Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz realist #5207 üzenetére
Mivel szerintem tök ugyanaz a motor, így ha vannak vele problémák, akkor ugyanazok lesznek.
Másrészt az összes modern motor problémás picit, mert az Euro szabályok ezt okozzák. Ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni. Márkától függetlenül.Ami a garanciát illeti, az helyfüggő lehet, de ha minden jól van dokumentálva szabály szerint akkor nem lehet gond, el szokták fogadni és folytatják a bejegyzést/pecsételgetést.
Jogilag elvileg kell is EU-n belül.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Atlantis
veterán
Amint megmutatják nekem, hogy a használati útmutatóban melyik részt nem tartottam be, ami alapján esetleg rendellenes használatról van szó, abbahagyom majd a vitát.
De nem akarom megtudni, tisztában vagyok vele, hogy ez itt Hungarisztán.
Egyelőre jól elvagyok a géppel, hangja ugyan kissé hm... karcos, de ezt leszámítva szeretem.
Egyébként ha az ember mindig azt keresi, hogy miben hol a hiba és mit miért nem vesz meg, akkor hamarosan biciklivel lesz kénytelen járni...ami ellen semmi kifogásom, csak hosszabb távra nem praktikus.
Tetszik vagy sem, az autók (is) egyre bonyolultabbak, egyre rövidebb ciklusra készülnek...márkától függetlenül. Amíg meg megy, addig legalább élvezzem a használatát, ne azon görcsöljek már, hogy Úristen, mikor megy tönkre a kettős tömegű vagy mikor kokszolódnak már be a szelepek...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest