Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Sziasztok,
aki használja az általam módosított estuary mod v4 square, vagy simple változatot
Itt megtalálja a kisebb hibák javítása utáni utolsó kodi 19 Matrixra való zipeket.
Mivel a matrix fejlesztése befejeződött így ezekre sem lesz több frissítés, mindent kihoztam belőlük amit lehetett.
Coreelec alatt főmenüben cpu hőmérséklet, bekapcsolható, video lejátszáskor az óra/hátralevő idő kikapcsolható.Szintén ebben a mappában vannak a nexus végűek , amik kodi 20 Nexusra, és 21 Omegára valók.
Mindent tartalmaznak ami a martixban volt, de optimalizálva az új kodikhoz.
Van még ott egy telepítési mappa is leírással és repokkal is. -
eFeMeR74
senior tag
válasz eFeMeR74 #41193 üzenetére
A play áruházban is vannak vpn.
Most néztem 1 et [link] oko vpn.
Van cseh és lengyel vpn (ip) ki kell probálni hátha megy németből
Nálam megy igaz egyből cseh vagy lengyel lett a nyelvezete is[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz bpmcwap #41191 üzenetére
Valószinű németo.nem lehet a sweettv nézni vagy előfizetni rá. Azért enged ingyenesen csak 6 csatornát.
Ilyen volt pl itthon az orf nem lehetett nézni neten csak vpn keresztűl osztrák ip címmel.
A vpn nem kell informatikusnak lenni
Az opera is azért nyávog neked mert nem tudja beazonosítani az országot a vpn miatt.
Van egy csomó VPN hálozat. A lényeg a hálozatra úgy kéne felmenned mitha mondjuk magyaro. lennél. Ezt kintről csak vpn hálózaton keresztűl tudod megtenni. Nézz egy VPN ls nézd meg müxik e van egy csomó amit 30 napig ingyen ki tudsz probálni [link] . Akkor eltudod dönteni, hogy jó e neked.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
CirrMee
addikt
Sweet Kodi addont sikerült valakinek működésre bírni? Belépés helyett valami Invalid_Credentials hibaüzenetet dob.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
bpmcwap
senior tag
válasz eFeMeR74 #41189 üzenetére
már egy fizetős szolgáltatás eléréséhez is IT szakember kell 2023-ban? sajna nekem a vpn kínai... kcsög rtl meg tv2 elmehet a büdösbe... hiába fizetek elő a mindigTVre, akkor se tudom nézni, pedig egy 10 centis dróttal kvázi bárhol befogható mindkettő tök ingyen a másik 10-15 csatornával MO... én nem tudom mire volt ez jó. Oké a prémium legyen fizetős, de a live TV-re mire fel kérnek pénzt ha dvb-t-n fogják a sávot? Úgy megbüntetném őket az nhh helyében, hogy csak na, sőt, kidobnám öket a dvb-tről... mérges vagyok rájuk nagyon
szerk: Leszedtem az operát, bekapcsoltam a freevpn-t, de igy is csak az a hat csatorna van... Ez tényleg megy nálatok???
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz eFeMeR74 #41112 üzenetére
& #41111CoF
Regisztráltam, szívesen ki is fizetném, de nálam nem megy csak 6 csatorna (aquarium4k, F24, TRT, Cars, kandalló)
Nem kodin nézem, hanem laptopon és okostv-re telepítettem a sweet.tv appot, de egyiken se sincs több csatorna... Az számít, hogy németországban próbálkozom?Túrista vagyok
-
Tomi89898989
friss újonc
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Xiaomi tv okosítót használok egy teljesen átlagos hd ready tvhez. Rá telepítettem a Kodi alkalmazást. Jelenleg a Kodi 18.9 Leia verzió fut rajta.
Kiegészítőként behúztam hozzá az onlinestream alatt található repository.onlinestream.zip fájlt, amivel eddig tudtam nézni online tv műsort. Az elmúlt időben a telón lefrissítettem a Kodi alkalmazás nem lépett be az onlinestream alkalmazásba, de a tv-n tovàbbra is működött. Vissza telepítettem a telóra a 18. 9 verziót és hiba mentesen ment minden. Az elmúlt 1-1,5 hónapban mind a 2 eszközön hiba üzenetként ez jelenik meg, hogy nem sikerült csatlakozni az adatbázishoz.... ebben kérnék tőletek segítséget a megoldáshoz, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Tegnap még ment, ma nem próbáltam.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vilga
tag
Az RTL+ kiegészítő megy rendesen? mert nekem se nexus-n se Leia-n nem
[ Szerkesztve ]
-
clio1998
csendes újonc
Sziasztok!
Miért van az hogy kodin nézem a filmet, és a kép megakad viszint a hang megy tovább?
Nexus van a tv boxon. -
zsiga68
őstag
válasz fatalista22 #41179 üzenetére
Ott ahol a hálózatot tudod beállítani...Ott van a frissítés a kodiban.
-
fatalista22
tag
Mivel android tévén van a kodi, ezért minden kicsit nehézkesebb. Ha felteszem újra a matrixot, hogy lehetne átvenni a beállításokat? A nexus átvette a matrixból, de fordítva is megy?
Még annyit: ha egyszer sikerül újra a matrixot visszatenni, akkor tiltsam le az automata frissítést, hogy ne települjön rá a nexus?[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Próbálta itt valaki a V20 verziót Aeon Silvo Nox skinnel, Twitch addont indítva? Érdekelne, hogy csak nálam jelentkezik a hiba (még a lejátszás előtt valahol beáll/befagy), vagy a skin bugos.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
ricse74
csendes tag
válasz fatalista22 #41173 üzenetére
Szia a règebbi verzióba nincs semmi problèma èn mindig 18.9 verziót hasznàlom. A neten talàlsz règebbi verziokat
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok. Filminvázióra létezik add?
-
chesterboy
aktív tag
Sziasztok.
A Disney+ és a HBO Max nálatok szinkronizál a Trakt-al? -
fatalista22
tag
Nálam a Nexus magától frissült a médialejátszón. Nem tudom, hogy köze van-e a váltásnak ahhoz, hogy a Mozicsillag kapcsolódásnál hibát ír ki, a Netmozinál pedig feloldási hibát, vagy nem létező linket annál, amit a számítógépen meg tudok nyitni.
Ezt most a Búra alatt 1. évad 1. részénél próbáltam ki.
Ha tényleg a Nexus a bűnös, akkor vissza tudom állítani a Matrixot? -
snakebait
senior tag
WonderBox-ból, Kodiból nyugodtan fel lehet rakni a legfrissebbet (20.0 Nexus), nem lesz semmi kompatibilitási probléma mint annak idején Lea és Matrix váltásnál? Vagy inkább még hanyagoljam? 🤔
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
bovo
csendes újonc
Sziasztok.Raspberryn használok Libreelec-t és általában sorozatokat nézek a Dmdamedia-n a StreamSB-n, de egy ideje nem megy.
Lehet ezzel valamit csinálni?
Filmpapa is akadozik. -
-
aldebaran
őstag
-
Iceman83
tag
Felraktam Mi box 4Kra új Kodi Nexust de mikor kiegészítőt akarom telepíteni zip fileból nem látom zip-et Kodiba.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz aldebaran #41156 üzenetére
Nézd meg valamelyik újjal, ezek már tudják
a dv-t.
A maven matrix buildok tavaly tavasz óta nem valami jók. Új meg nem lesz már.[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
válasz vargalex #41153 üzenetére
Ne haragudj, de ez nekem most telejsen kínai volt, A ResolveURL az egy addon? (mert nem találom) konkrétan most a nezmozi addonba a Micimackó (2011) tűnt fel jobban mert egyik linket se viszi, volt már ilyen szinte minden addonon belül de nem foglalkoztam vele, mert mindig volt másik link ami ment
Üdvözlettel: bivaly
-
vargalex
Topikgazda
válasz bivalyos #41149 üzenetére
A legtöbb magyar addon a resolveURL-t használja az URL feloldására (kivéve nyilván az RTL Most, TV2 Play). Ha annak sikerül, akkor megy a lejátszás, ha nem, akkor kapod a hibát.
Érdemes a ResolveURL github oldalán az issue-kat megnézni, esetleg issue-t nyitni. Persze, ha megírod, hogy általában melyik oldalról nem megy a lejátszás, vagy logot adsz, többet tudunk segíteni. Egyébként ResolveURL-ből a legfrissebb verzió van nálad?Alex
-
aldebaran
őstag
Egy érdekes problémába ütköztem. Egy filmnél amikor CE-vel játszom le a filmet, a HDR 10+ sávot rendesen látom, viszont amikor a tévére telepített kodinerds -es kodival játszom le, akkor alul-felül plusz fekete sáv van. Ezt valahogy ki lehet küszöbölni, vagy miért van ez?
DoVi és HDR 10+ kodinerds-en és másik lejátszón is a tévén:
HDR 10+ a CE-ben lejátszva:
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bivalyos
tag
Sziasztok, már. Régóta tapasztalom minden addonnal, az nálam hiba vagy a linkek hiába amikor azt a hiba üzenetet kapom hogy URL feloldása sikertelen? (rpi mátrix)
Üdvözlettel: bivaly
-
viperabácsi
addikt
válasz zsiga68 #41147 üzenetére
Vettem egy 180p -s projit ( BenQ W1110 ) , az mellé kell egy pc filmet nézni + így már tv is szinte ingyen.
Nagy meglepetés ért a KODI-val kapcsolatban , pár éve mikor próbáltam , lassú volt és sok gondot találtam vele. Most feltettem a Mátrixot hát ez igazi élmény a régebbiekhez képest.Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
zsiga68
őstag
válasz viperabácsi #41145 üzenetére
Használátok egészséggel.
-
dave0825
őstag
válasz dave0825 #41143 üzenetére
Sikerült. Újraraktam a transmission-t, de ha a storage/.kodi/userdata/addon_data/service.transmission-be mindent visszaraktam, ugyanúgy nem ment, viszont ha csak a resume és torrents mappát, meg a stats.json fájlt raktam vissza, akkor jó. A blocklist (üres) mappa, a dht.dat vagy a settings.xml fájlttól zavarhatta meg valahogy.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv. Írtam pár hónapja, hogy rosszalkodik a kodi (Coreelec 9.2.8 talán a rendszer, X96 Max), lassú a médiatár frissítése, a lépkedés, mappákba belépés, minden, de most teljesen behalt a transmission egy egyszerű újraindítás után...
Lassú volt a letöltés, tizede a megszokottnak, gondoltam, újraindítom a rendszert, és azóta nem fut a háttérben (gondolom) a transmission (mexel mod 9.2.18), mert sem a Torrnado alkalmazásból, sem böngészős eléréssel nem tud csatlakozni a transmission-höz. Néztem 2 eszközön is, többször újraindítottam a boxot, ki-bekapcsoltam a kiegészítőt, sőt, már újra is telepítettem beállítások törlésével a kiegészítőt, és így sem jó...
Valakinél ötlete, mi történhetett egy sima újraindítás miatt?
Azt hiszem, nem úszom meg az újratelepítést, pedig az egész napot nem szívesenb*****mhasználnám el rá...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
-
zsiga68
őstag
válasz brazos #41133 üzenetére
Tessék,megcsináltam neked a sweet tv addon menüjének magyar fordítását:
Sweet TV HU[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz brazos #41137 üzenetére
Hege1234 osztott meg egy Python scriptet másik topikban M4 élőre, esetleg nézd meg azzal. VLC elérési útvonalat módosítsd.
import requests
import re
import subprocess
vlc_player = 'C:\\Program Files\\VideoLAN\\VLC\\vlc.exe'
headers = {
'Referer': 'https://m4sport.hu/',
}
params = {
'video': 'mtv4live',
'noflash': 'yes',
'osfamily': 'Windows',
'osversion': '10',
'browsername': 'Chrome',
'browserversion': '102.0.0.0',
'title': 'M4 Sport',
'contentid': 'mtv4live',
'embedded': '0',
}
response = requests.get('https://player.mediaklikk.hu/playernew/player.php', params=params, headers=headers).text
format_m3u8 = re.findall(r'.file.:......(.*index.m3u8)', response)[0].strip()
m3u8_resub = re.sub(r'\\', '', format_m3u8)
vlc_m3u8 = 'https://'+m3u8_resub
subprocess.run([vlc_player, '--fullscreen', vlc_m3u8])Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
nfsu17
veterán
válasz brazos #41135 üzenetére
és ugye ott is 50-es a képkocka sebesség
mert még hol 50?
Amit én látok m4 stream az 1080p258perce nézem az m4-et (ennyi elég is volt a süketelésből), de egy darab frame skip/drop nem volt.
Ez a fix tv adás 12fps is lehetne, senki nem venné észre, semmi mozgás nincs benne.
-
brazos
senior tag
Határeset, van olyan 1080p-s stream, amit a vlc, és a kodi is teljesen rezzenéstelenül játszik le, ilyenkor a linux alatt a már említett saját linuxos desktop addononban jól láthatóan egyenletes, szakadásmentes a jelfolyam, nincsenek benne kimaradások, beszakadások, amik egyértelműen a szerver által nyújtott egyenletes jelfolyamra utalnak. Ha a szerver gyenge, vagy kevés a sávszél(már találkoztam ilyennen is!) vagy netán sokan lógnak rajta, lásd a közkedvelt F-1 sugárzás esetén, nos ilyenkor az egyenletes stream jelfolyamban bizony elő-előfordulnak beszakadások, jelkimaradások, ami miatt inkább alacsonyabb felbontású, másik streammal szoktam eddig próbálkozni, ez sajnos tavalyi év közepe óta már nem ilyen egyszerű, speciel az említett m4 addon esetében.(amikor a kézi stream választásra csak kép van, hang nincs)
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
érdekes egy addon, főleg az alap lengyel nyelv miatt is. Elsőre nem is ment fel, mivel egy nyelvi iso-t nem tudott a kodi-19.1 hozzá automatán feltenni, azt kézzel kellett a megadott linkről leszedni és feltenni a kodiba.(a többi függőség rendben megvolt)
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
<addon id="plugin.video.sweettvpl" name="Sweet TV" version="0.1" provider-name="mbebe">
<requires>
<import addon="script.module.routing" />
<import addon="script.module.requests" />
<import addon="script.module.iso8601" version="0.1.11" />
<import addon="script.module.inputstreamhelper" version="0.3.3"/>
</requires>
Az iso addon telepítése után rendben elindult a lengyel nyelvű addon, amibe belépve ez fogad.
mivel nem tudok lengyelül, az első pont nekem semmit sem mond, viszont a második pont a lengyel nyelv ellenére is érthető, az előfizetésedhez megadott e-mail felhasználói nevet, és alatta a hozzátartozó jelszót kell beadni az addonnak.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz brazos #41131 üzenetére
Nem a 25p vs 50i (tévéadás) miatti 'akadozást' látod?
Tévében 2x annyi képkocka van, még ha csak 'fél' képkocka is, a 25p sosem lesz annyira smooth. Ha 50p vagy i lenne, akkor máris simább lenne.
Ha egy YT videót a készítő 25p-ben forgat, másnap meg valamiért 50p-ben, akkor sokkal simább a videóban a mozgás...nevezhetjük szappanopera 'effektnek' is. -
brazos
senior tag
igen, azt észrevettem, automata módban alapból 1080p-s streamot játszik(kérdés, a stream forrása honnan való?) és itt lehet kétféle -hu és mul- hangsávot váltani nálam a Linuxos kodiban, v19.1-nél legalább is, a hu hangsáv az 1/2-es megnevezés alatt van, a mul hangsáv meg az 2/2-es név alatti hangsávot jelöli, lásd a képen.
És ez mindkét hangsávval működik, de nálam most a kézilabda közvetítés alatt is akadozva megy az 1080p-s steam, nem folyamatos, (nem a netem szar, mással normálisan működik!) továbbá az F-1 közvetítések alatt eddig is mindig jóval nagyobb mértékben akadozott, szóval ezért kellene a kézzel választható felbontású streamok megoldása, ahol viszont továbbra sincs hang a streamokban, csak kép.(ezért a kézi megoldásnál gyaníthatólag más streamot használhat, mint az automata módban)[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz viperabácsi #41129 üzenetére
Hali,
Itt az addon, vagy akár a repo-t is felteheted. [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Noxy
veterán
válasz God Vazzeg #41122 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Hol találok olyan szájbarágós bemutatót ahol leírják hogyan tudok a kodival hálózati meghajtóról filmet nézni? Amatőr vagyok és ez a hálózati csatlakozás nem megy."...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
DarkChild
senior tag
Na, az élet, pontosabban a technika megoldotta a problémámat Vettem egy pendriveot, beledugtam a TV-be, erre megkérdezte, hogy formázza le és helyezze át rá a felhasználói fájlokat? Mondom persze - leokéztam. Kicsit matekolt és láss csodát, a végén mutatja, hogy a TV belső tárhelyéből felszabadult közel 2GB.
A KODI a korábbi 1.7GB helyett már csak 369MB-t foglalt a TV-n. Szóval ezek szerint így sikerült mindenféle trükközés nélkül a KODI adatbázisát is átmozgatni a pendrivera.
Klassz[ Szerkesztve ]
-
muzoffru
csendes tag
válasz God Vazzeg #41113 üzenetére
A wofvideo is működik.
-
hegegabi80
addikt
Üdv.
Van egy régebbi Hauser média lejátszóm, még a gyerek használta benne egy hdd-vel.
Ez esetleg használható lenne kodi-val?
Már csak azért is érdekelne, mert van egy Panasonic tv, amivel sajnos HBO max nem nézhető, mert arra pont nincs app. Eddig gyerkőc szobájába néztem néha az LG tv-n, de jó lenne a nappaliban is nézni.
Vagy esetleg vegyek egy kis tv okosítót és azzal jobban járok?
Köszi -
consono
nagyúr
válasz God Vazzeg #41113 üzenetére
Netflix, HBO Max, Disney+, Torrent... Ezek mindig működnek
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nimmrody
tag
RTL+ elofizetve ma.
Kodiban login utan megis azt irja ha pl inditanek egy ilyen tartalmat, hogy elofizetes szukseges.
Mukodik a fizetos resz? koszi
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Egyre inkább halnak be a filmtárak, már bosszantó hogy semmi se működik. Eddig filmpapa még ment de az is akadozik már. Tudtok olyat ami működik? Köszi
Kodi 19.4 android Boxon.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz bpmcwap #41109 üzenetére
Napi szinten használom Mi BoX 4 en
Van app is a Playben és a Böngészőben is fut szépen 92 csatorna.
Most is azon nézem a TVt
Regisztrálni kell email címmel és kész 30 nap ingyenes utána vagy előfizetsz 1300Ftért havonta vagy regisztrálsz másik mail címenMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
cof
veterán
válasz bpmcwap #41109 üzenetére
Nálam mutat minden csatornát Kodi alatt, csak ránéztem, nem használom. Talán van valami napi időlimit? Bár akkor miért mondanak 30 napot ingyen, passz.
Nem hiszem, hogy illegál, szlovák cég, cégadatokkal. Google-n is +10 milliós az app letöltés.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
nfsu17
veterán
válasz ricse74 #41107 üzenetére
Alex
Ha nagyon ráérsz ( tényleg nem érdekes, ha nem csinálsz vele semmit, így marad, így is tök jó, hogy ennyi is van ), megnéznéd, hogy a tv2play teljes filmek alatt miért van az pár filmnél, hogy a kodi mappának hiszi a fájlt? És le sem játssza.
ERROR <general>: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.tv2play/?action=apisearch¶m=a_kertesz_
ERROR <general>: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.tv2play/?action=apisearch¶m=a_kertesz_)failed
Ez a tv2, teljes filmek, 9. sor pl
Nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
ricse74
csendes tag
Sziasztok!! A mozicsillagról tud valaki hogy mièrt nem jó? Elöre is köszi!!
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
Android tv-n használom a 20.0-as Kodit.
Létezik olyan sorozat vagy film információ kiegészítő, ami magyarul is tud? Vagy legalább a magyar tartalmakat jól ismeri fel? Pl. a Terápia c. sorozathoz is egy tök más külföldi sorozat adatlapját hozza nálam.
Most a "The Movie database" nevű kiegészítő van fent.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz viperabácsi #41097 üzenetére
Milyen oprendszer, milyen kodi verzió? Automatán kiválasztja a kodi a febontást, vagy kézzel te választasz?
Nekem a kodi-19.1 alatt van gondom ezzel, az oprendszer meg a régóta használt Linux.(amin minden más dolog, addon, és egyéb stream megy, tehát nem az oprendszerben van hiba, kodeckhiány) eddig ennyi. Ma teszek fel egy újabb Kodi-20.0-s verziót, és majd meglátjuk. De lhet, hogy újabb linuxot kel ehhez feltenni, mivel a megjelent új kdi-ban az ffmpeg igény már magasabb verziót kér, mint ami most fenn van, és ahhoz meg már más oprendszer függőségfájlok kellenek, amiket erre a mostani linuxra nem lehet rátelepíteni, próbáltam, de behal tőle a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest