- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Ha még nem késő.
Jeff VanderMeer - Déli Végek trilógia (az expedícióból film is készült).
Philip Reeve - Ragadozó városok krónikája.
Ha pedig krimi, és még nem olvastad, mindenképpen Robert Galbraith (Rowling) Cormoran Strike könyvei.
-
Apollyon
Korrektor
Abszolút favorit sorozatom pedig az 1 másodperccel késöbb könyvek. Ha esetleg lenne ajánlásra valami hasonló posztapokaliptikus, azt nagyon szívesen fogadnám.
Ez a három részes sorozat nekem is tetszett.

Ha még nem volt meg, Wayward Pines trilógia. Elég könnyű, de néha nyomasztó olvasmány.Illetve ez csak egy könyvből áll, kissé szókimondóbb írás: Álmatlanok. Molyon kissé le van húzva, de a hangulata és a történet miatt szerintem egyszer bőven megéri elolvasni.

-
Cs1csó
titán
-
elessar
tag
-
Bozek
nagyúr
-
sziszi-fuszi
senior tag
-
abridabri
veterán
Egyik kedvenc scifim :
Brandon Hackett- Xeno -
Dinomano
őstag
-
Bozek
nagyúr
-
Petreszku
senior tag
-
thesound
addikt
-
gbors
nagyúr
Háromtest-sorozat (Cixin Liu): európai szemmel némileg idegennek tűnő, de nagyon érdekes kérdéseket feszegető hardcore sci-fi széria.
Az első rész (A háromtest-probléma) a hátteret feszegeti a múltban, valamint a fő probléma kibontását a jelenben, misztikumba hajló eseményekkel. Nagyon jó, ill. a sorozat legkönnyebben befogadható darabja.
A második rész (A sötét erdő) a fő problémával és a következményeivel foglalkozik. Nehezen emészthető, de maradandó élmény, nekem top 10-es sci-fi.
A harmadik rész (A halál vége)... hát, eltolja a dolgokat a falig, és még a falon túl is. Erősen vitatható elemek vannak benne, és ismerek olyat, akit kiakasztott a könyv. Nekem alapvetően tetszett, a hibáit el tudom nézni, de ajánlani csak fenntartásokkal tudom. -
Bozek
nagyúr
-
-igu-
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Asimovból, ha szigorúan az alapokat vesszük, akkor az Alapítvány trilógia: [link]
Ha a teljes sorozat, életmű érdekel, akkor az komolyabb. A Szukits adta ki a teljes sorozatot jó pár éve, ez az 1. rész: [link] . Ebből van 10 rész + A kiegészítő kötet + Kaliban trilógia.
Az 1-5 kötet: az Alapítvány történethez kapcsolódó novellák és regények vannak, természetesen az alap trilógiát is tartalmazza, Asimov írta mind (Encyclopedia Galactica).
6-10 kötet: egyéb, Asimov által írt novellák, regények, amik nem az Alapítvány világának részei. (Encyclopedia Galactica Alternativa)
A kötet: más írók által, az Alapítvány világába írt regények. (Encyclopedia Galactica Addenda)Lefotóztam a polcon, mert így egyszerűbb megmutatni:

szerk:
Bozek-nek igaza van, Asimov nem fantasy. -
Bozek
nagyúr
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest