Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem tudom ott milyen. Nálunk itt a városban van egy öreg fószer, ki van írva hogy korcsolyaélező, mi oda vittük annó a korit, de nekem fater is meg tudja élezni, csak én nem adom oda neki, a sajátját úgy baxa el ahogy akarja, az enyémhez inkább ne nyúljon
Az enyémben is már alig van él, ha megfogom az ujjammal akkor majdnem tök sima a penge, nincs benne vályú. Ezért általában koszorúzás közben szokott egyik lábam kicsúszni, de esni azért nem esek, nem sűrűn szoktam elesni.Csak ha mindkét lábanm csúszik ki akkor nincs mit tenni. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az enyémben is már alig van él, ha megfogom az ujjammal akkor majdnem tök sima a penge, nincs benne vályú. Ezért általában koszorúzás közben szokott egyik lábam kicsúszni, de esni azért nem esek, nem sűrűn szoktam elesni.Csak ha mindkét lábanm csúszik ki akkor nincs mit tenni.