Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Pár napja kezdtem B&L Soflens 59 -et használni (Alcon Opti-Free Express lötyivel), egyelőre elégedett vagyok vele teljesen, igaz még csak 6 alkalommal viseltem, alkalmanként max. 10 órán át.
Nem sokat találni erről a lencséről itt, egyedül lorcsi írta, hogy neki jó volt (akkor), bLaCkDoGoNe meg ennek a lencsének a bűnei közé sorolja a szemei állapotának romlását
Bízok benne, hogy az én szemeim jobban bírják majd, meg az is előfordulhat, hogy ezt a lencsét is más anyagból és/vagy más tulajdonságokkal gyártják már, mint évekkel ezelőtt.MaciG kontaktlencsében szárad ki vagy szemüvegben? Ha lencsében, akkor berakás előtt cseppentesz a lencsébe tároló lötyit? Szintén tároló lötyit a szemedbe próbáltál már? Igaz ezt csak saját felelősségre, volt doki aki azt mondta nem szabad, de én évek óta használom őket így is, meg volt hogy ismerősök is az én löttyömmel mosták ki a szemüket ha belement valami
Mondjuk klíma és huzat mellett... kéne valami speckó tartály ami löttyben tartja a szemeid... akvárium szemüveg. Két kis aranyhallal
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest