Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
gyandras10 #8098 üzenetére
Melyik verzió van telepítve? URLreslover felment azt is nézd meg!
-
gyandras10
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Feltelepitettem KTU által belinkeltet de ezzel is az a baj ami az előzővel. Kodiban a movieshark kiegészitőben a filmek fel vannak sorolva ,de valamiért csak az előzetest tölti be hozzájuk. Van olyan film könyvtár amit meg sem nyit azt mondja hibaüzenet a naplóban. Hol ez a napló? Miért nincsenek meg a filmekhez a filék?
-
air
nagyúr
válasz
gyandras10 #8095 üzenetére
KTU által linkelt zipet próbáld!
-
KTU
addikt
válasz
gyandras10 #8095 üzenetére
"install from zip file" felett
"install from repository"
- MovieShark repository
- video add-ons
és egyesével telepíted amit szeretnél használni.Privát üzenetet felesleges ilyenért írni, az másra van kitalálva.
-
gyandras10
csendes tag
válasz
gyandras10 #8093 üzenetére
Telepitettem a letőltött zipet innen https://offshoregit.com/MSrepo/plugins/repository.movieshark/ csak a filmek könyvtárában samplen kivül nincs más. Ez mitöl lehet?
Én bénázoknel valamit? Segitség... -
KTU
addikt
válasz
gyandras10 #8093 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
gyandras10 #8091 üzenetére
És zip-ből?
-
gyandras10
csendes tag
Sziasztok.
Volna egy nagy problémám.
Tavaly ota használom a moviesharkot és nagyon tetszik.
Ma viszont frissitettem az m8s androidos cuccomat s sehogy nem tudom feltelepiteni a fent említett programot.
Nem mükődik a repo. Se a https://offshoregit.....
Se a
http://movieshark.xyz/repository
oldal se. nem tudom mit tegyek. Valtozott valami? hogy kell beallitani?koszonom
-
Mike88
senior tag
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már kérdeztem, de akkor is felteszem a kérdést, hogy a tv nézéskor a Helix-től felfele nem működik a next / previous channel group funkció a billentyűzet jobb és bal billentyűjére. Valamint a távirányítón sem működik. Ez eléggé zavaró, ha csatorna csoportot akar váltani az ember. Sajnos a Keymap editor sem segít a dolgon, már szinte minden opcióját végigpróbáltam. A keymap.xml átírásán is túl vagyok, de semmi. Tud esetleg valaki erre megoldást?
Köszönöm!
-
Artus
csendes újonc
Tudja valaki, ezt a topicot hogy tudnám tapatalkal párosítani?
-
huliganboy
addikt
válasz
gzolee2 #8082 üzenetére
Háát mondjuk egy PH elég nagy fórum ahhoz, hogy itt mindenki megtalálja a maga topicját. Persze tudom nem mindenki ül mindig a gép elé, de ez egy közösség. A boltokban is a bónusz csak akkor jár ha oda jársz... de itt nem ez a lényeg.
Ennek meg volt az előzménye miért került így meghatározásra a dolog, de ha olvastok ezt biztos tudjátok..
Egyébként kérlek a topichoz nem illő hozzászólásokat OFF-ba rakd!
-
gzolee2
tag
Vegre sikerult megoldanom mukodo epg t a csatornakhoz es rakattintva a pvr clientet hasznalja nem add ont !!!! happy days
-
haze81
csendes tag
válasz
Tarek El-Ali #8033 üzenetére
ja,
van regem nekem is vagy 10 eve, de hogy csinaljak most 200 hozzaszolast hogy tag legyek
en is csak olvasok mindig feleslegesen nem dumalok
jol jonne a lista nekem is -
Artus
csendes újonc
Hey. Shark repo használhatatlan Androidon. Az új honlapról szedtem le sb kiegészítő keres de nincs elėrhető eredmėny. Beállítások lehetőségtől a bejelentkezés eltűnt. A sharp kiegészítőből csak a filmek elérhetőek. Semmi más. Ötlet mit tehetnék? Mellesleg a movieshark.xyz honlap is 403 forbiddennel üdvözöl.
-
Attesz
aktív tag
Létezik olyan, hogy a Kodi nem kompatibilis egy Androidos eszközzel?
Egy Lenovo tabletről van szó, ami 4 magos.
Nincs valami alternatíva?Köszönöm
Attesz
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van ötlete Enigmával kapcsolatban, az kérem ossza meg Velem.
Hátha sikerülne megcsinálnom.Köszönöm
Attesz
-
Üdv ismét!
Gondolkodom egy C program lefordításán Kodi-ra. Eddig az openelec-et eleve már a binárissal gyártottam le, de ez frissítéskor nem valami kényelmes... Így azt kérdezném, hogy ha kodi addon-t gyártok belőle, akkor milyen prefix-szel (és sysroottal) gyártsam le, illetve, hogy van-e lehetőség pl az addon.py-vel futtatni az addon megnyitásakor a programot?
Pl első körben egy Transmission példájával állnék elő...
Egyáltalán lehetséges ilyesmi?
Köszi!
-
Imrisko
tag
Hupsz! Ebbe a csobe en is belefutottam, a lanyom HDD felszurtam a RPi-re NC indit es a filmnezes utan nezem a tartalmat tok ures. Na gyorsan elszurtam a lanyom elol a hdd, minden adatja letorlodott. Ja igy van b..a ember sajat karan tanul. Most mar tudom mit is kell csinalnom. Jobb keson mint soha
-
VTS_Tibi
csendes tag
Az RTL Most addon masnal sem hoz be egy musort sem?
-
Bega76
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek, akkor bocsánat előre is! Van egy telekomos ip tv előfizetésem. Rá tudom kalibrálni valameik tv kliensre hogy működjön a kodiban? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Vakbolha
tag
válasz
dekan0v #8057 üzenetére
Nekem is a kedvencem a premier league.
A sky csatornák elég szegényesek. Inkább a Bein csatornákat kellene elérhetővé tenni .
Ott sokkal több Angol vagy Spanyol bajnoki ínyencség látható.
Én most a ZEM tv-t használom
Hiába küzdöm az advanced beállítással még mindig akadozva mennek a meccsek. -
Vakbolha
tag
válasz
Tarek El-Ali #8056 üzenetére
Frissítettem a Krypton Beta 5-re.
Telepítéskor nekem sem minden telepedett rendesen a repóbol!
zip letölt majd telepít.Így már megint települt minden szépen. -
dekan0v
tag
Üdv! Premier Leage meccsekhez tud valaki valami jó streamet, mit érdemes használni? Esetleg ezt a Spíler TV-t lehet nézni valami kiegészítőben? Válaszokat köszi!
-
Tarek El-Ali
tag
Ez mit jelentene ?
Meg az Exodus+ sem hajlandó feltelepülni....16:00:47 T:2824 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.TypeError'>
Error Contents: expected string or buffer
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\DR Mahmoud El-Ali\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.filmecske\default.py", line 309, in <module>
listak()
File "C:\Users\DR Mahmoud El-Ali\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.filmecske\default.py", line 84, in listak
r = re.compile('<a href="/(.+?)" title="(.+?(?=- [Oo]nline|-[Oo]nline)).+?\n.+?\n.+?src="(.+?)"').findall(i)
TypeError: expected string or buffer
-->End of Python script error report<--
16:00:47 T:3236 ERROR: XFILE:Directory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.filmecske/?category&description&fanart&iconimage&mode=2&name=Legn%c3%a9zettebb&page=0&url=legnezettebb-filmek
16:00:47 T:3236 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.filmecske/?category&description&fanart&iconimage&mode=2&name=Legn%c3%a9zettebb&page=0&url=legnezettebb-filmek) failed
16:00:48 T:3824 NOTICE: MSResolver: Initializing URLResolver version: 2.0.23 -
Karel2
csendes tag
A Krypton bétát mennyire tartjátok stabilnak? Jó már annyira, hogy próbálkozzak vele?
-
gazso75
aktív tag
Sziasztok!
A UPC Horizon megoldását, nem lehet valahogy belegyúrni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest