Új hozzászólás Aktív témák

• bsh

addikt

üdv,
    fejlemény van, szétb*sz az ideg!
    szóval tegnap kijött a kárszakértő (természetesen a múlt héten kellett volna jönnie...) fényképezett, lefényképezte a kék sárga lapot, forgalmit, mindent. és kezembe nyomott egy üres dekrás kárbejelntőt, hogy ezt töltsem ki és küldjem be a dekrás email címre ami rajta van. mondom mi a f*sznak, már ez a harmadik kárbejelentő :W de kitöltöttem, beküldtem, 13:40-kor - ez fontos! de kárszám meg semmi se volt rajta mert azt ugye nem is tudtam.
    ezután 16:21-kor küldött a kárszakértő egy sms-t, hogy 100e EGYEZSÉGI összeget tudnak ajánlani, meg küldött egy emailt a jegyzőkönyvről. azon nincs se összeg se semmi. de ez ugye már azután volt, hogy én beküldtem a kárbejelentőt. (azon semmi ilyesmi nincs)
    erre ma reggel elmentem a fényezőhöz, hogy akkor csinálják biztosítós számlásra, meg is bíztam őket, hogy intézzék.
    erre mire visszaértem onnan, jött az email a biztosítótól, hogy az összeget elutalták! :Y :W mi a f@sz? én nem fogadtam ezt el sehol! eleve nem is tudtam az összeget mikor beküldtem a kárbejelentőt, mert az összeget csak 2 órával később küldte a kárszakértő!
    szóval mi a f... ez?
    egyből hívtam a biztosítót, egy órán át hallgattam a zenéjüket. közben írtam emailt is, hogy ez meg mégis mi, hogy elutalják? én ezt nem fogadom el!
    erre most meg válaszoltak az emailre, hogy már elutalták a dellát így nem tudnak mit csinálni. :W ha további költésg merül fel, azt kifizetik (persze hogyne...)
    hát de mi? hát de hogy? :W én meg már megbíztam a fényezőt aki így nem fog tudni mit csinálni. anélkül meg neki nem biznisz, el fog hajtani a francba.
    azért egyezményes, hogy mindkét fél megegyezik és elfogadja. én ilyet nem tettem :W

meg mi az, hogy nem tud mit csinálni? sztornózza az utalást vagy akármi, leszarom. de én csak szívok így :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés