Új hozzászólás Aktív témák
-
sike!
tag
válasz
gyulaszu #7465 üzenetére
Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA) (városi, és városon kívüli és gyalogosfelismerő módokkal): [link]
Start/Comfort Plus/Prime/Tech: minden felszereltségi szinten alapfunkció, ergo radar nélkül is kell, hogy legyen FCA.
A kérdés továbbra is ugyanaz: hogyan befolyásolhatja a radar hiánya az FCA hatékonyságát?
#7466 kopeter1982: nekem az I30-ban be lehet állítani, hogy csak figyelmeztessen vagy aktívan közreműködjön adott helyzetben.
-
AthlonXP
őstag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #7408 üzenetére
Sziasztok ,
van esetleg valaki, aki hasonló PHEV technikával szerelt autóval rendelkezik? Van arra menüpont valahol elrejtve, hogy az összes futott kilométerből mennyi volt a tisztán elektromos futott kilométer?
Én nem találtam ilyen menüpontot. Ha nincs ilyen, akkor egy szakszervíz ki tud esetleg olvasni ilyen adatot? -
lalibatyo
csendes tag
válasz
gyulaszu #7408 üzenetére
Gratulálok !
-én viszont elengedem a Bayont (és ezzel a csoportot is) hamarosan. 1 éves lesz a paripa. 5 ezer Km van benne tehát "új"és Tech. - Nagyobbat veszek mert átszerveztük az életünket. Hirdetve kb 1-2 hét múlva lesz de ha valamelyik fórumtárs épp 4 henger szívó benzin 84 ló "szaladgálós" autóra vágyna akkor nem fog csalódni és így a nepperek előtt lesztek. Mondjuk nem kótyavetye ár az elképzelés. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #7219 üzenetére
Sziasztok,
örömmel jelentkezem újra, megvettük az autót.
Hyundai IONIQ 1.6l GDi PLUG-IN HYBRID 105 LE-s motorral
Ma hoztam el, most ismerkedünk.
Feleségemnek lesz munkába járósnak, amit megpróbál majd teljesen elektromos üzemmódban abszolválni. Van "feleslegünk" a napelemes termelésből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest