- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Admiralis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Bauer Vapor pro X korit és elkezdtem újra korizni. (amikor kicsi voltam egész jól ment) Már megy a hokifék és hátrafelé a koszorúzás.
Most viszont nagy gondban vagyok. Nem értem, hogy miért nem tudok olyan szépen finoman (olyan vékonyan vágva a jeget) megállni hokifékkel. Ez a acél éle miatt lehet? A kori még nem volt megéleztetve és most nem tudom, hogy megéleztessem-e, mert ezzel az éllel most így egész jól megy. Ismerem az élezési technikákat. Ha én úgynevezett hokikoris éltszeretnék, akkor az acélba negatív körszeletet vágnak. Ha megéleztetném jobban menne szerintetek? Tudtok olyan, helyet ahol jól tudnak élezni? És egyáltalán mit kell mondani, hokikoris élezést szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most viszont nagy gondban vagyok. Nem értem, hogy miért nem tudok olyan szépen finoman (olyan vékonyan vágva a jeget) megállni hokifékkel. Ez a acél éle miatt lehet? A kori még nem volt megéleztetve és most nem tudom, hogy megéleztessem-e, mert ezzel az éllel most így egész jól megy. Ismerem az élezési technikákat. Ha én úgynevezett hokikoris éltszeretnék, akkor az acélba negatív körszeletet vágnak. Ha megéleztetném jobban menne szerintetek? Tudtok olyan, helyet ahol jól tudnak élezni? És egyáltalán mit kell mondani, hokikoris élezést szeretnék?