- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv,
fejlemény van, szétb*sz az ideg!
szóval tegnap kijött a kárszakértő (természetesen a múlt héten kellett volna jönnie...) fényképezett, lefényképezte a kék sárga lapot, forgalmit, mindent. és kezembe nyomott egy üres dekrás kárbejelntőt, hogy ezt töltsem ki és küldjem be a dekrás email címre ami rajta van. mondom mi a f*sznak, már ez a harmadik kárbejelentőde kitöltöttem, beküldtem, 13:40-kor - ez fontos! de kárszám meg semmi se volt rajta mert azt ugye nem is tudtam.
ezután 16:21-kor küldött a kárszakértő egy sms-t, hogy 100e EGYEZSÉGI összeget tudnak ajánlani, meg küldött egy emailt a jegyzőkönyvről. azon nincs se összeg se semmi. de ez ugye már azután volt, hogy én beküldtem a kárbejelentőt. (azon semmi ilyesmi nincs)
erre ma reggel elmentem a fényezőhöz, hogy akkor csinálják biztosítós számlásra, meg is bíztam őket, hogy intézzék.
erre mire visszaértem onnan, jött az email a biztosítótól, hogy az összeget elutalták!mi a f@sz? én nem fogadtam ezt el sehol! eleve nem is tudtam az összeget mikor beküldtem a kárbejelentőt, mert az összeget csak 2 órával később küldte a kárszakértő!
szóval mi a f... ez?
egyből hívtam a biztosítót, egy órán át hallgattam a zenéjüket. közben írtam emailt is, hogy ez meg mégis mi, hogy elutalják? én ezt nem fogadom el!
erre most meg válaszoltak az emailre, hogy már elutalták a dellát így nem tudnak mit csinálni.ha további költésg merül fel, azt kifizetik (persze hogyne...)
hát de mi? hát de hogy?én meg már megbíztam a fényezőt aki így nem fog tudni mit csinálni. anélkül meg neki nem biznisz, el fog hajtani a francba.
azért egyezményes, hogy mindkét fél megegyezik és elfogadja. én ilyet nem tettemmeg mi az, hogy nem tud mit csinálni? sztornózza az utalást vagy akármi, leszarom. de én csak szívok így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest