- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_bee
aktív tag
válasz
Admiralis
üzenetére
Szia!
Először is, gratu a korihoz,a pro X egy kimondott jó darab, öcsémnek vettünk nemrég iylet, volt a lábamon is, nekem tetszett
A korit gyárilag nem élezik, ugyhogy ha újonnan vetted, akkor nagyonis érdemes megéleztetni. Élezni meg, ha kezdő vagy egy un. lap, vagy kicsit erősebb (értsd ezalatt, mélyebb, obb vele kanyarodni, de megállni pl nehezebb, jobban akad a jégen) un fogós-lapélet érdemes kérni, tanulni az bőven jó
Pompi: a mistermintbe szerintem ne vidd, több ismerős9m próbálta ott éleztetin, állítólag a gépek nagyon jók, de kezelni azt nagyon nem tudják... Ahova érdemes vinni, a műjégen az élezők elég jók (900ft), vagy pl a jávor utcában van egy hokis bolt ([link], ott is géppel éleznek (700 ft) de ott állítólag jól, egyszer én is szeretném kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest