Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz #42308056 #40085 üzenetére
lejátszás közbe lehet állítani
menüsor > hang ikon > hang előerősítés
nálam 27.0 dbha megtaláltad a neked megfelelő értéket akkor
beállítás alapértelmezetten minden médiáhozdevil-k
rendszer> képernyő> képernyő kalibrálása
talán a 3. vagy 4. lesz ahol be lehet állítani a felirat pozicióját -
gyűrű
addikt
válasz #42308056 #39651 üzenetére
A szolgáltatás valóban egy hulladék, már ha a hbo ról beszélsz . De ennek mi köze a minőséghez? Sokan telesírják a topikokat hogy a netflix, vagy a Disney miért nem megy ezen vagy azon a "nem támogatott" eszközön 4k atmossal . Mielőtt előfizettél miért nem néztél utána hol megy normálisan? Windows az nem volt, és sose lesz támogatott. Minőségi streaming = támogatott eszköz, ez az első lépés. Nálam ment 4kban mégis lemondtam mert a szolgáltatás valóban hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #42308056 #39651 üzenetére
Éppenséggel a Kodihoz semmi köze az HBO-nak, tehát a Kodin futó kiegészítők szolgáltatási minősége nem a szolgáltatón múlik és egyik "streaming" szolgáltató sem támogatja a Kodit.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz #42308056 #39645 üzenetére
Kodi alatt annyi a max felbontás ami elérhető, az alapból 4K DV anyagok 720p-be, a 1080p-s anyagok meg SD-ben mennek. Hozzáteszem, hogy a HEVC-nek köszönhetően elég használható minőségben, Linux alatt használom a Kodit és egész jó, néha magasabb bitrátával megy az HBO Max 720p-ben, mint a Netflix 1080p-ben, utóbbi sajnos szoftveres gyorsítással megy és csak AVC vagy VP9 érhető el.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
zseko
veterán
válasz #42308056 #21437 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy azt értem amit szeretnél. A 'ha megy a program és akkor váltok kijelzőt' részt nem értem, nem értem hogy váltasz kijelzőt, igaz a laptopokhoz sem értek, mert nem használok.
Nekem két monitorom van az asztali pc-n, 'Ezen megjelenítők kiterjesztése' módban használom, az egyiken általában a Kodi megy teljes képernyős módban, az egeret simán áthúzom az egyik monitorról a másikba. Kipróbáltam az ablakos megoldást ami benne van, de akkor össze-vissza villogtak a kijelzők, és nem is ablakban futott, hanem ugyanúgy teljes képernyőn.
Egyébként az 'Alt+Enter' vált az ablakos és a teljes képernyős mód között a legtöbb - általában videó és játék - programnál, talán próbáld ki, hogy mielőtt kijelzőt váltasz, kapcsold át, aztán vissza. De mint mondom, nem értem hogy váltasz kijelzőt.HR24.hu
-
törölt tag
válasz #42308056 #21397 üzenetére
Közben megoldódott, leszedtem a Kodi 18-as verziójának bétáját és azzal már megy. Elég jó kis app, kicsit bonyolult még, de sok lehetőség van benne. Kár, hogy a kezelés abszolút nincs érintőképernyőre optimalizálva, remélem ezzel kezdenek valamit. Vagy van erre is megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest