Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aky01
tag
Némelyik sorozat adatlapját - köztük FG is - csak bejelentkezés után lehet elérni.
Eddig csak az epizód források eléréséhez kellett a login, így a kiegészítő csak ennél a pontnál jelentkezett be, korábban nem.
Köszi az észrevételt. Következő verzióban javítom(#7137) zeg74:
Következő verzióban elérhető lesz context menüből "Sorozatok nézetének beállítása" menüpont.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
meridaharcos
senior tag
Köszönöm Neked is !
Magam is keresgettem és találtam ilyen listákat, de igazából a mindennapokban bevált, általatok használt kiegészítők érdekelnének.
A napokban előjött az Universal Movie Scraper, előtte azt sem tudtam, hogy van ilyen, főleg nem magyarul...
A KODI felirat helyett is sokkal hasznosabbank tartom a pillanatnyi időjárást..
Azért persze átfutom majd a listákat, köszönöm mégegyszer!+ A második link első képén az a füstös cucc az háttérkép lehet ?
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
urgoz
aktív tag
Ezt még én tákoltam össze valamikor, csak azóta összevontam a mindigtv-vel, és van egy nemzetközi iptv is, ami a
oldalról szedi a hozzáféréseket. Utóbbitól sokat ne várjatok, sok van, ami nem megy, vagy akadozik.http://www.m3uliste.pw LiveStreamsPro-ban forrásnak ezt add meg: http://pastebin.com/raw/frnavVgX
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Rendben, hamarosan beszerzek egy nagyobb tápot
Másik gond: Film lejátszásnál van hang, de nincs kép. A settings / video / accelerator alatt viszont nekem nincsenek ilyen beállítási opciók, csak ilyenek: .
És ezek közül egyik variáció sem működik.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
C. s.
addikt
"Melyik IPTV?"
T-home-os IPTV előfizető vagyok. Hozzáférés alatt mit értesz? A T-től kell kérni? 2 előfizunk van (2 dobozzal), amiből 1 van használva, a másik ott porosodik csak, de használható állapotban.
Reklámoztak valami TV GO nevű alkalmazást Androidra, de az nem érdekel. Azt gondoltam, ez is olyan, csak PC-re. És akkor monitoron nézhetném, nem kéne a szemem gúvasztanom a tévéig. (Olcsóbb volna, mint egy új szemüveg. )Lehet, hogy már az elején írnom kellett volna, hogy csakis legális megoldás jöhet szóba, más nem érdekel!
Néztem a linket. Milyen üzenőfal? Hol? Kerestem az összefoglalóban a linket, de nem találtam. Még egészen új vagyok a Kodizásban, de ha kitiltás jár azért, mert kérdezni bátorkodtam, az kicsit túlzás, tekintetbe véve, hogy a figyelmeztetés nem szerepel az összefoglalóban, hanem csak egy sima hozzászólás régebbről valahol a tömegben, amit valószínűleg nem kizárólag én nem vettem észre.
"Amennyiben nem ez.
(ha ez, itt NE írj!!!)"Na, ez egyáltalán nem világos. "Ez" alatt mit értesz? Írhatok vagy nem? Nem akarok "kuncsorogni" és szabályt sérteni, akkor még azt hittem, sima ügy lesz a kiegészítő használata, mint a többié. Egyébként legális?
-
zseko
veterán
Igazat adok ugyan neked, viszont pont az összefoglaló alapján nem lehet telepíteni Először én is az alapján próbáltam, aztán fél óra után feladtam és inkább kérdeztem. A 'töltsd le a .zip fájlt' nem egyértelmű (laikusként, szerintem) mert honnan??? Ha itt be lenne szúrva a link amit most is megosztottál, ahonnan letölthető a zip, nekem sem kellett volna kérdeznem, megoldottam volna én is fél perc alatt
HR24.hu
-
ntfs
újonc
Köszi, de nálam is kattintható lett volna, ha nem megy el az idő a képkészítéssel, Mivel el kellett még indítani Linux alatt a Kodi-t is, majd a kérdéses képet is el kellet készíteni, és feltölteni, ez mind-mind időt vett el, a képet pl. csak negyedik nekifutásra tudtam normálisan elkészíteni úgy, hogy az a bizonyos DRM szöveg is látható legyen valamennyire, és hát amikor megvolt a feltöltött kép linkje, már csak arra volt idő, hogy magát a linket be tudtam szúrni végszóra a hozzászólásba.
Utána meg rögtön a fórum nem enged (vajon, miért nem?) újabb hozzászólást írni, ez nem túl jó ötlet, de ez van, viszont a mai F-1-e edzés közvetítésen a Duna TV-n sem volt rajta a DRM, így akár még egy külső lejátszóból is nézhető volt az edzés, pl. én is ott néztem, mert a csajok megint kisajátították a tv-t maguknak! (most már tényleg kattinthatsz a kép linkjére)
[link][ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
Köszi, de ez az addon ugyanaz, mint ami nekem is megvan, ez az 1.0-s verzió, ez kavart be nálam nemrég az M2 nél is.Meg úgy tűnik, hogy most is.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="repository.onlinestream" version="1.0" name="Online Stream Repository" provider-name="aky01"> -
Celithrandi
addikt
ennek a kiírásnak mi értelme?
MONESE_regisztrációnál_kapsz_+15_€-t___CURVE_reg._kapsz_+5_£-t___kód_nélkül_fizetsz_a_bakkártyáért_és_nincs_bónusz,__Win-Win_helyzet___Írj_privát_üzenetet.__Keress_Telegramon:_https://t.me/KTUKTU
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
az én véleményem szerint garancia, mert igaz hogy nem minden térmékét saját maga gyártja, de amit nem ők csinálnak azok is alaposan kiválogatott beszállítóktól vannak. Nekem nagyon sok xiaomi cuccom van és meglepő módon minden termékükkel elégedett vagyok. az pedig külön előny, hogy egy programból tudom mindet kezelni.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
PistiSan
addikt
Hát igen, ki hogy áll hozzá, az audioprofiles kiegészítőt pl az eredeti fejlesztője már nem csinálj, aztán itt a fórumon megkértem, hogy ha valakinek van ideje nézzen már rá, mert nem kompatibilis az új kodi verzióval, és megcsinálták, szóval én úgy látom hogy egy nagyon jó kis fejlesztő csapat van itt, aki segít ha tud.
Azóta a magyar fordítást is megcsináltam, illetve az msrepo része lett ez a kiegészítő is. -
Cirbolya_sen
aktív tag
HD alap filmeknél is jelentkezik a hibás lejátszás, akár NAS-ról akár online. Van 2db BOX is, CE-vel azok teszik a dolgukat, ez pedig egy mindenes, amin használnám a KODI-t ha tudja, ha nem akkor marad az alapvető feladatra
/ismerkedésre és gyakorlásra a KODI-hoz és a linux-hoz még jó lehet, ha ismerem a korlátait/Cirbolya_sentinel
-
Vtmk
tag
Szia igen. Egy baratom irt programokat. Es arra kert hogy csinaljak ezeknek egy tarhelyet. Directory listing alap.
Most mar csak a verzio frissitest nem csinalja meg a boxrol.van kbeddig 5 plugin.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
PistiSan
addikt
Nekem pont ilyen légegerem/távirányítóm van (a légegér részét talán 2x használtam) a wifi kicsit gyenge a cuccban, nem árt ha van rálátás az egér és az irányítani kívánt eszköz között.
Volt korábban másik ilyen távirányítóm is, azt jobban szerettem, mert ott szigetszerűen voltak a gombok, és este a sötétben is pontosan tudtam mikor mit nyomok meg, most már itt is megy legtöbbször, de megszokást igényelt a dolog. -
TGWH
őstag
Bocs, a sorozatbarátra gondoltam, csak a nevet néztem mire válaszoltak, az volt a másik amit keresett. Netmozi nekem pont nem megy, de még próbálgatom.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Kár. Indavideo is fura, nem találta, neten sem, közben meg böngészőben valamelyik filmnézős oldal hatvan reklám után leadja, alul virít az indevideos logo...
Össze kéne szedni pár alap infót róluk. Egyrészt mi van ami magyar, aztán melyik megy reg nélkül, meg melyik kb. miről szól. AXN Play-en pl. van Aranymetszés meg Gasztroangyal, meg egyetlen sorozatnak valamennyi része, szóval az nem olyan nagy szám, Marcsit youtube-on is tud az ember nézni.Lehetséges az, hogy a skin miatt nem tudunk nézni a két ponton kívül mást, míg másnak megy? Vagy komolyabb beállítás kell, mert valahol elég sok minden van.
Most olyanba futottam bele, hogy csak 720p-ben van fent a sorozat, szóval rondább mint ha tv-znék...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- THOR GAMING PC // E5-2650 v4 (12CoRe-24Th) // 16GB DDR4 // SSD+HDD //GIGABYTE GTX1660 SUPER 6GB
- Pfaff 297 típusú varrógép - még fém szerkezetű alkatrészekkel
- Inno3D GeForce RTX 4070 SUPER Twin X2 12G Eladó
- LENOVO THINKSTATION P510 MT I XEON E5-1630 V4 3.70 GHZ I 32 GB I 512 GB SSD I QUADRO K620 2GB
- 500GB külső HDD USB-C házban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest