Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz zolikaDB #40798 üzenetére
Ott van a képen bal fent.
Videók, nfs
Ilyesmit keress.
Akkor ne a fájlkezelőben, hanem vhol máshol.
Nekem nincs hálózatom, de tudom hogy csináltam már régebben.https://m.logout.hu/bejegyzes/szabi_3/kodi_beallitasa_es_hasznalata_coreelec_rendszeren.html
IV-es ponttól
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz nfsu17 #40797 üzenetére
Köszönöm.
Amazon Firestick van TV-be bedugva HDMI-n. Ott nincs egér, nincs jobb klikk.
Profilmappa/Forrás hozzáadása menük vannak. Utóbbiban megkeresve a mappát és nyomva a a három vonal gombot, nincs ilyen, hogy opciók menüpont.
Ez van: Forrás szerkesztése, Alapértelmezetté tesz, Forrás eltávolítása, Minikép választása.[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Van aki használ xiaomi mi sticket kodival? Melyik változatot érdemes feltenni? Illetve megvenni a készülékből?Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
xcsabo
senior tag
A MovieShark témához. Ahogy olvasgattam fórumokon, van mód a cloudflare kikerülésére és az a cloudflare_scrape python plugin lenne, de sajna csak régebbi python verziókkal működik, de legalábbis matrixon nem megy sajna. Jó lenne ha kompatibilis lenne, mert így ki sem tudom próbálni, hogy működik e egyáltalán. Ha valaki még leia-n van esetleg kipróbálhatná.
-
gyűrű
addikt
válasz mikrofon #40789 üzenetére
Hogy hogy nem működik?
Semelyik eszközömön, soha nem volt gond még vele.
Megnéztem a service.py-t
a BASE_URL = 'https://feliratok.eu/index.php' van neki beírva ami valós..Semmit nem csináltam vele simán a repóból települ..
Próbakeresés egy random részre..[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Hol s mit kell beallitani a Kodiban, hogy a PC-rol streamelt filmjeim leirasa magyarul legyen angol helyett?
(Amazon Firesticken hasznalom a 19.4-es verziot)[ Szerkesztve ]
-
alien0903
tag
Sziasztok!
Km8p típusú boxra most melyik corelec vagy librelec az ami jó? -
cof
veterán
válasz -szabi- #40779 üzenetére
Az L3 szoftveres, próbáld ki, menni fog. Bár sokáig már nem hiszem, hogy lesz támogatás Leia alá add-on szinten, hiszen lassan itt a Nexus stabil is. CE frissítés már régen megszűnt. Pont a Widevine CDM miatt adtak ki még egy utolsó utáni frissítést a rendszerre. CE 9.2.8.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz -szabi- #40775 üzenetére
Leia alatt volt már Widevine L3 támogatás, de ezek a kiegészítők egyébként nem hozzák a teljes élményt, már akinek számít. Netflix csak szoftveres dekódolást tud, ezért csak 720p mert felette szaggat, bár van néhány BOX ahol megy az 1080p is pl. S922X SOC. HBO csak SD meg néhány 720p volt régen, mostanában nem néztem. Többihez nincs előfizetésem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
ricse74
csendes tag
válasz fannszabjan #40761 üzenetére
Azon kivül màr a movieshark se megy.
-
gyűrű
addikt
válasz mikrofon #40765 üzenetére
Kimásoltam az enyémeket, ezeket a .json fileket másold be a
Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.themoviedb.helper\players
ill.a Kodi\addons\plugin.video.themoviedb.helper\resources\players
mappába, és megjelenik nálad is azé, amelyik kiegészítő telepítve van..
Ill. ezek alapján te is csinálhatsz hozzá, keresés, vagy lejátszás playert..[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz fannszabjan #40761 üzenetére
Szia!
Lassan 1 éve nem megy. Azóta nem néztem rá, a google recaptcha-ra akkor nem találtam megoldást...
Az addonokat bármilyen szövegszerkesztővel szerkesztheted, hiszen forrásban ott van nálad, ha telepítetted.Alex
-
mikrofon
veterán
Köszi meg is próbálom!
Megnézem. Ez így tök jó, mert még van a film gyorsan.
Az lenne még jó ha megtaláltam a filmet akkor onnan látszódjon, hogy azt melyik streaming kiegészítőből kell elindintani. Esetleg ha rákattintok akkor automatikusan el is induljon az adott streaming felületről?
Ezt meg lehet oldani benne?[ Szerkesztve ]
-
fannszabjan
csendes tag
Sziasztok. Onlinefilmek.me valaki ratudna nézni miért nem működik? Mivel lehet szerkeszteni az addonokat?
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Van olyan kiegészítő ami tud keresni a Netflix Disney+ HBOmax és PrimeVideo adatbázisban is egyszerre? Természetesen úgy, hogy van hozzájuk előfizetés és kompatibilis lejátszón van.
Azt szeretném megoldani hogy ha keresek egy filmet akkor ne kelljen mindegyik streaming kiegészítőben külön külön keresni. -
csinturi
tag
Üdv!
Távoli eléréssel van gond. A nas-on elérni kivant mappát, csak úgy tudom elérni, hogy az elérési utat mappáról mappára meg kell adni. Pl. Hdd-zene-jazz-…, és a mappában lévő fájlokat igy sem látni.
Az SPMC-ét is kipróbáltam, ott elég a Hdd-t megadni, és az összes tartalmát látni. -
cekkk
veterán
Sziasztok! Raspberry pi-n van fent a Kodi(libreelec) és most azt vettem észre, hogy valami okból kifolyólag minden tartalomnál egy idő után elkezd csúszni a hang és a videó majd a videó felgyorsul és élvezhetetlen lesz. Ez mitől van? Ismert hiba esetleg?
Köszi a válazt.
[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz the radish #40752 üzenetére
Tedd fel ITT a kérdésed. Meg kell szüntetned a két hálózatot és ismét egyet kell beállítani. Szóval a routerek összekapcsolását kell megváltoztatni, átkonfigurálni.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Bekötötték a telekomos netet, egyúttal beüzemelésre került 2 db Telekomos android box.
(2 Beelink MXIII talán nyugdíjba megy) Mivel a régi router marad (entware, stb), a kapott routerben engedélyeztem a "pppoe passthrough" funkciót, a 2 box viszont az újra van kötve. Minden működik, azonban ebben a felállásban 2 külön hálózaton van a box és pl az itthoni megosztás, wifi, stb.
Yatse ebben a formában természetesen nem megy, mint ahogy a SMB megosztás sem. Ez utóbbi FTP re állítva ugyan működik, a Kodi távirányítását azonban a két hálózat miatt nem tudom megoldani.
A boxok a régi routerbe dugva nem igazán működnek, viszont az eddig bevált extrák miatt azt semmi esetre sem szeretném megszüntetni.
Tudtok segíteni, hogy mi lehet a megoldás, illetve - ha van - hogy tudnám azt egyszerűen kivitelezni?
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Arra asszem jó ez a kodi, ez tud dolby vision t is.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan információs szolgáltatót ami működik sorozatok esetében?
A The Movie Database, The TVDB, The TVDB(NEW), TMDb TV Shows, TVmaze, XEM, nálam egyik sem működik.
Nem igazán frissítik ezeket? Esetleg a Kodi van leálldozóban?
Előre is köszi!
-
dzz
aktív tag
Most ajándékoznék egy újabb AndroidTV dobozt, amit természetesen bejelentkezési adatok nélkül kell telepítenem, mert ugye meglepi . Majd ha megkapja, akkor belép, addig az ADB over WiFi segít csak le kell tölteni az appokat. Netflix, Disney fenn van, de hirtelen gondban vagyok, hogy vajon melyik kodi verziót kellene feltennem!? Természetesen megy fel ez a repo is, amíg van egy plugin ami működik, felteszem. Szóval a kérdés: melyik kodi verzió ajánlott?
ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
őstag
-
őstag
Sziasztok,
Android TV OS 9-en (Philips oled705-ös TV) futó Kodi 19.3-ban szerettem volna lejátszani egy DV-s videót Jellycon bővítményen keresztül. Azonban a zöldes-lilás volt a kép.
(A TV-n lévő Jellyfin Androidos appból színhelyesen megy a lejátszás (DolbyVision logó fel is ugrik), ott viszont csak stereoban küldi át a hangot, annak ellenére, hogy be van kapcsolva mindenféle hang átengedése. )
Mit kellene átállítanom a Kodi beállításaiban, hogy elmúljanak a képhibák?
Vagy ez azért van mert a Kodi ezen verziója nem támogatja a DV profilú anyagok helyes megjelenítését?[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz Kenderice #40729 üzenetére
Nem ismeri a repo oldalának a tanusítványát (vagyis nem bízik meg benne). Gondolom túl régi a build és a repo oldala valami újabb tanusítvány kiállító által generált tanusítványt használ.
Hozzá lehet adni megbízható tanusítványként (parancssoros módon), vagy újabb build-et kell inkább használni.Alex
-
Kenderice
senior tag
-
Kenderice
senior tag
válasz zsiga68 #40725 üzenetére
A zip fájlok megvannak korábbról. Abból tettem fel a moviesharkot is.
De a függőségek, amik a basic repóból lennének telepítve nem mennek fel update failed hibával.
És emiatt az addonok sem, amihez kell függőség.Most egy másik 16 gigás kártyát próbálok új telepítéssel, de ezzel is ugyanazt csinálja.
Mintha megváltozott volna a libreelec repó címe. Nem találja.
Nem lehet valahol megnézni milyen címen akarja elérni a basic repót?A verzió 9.0.2, kodi 18.2 leia.
Ennék frissebb nincs erre az eszközre.
Kapcsolat állapota: online. -
zsiga68
őstag
válasz Kenderice #40724 üzenetére
Miért nem tudod letölteni a repo zip fájlját? Felmész az összefoglelóra,ott a link, odamész és letöltöd. Majd a zip fájlt felmásolod mondjuk pendrive-ra és a kodiban kézzel telepíted.
Próbálj meg a kodi internetbeállításánál dyndns cimet megadni. PL 8.8.8.8 és 8.8.4.4
Olyan mintha nem menne ki a netre..[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
válasz zsiga68 #40722 üzenetére
Azt sem tudom letölteni.
Viszont feltettem a movieshark-ot és abból akartam az m3 addont de a függőségeket nem tudja feltenji, ezért magát az m3 addont sem.
Viszont az mc addont fel tudta telepíteni mert ahhoz nem kellett függőség.Tehát az alap kodi és libreelec repókból nem tud semmit telepíteni.
A kodi alap repót látja, ki is tudom választani az adott addont, viszont a libreelec repót már meg sem tudja nyitni.Sajnos emiatt minden rendszerösszetevő update failed-et dob.
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Wetek play2-re tettem libreelec-et.
Beállítottam mindent klasszuk, azonban egy frissítést nem tud mwgcsinálni pedig van egy csomó es egy repóhoz sem rud csatlakozni.
Olvasgattam már sokat ezügyben, állítgattam mindent de semmi változás.
Akár wifi-n, akár kábellel csatlakozok, a státusz mindig online, tehát látja a netet a rendszer.
Van valakinek ötlete? -
brazos
senior tag
-
Hege1234
addikt
táblázat újraélesztése témához
ahogy látom write only-ba érkeznek ide az emberek
amikor észreveszi, hogy valami nem működik nála..sztem hiába lenne a táblázat, hogy mi működik és mi nem
még, ha aznapi a dátum is benne hogy nem működik az adott kiegészítő
még akkor is rákérdezne.. -
vargalex
Topikgazda
-
blakey
titán
Tudtommal 1 van, HBO MAX a neve.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jakuu
őstag
Melyik HBO addon működik most a 18.9 Leia alatt ?
-
Balsac
csendes tag
Sziasztok, van valami módja annak, hogy gépről Kodival (vagy bármi mással) tudjam nézni a Sport1-et a következő 2-3 hétben? A darts vb miatt lenne csak rá szükségem, sokkal jobb a magyar kommentár, mint az angol (amihez persze simán található stream, szóval legrosszabb esetben marad az)
-
zsiga68
őstag
Találtam egy oldalt ahol infra távírányítók config adatai találhatóak.
lirc-remotes Code -
brazos
senior tag
válasz -szabi- #40703 üzenetére
Ami eddig is, legális, előfizetéses média szolgáltatások igénybevétele.
Nem legálisan pedig az eddig is bevált, és még aránylag jól működő torrent használata.
Kodi esetében meg a még egyelőre valamennyire működő ms repós addonok használata, friss tartalomra meg a klf. egyéb (nem ms repós) addonok használata, és a magyar felirat letöltése ezekhez.(már ha van ilyen magyar felirat, elérhetően, mert az itthoni felirat biznisz is kezd egyre jobban elfajulni)[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Ez esetben a magyar nyelvű tartalmak fogyasztására mi most az ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest