Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz elessar #2233 üzenetére
több hsz-re:
az a baj ezzel a gondolattal, hogyha szépirodalmat akar apu tolni, abba fable nem fér bele. egyébként is fable-ben kicsit sok a szex meg az erőszak egy 14 évesnek.amit meg olvasna, az apunál leégés kategória. micsoda gagyi könyvek, egy darab vámpír sincs bennük
Jókainak is vannak olvasható könyvei, csak nem sok. Az És mégis mozog a föld, az Egy magyar nábob, a Kárpáthy Zoltán elmegy olvashatóság szempontjából.
viszont hiába erőlteted a szépirodalmat, a kölök nem fogja olvasni, mert sem nem érdekli, sem nem talál benne semmit, ami neki tetszene. Szerinted hogy fognak rá nézni a kortársai, ha a Csitvári krónikát kezdi elemezgetni? Az ő korában már az is nagy dolog, hogy bármit akar olvasni, majd nézz szét a logouton, mikor veri a mellét érettségi előtt az okostojás, hogy 18 éves korára 5 darab könyvet elolvasott, ő a király.
Ha már mindenáron sok betűt akarsz a kezébe adni, akkor Harry Potter. A régi ifjúsági könyvek között volt a delfin sorozat, azt érdemes. ilyen egyenkinézetük volt.
az meg, hogy leéget a gyereked téged, csak a poros öreg sznob társaságban fordul elő. különben is azt a 2-3 évet még kibírod, amikor egyáltalán hajlandó lesz veled elmenni bárhova is, utána meg már nem fog "leégetni", mert nem fogod látni
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
tibaimp
nagyúr
válasz elessar #5559 üzenetére
Vaják, Trónok harca megvolt Triviális, ahogy mondtad is.
A Végjátékot nézegettem, a film szar, a könyv jó?
A Térség-et nem ismerem.
A Korongvilágot sem ismerem.Van még a Düne sorozat, az milyen? Asimovot bírtam, mert ahogy hallottam, ez is nehéz, mint az.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz elessar #5583 üzenetére
Köszi az infókat!
"Még nem láttam olyan filmet, ami az eredeti regénynek legalább felét hozta volna. " -- ezzel csak részben értek egyet
mert: Gyűrűk Ura, Csillagpor, Keresztapa, Trónok harca filmek/sorozat zseniális lett, ezeket láttam/olvastam is. A Remény rabjai-t és a Halálsoron-t még nem olvastam, viszont a filmek fantasztikusak.
Viszont például az Eragon, Arany iránytű filmen "a szalagot nem éri meg, amire felvették" élve a Te általad is felhozott hasonlattal! Sajnos. A könyvek zseniálisak.Bozek: mentettem a könyvek képeit. kösz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
elessar
tag
válasz elessar #5597 üzenetére
Legyen egy magyar is, ehhez kicsit meg kellett tornásztatnom az agyamat, mert sem a szerző, sem a cím nem jutott eszembe: T. R. Salty: BELLVM ATLANTIS
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz elessar #6014 üzenetére
no, elkezdtem az ébredő tűz könyvet, remélem sikerül a nővérek után keletkezett űrt betemetni
istenek az égbn, annyira jó, rég volt már ilyen, hogy egy regény és a benne élő karakterek ennyire beszippantottak. imádtam mind3 [link] könyvet. köszönöm az élményt Mark L.
és a vége is kedves volt...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz elessar #6293 üzenetére
"de nem volt kedvem többhöz a feliratos változat miatt"
Akkor te lemaradtál arról, hogy mind az 5 évadot szinkronizálta az Amazon már májusban? Én az elején feliratosan néztem, és itt egyáltalán nem zavaró a váltás, nagyon jól válogatták meg a szinkronhangokat.
Kíváncsian várom a 6. (egyelőre utolsó) évad premierjét pénteken, hogy az feliratos lesz-e vagy már szinkronnal kezd.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz elessar #6715 üzenetére
Előrendelhető Orson Scott Card - Végjáték című sorozatának az előzménye!!! [link]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest