban nyomkövethető a neten...Bár nem tudom miket ad fel / hogy... én adtam már fel "törékeny" dolgot is a 950Ft-ért... mobilt, tabletot is...
(mondjuk tény, hogy nálam nem ez a jellemző)Csak megfelelően nagy dobozba kell csomagolni, buborékos fólia, stb. és újságpapírral kitömni...
És az itteni postán 18:00 és/vagy 19:00-ig (2posta van a környéken) feladottat elviszik az ország másik felébe is 1NAP ALATT ennyiért! Szerintem ez elég baráti ár... (Sőt ha nem kell házhoz vinni, elég csak PostaPont-ig, akkor ezaz összeg még kevesebb... 790 Ft... vagy 5kg-ig 950 FtTessék itt egy tegnap feladott csomagom:
Mondjuk ezt pont 19:00 után adtam fel, de csak azért, mert basszus 30percet álltam sorba és ki is vertem a balhét, ha ezt nem viszik el még ma, akkor szétverek mindent... basszus jut eszembe milyen ideges voltam emiatt tegnap... életembe nem álltam ennyit postán, pedig gyakran járok! (az volt a szerencsém, hogy 19:20-kor jön a postakocsi, így még befértem a balhé miatt, egyébként baszták volna elvinni! - 20:00-ig van nyitva ez a posta, de 19:00-kor "ürítenek", a maradék 1órába feladott cuccosok másnapra csúsznak)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Zeki
nagyúr
válasz
testo92 #35109 üzenetére
Kupon kódok úgy jönnek, hogy adott weboldalon felíratkozol a hírlevére (newsletter).
Többnyire nincs olyan kupon kód, ami mindenre érvényes, készülékenként egyedi kuponok vannak, vagy kijelölt készülékekre általános.
Előfordul itt-ott fészbúk like-ra mondjuk 1-5usd kupon, az mindenre érvényes.
Azt a weboldalon úgyis reklámozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest