Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A rendszerszintű fps váltás annyit jelent, hogy minden app-ra vonatkozik, semmilyen rr-re nincs szükség. De ez tényleg off. A fő kérdés egy CE boxon futó Androidon lévő app-ok minősége volt, erre írtam, hogy ha kell a jó minőségű app akkor Android TV OS kell és arra ott a Shield. A Netflixről tudom, hogy vált az RR-el, Az HBO-ról már olvastam olyat, hogy egyszer jó, egyszer nem, de ha most vált akkor jó (tavalyelőtt sok probléma volt még körülötte) de akkor is DD 2.0, gyenge minőség és logóval.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
válasz Imi1981 #35234 üzenetére
Egész biztos:
[gavarga@gavarga-5500 ~]$ ssh megogo
##############################################
# CoreELEC #
# https://coreelec.org #
##############################################
CoreELEC (official): 9.2.7 (Amlogic.arm)
megogo:~ # grep -aoE "[0-9]+\.[0-9]+\.[0-9]+\.[0-9]+" /storage/.kodi/cdm/libwidevinecdm.so
4.10.2252.0
4.10.2252.0
És természetensen az Inputstream Helper is ezt írja az infónál (ő is innen szedi).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
blakey
titán
Te se írd, hogy van rendszerszintű fps-váltás a Shielden, mert nincs, ha lenne akkor nem lenne szükség az RR-re. Maga az Android TV OS nem tud rendszerszinten fps-t váltani, Google TV OS-el van erre remény.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz vargalex #35253 üzenetére
Érdekes, hogy ez nálad jól működik, vajon mi befolyásolja a működést? Nagyon sok ilyen hsz-t olvasok ahol nem megy azzal a widevine cdm-el a Netflix, el sem indul, HBO sem.
-
Imrisko
tag
Szeretnem megkerdezni a Kodin keresztul az Elementum app hasznalom a ncore-rol nezni a filmeket. Olyan gondom van, hogy pld. Nobody filmet akartam megnezni a kereson nemtalal semmit visszont a webes feluleten tobb talalat is van. Mi lehet a gond, tudnatok benne segiteni? Koszonom
-
blakey
titán
válasz headhunter #35259 üzenetére
Igen, ezt tapasztalom én is.
A potyautast épp most nézem, ami érdekesség, hogy 1080p a támogatott eszközökön is , semmi 4K meg Dolby Vision.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ORCA58
addikt
válasz Imi1981 #35258 üzenetére
Köszi ezt tettem én is de nem ment, de közben meglett a megoldás.
Új telepíts után ez nem elég.
CDM átmásolás mellet az összes könyvtárat átmásoltam, aminek a nevében inputstream szerepel, azaz ezeket, mivel azonos verzió ellenére is vannak benne eltérő fájlok.
.kodi\cdm\
Userdata\addon_data\inputstream.adaptive\
Addons\inputstream.adaptive\
Addons\script.module.inputstreamhelper\[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
válasz Imi1981 #35213 üzenetére
Köszi a leírást, 2 hét szenvedés után végre újra működik az rtl most addon.
Nekem az inpute stream helperből nem telepíti magát a widevine, kifagy a boxom. Továbbá még a Matrix furcsasága volt, hogy kb. 3-ból 1 alkalommal zöld képernyővel indított és nem adott csak fekete képet a boxom. Pár nap kellett, hogy rájöjjek a megoldásra: hdmi kábel csere. Érdekes, mert amióta meg van a box, cca. 3 év, azóta azóta a gyári hdmi kábelével ment...
-
vargalex
Topikgazda
válasz ORCA58 #35261 üzenetére
Az userdata könyvtárban az addon beállításai kerülnek mentésre, amit a felületen is megtehetsz. Az addons mappában pedig maga az addon, így ott, ha eltérés van, akkor nem ugyan az a két verzió.
A cdm-be pedig ugye a letöltött shared object, ami elvileg azonos verzió esetén azonos kell, hogy legyen. Persze, más image-ből lehet kicsomagolva, így ki tudja...Alex
-
ORCA58
addikt
válasz vargalex #35263 üzenetére
Valamiért a cdm felülírása nem volt elég. Hiába írta ki ugyan azt a verziót mindkét box. A lényeg, hogy így működik egyelőre. El is mentettem a PC-re a könyvtárakat. Valószínű, hogy az új telepítéssel kerül fel valami, ami gondot okozta.
Azt nem találtam meg, hogy hol találhatók a korábbi verziók, ami a régi telepítésnél még elérhető.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A CE alatt megoldódni látszik a widevine téma, holnapi nightly-tól elvileg működik az újabb cdm-el is. Már le lett tesztelve, működik, én még nem tudtam letesztelni.
-
nfsu17
veterán
válasz blakey #35265 üzenetére
Azaz a cdm régebbi CE-n nem fog menni, mert a nightly is kell hozzá? Nem tudom jobban megfogalmazni...
Szóval ha még lesz pár variálás cdm oldalon, akkor a most működő...és később már valószínű nem működő cdmhez kell majd a legújabb CE? Tehát a cdm miatt át kell térni majd mátrixra? -
vargalex
Topikgazda
válasz blakey #35265 üzenetére
Most már végképp nem értem, hogy akkor nekem S905-ön CE 9.2.7 alatt miért megy a 4.10.2252.0 libwidevine.so-val... Vagy csak az amlogic-ng érintett?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
CsMike
tag
Helló mindenki , olyan kérdésem lenne hogy onlinefilmek.me és kodi leila nem működik csak a matrixal viszont arra meg szinte semmi sincs, lesz-e belőle valami vagy már nem igazán?
-
csubyy
tag
Ami még "érdekes" lehet, a Netflix, HBO Go és a Direct Now.
-
Gaben92
őstag
válasz vargalex #35272 üzenetére
Movieshark repoba milyen alapon kerülnek be az addonok amúgy?
Direct One-t ugye én Sorien (eredeti Skylink adon fejlesztője) engedélyével forkoltam és gyakorlatilag teljesen kész van. Automatán kezeli ha ki-be kerül egy csatorna, csatornaképekkel, EPG-vel, megy a videótár is és kb pont ennyire képes a Direct One. Körülbelül annyit kellene csinálni vele, hogy beleírni a sort ami ellenőrzi a Kodi verziót, hogy ugyanaz a verzió menjen Leia és Matrix alatt is, illetve van 3-4 dolog a GUI-ban amihez nincs magayar fordítás mert nem jöttem rá mit takar az angol szöveg alapján.
Viszont nekem már nincs előfizetésem, még csak Magyarországon sem élek szóval nem igazán tudok mit csinálni ha valakinek segítség kell.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
CsMike
tag
-
poolbig
aktív tag
Hali!
MindigTV megoldható ezek közül valamelyikre?
Beelink GT King
MECOOL KM6 Deluxe
MECOOL KM2
Köszi -
mexel
veterán
Sziasztok! Egy illető nyaggat hogy nem működik neki a DirectOne addon. Pontosabban nem minden eszközön. Felraktuk nek iegy boxra, tökéletes volt. Utána vérszemet kapott ( full laikus, hozzá nem értő és mindent elpiszkál ) és feltette droidos kodi alá, telefonra stb stb. vett még egy boxot, és azon már nem megy neki CE alatt. A szolgáltató azt mondta neki ők nem tiltják akárhány eszközön is van fent. Mégis most akármire teszi állítólag nem indul neki. ( nem lehet meggyőzni őt hogy nem a box rossz ha csak ez a progi nem megy, és előtte ezen is ment)
Elképzelhető hogy ha ennyi eszközre felpakolta bannolták valahol? Vagy más lehet a hiba? -
Gaben92
őstag
Gyakorlatilag 4 probléma lehet.
- A Direct one 5 eszközt enged maximum. Ha ezt túllépte akkor be kell jelentkezni weben és valamit törölni. Bannolni nem bannolják csak nem tudja használni egy hatodikkal.
- Rossz verzót rakott fel. (Külön van Leia és Matrix alá is).
- Kodi frissülés Matrixra, ilyenkor újra kell telepíteni, és az inputstream-et sem ár.
- User error a beállításoknál.Mellesleg nemrég mindenkinek jelszót kellett változtatnia vagy mi a szösz (nem tudom pontosan, nincs már Direct One-om), annak se árt utána nézni.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
mexel
veterán
Próbálom telepíteni a digionline servletet de sehogy sem sikerül. Ez alapján csinálom, de hibákat donb pl a "cd digionline/engine" sornál és később is.
Ez a leírás még jó?
Nincs valakinek komlett telepítési útmutató az elejétől a végéig? Gyorsan fel kellene tennem, és anno egyszer sikerült de most időhány miatt nehéz keresgélnem. -
mexel
veterán
Hopp, most látom van külön leírás CE -hez. Így talán jobb lesz
-
mexel
veterán
Azt is látom, hogy TVheadend-el is használható a digi servlet. Régen tuneres box-on használtam a tvheadend-et, digionline-nál mi az előnye a simple client-el szemben?
( ahogy látom nem jönnek itt sem hd-ban az adások sajnos, elég tré a minőség) -
mexel
veterán
Az viszont már kiaesett ( évekl óta nem használtam tvheadend-et) hogy az m3u8 listát hogyan kell hozzáadni? A tv adapter az megvolt, de ezt nem találom.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Android alatt a kodi miért nem lát egyes filmeket? A mappák ott vannak de üresek.. Főleg .iso formátumok.
üdv -
gabby123
tag
Sziasztok.
Van egy külföldi exodus fork a revolution mátrix alatt is jól müködik nem lehetne valahogy integrálni bele a magyar kiszolgálókat mint az exosharknál.?
Sajnos én nem értek hozzá.
Köszönöm a fejlesztők eddigi munkáját.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz gabby123 #35290 üzenetére
... a revolution mátrix alatt is jól müködik....
Hát azért ez nem mindig igaz. Tegnap este ezzel szórakoztam, pl. az új filmek és sorozatok-ban igen kevés lejátszható tartalom van. Értem én, hogy ilyenkor nem az addon a hibás, de, ....ha már új a neve annak a két menüpontnak, talán illene azokat jobban naprakészen tartani, és az oda belinkelt forrásoldalakat bővíteni, mert így csak a nem használható linkekkel nem sokra megyünk.
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Tippet / ajánlást kérnék.
Az a helyzet, hogy a jelenleg külső hdd-n lévő filmgyűjteményem szeretném beolvastatni Windows alatt futó Kodival. Mivel gépen könnyebb a kezelés / borítók válogatása, emiatt gondoltam erre.
Későbbiekben (fél éven belül) tervben van Nas-ra költöztetni mindent és hálózaton keresztül, androidos boxon futtatott Kodival vagy CoreElec-kel használni a médiatárat.
A most a filmekhez letöltött tartalmakat, beállított borítókat később fogja tudni használni a CE, vagy újra be kell mindent szkennelni /beállítani?
Illetve 2 filmet nem akar felismerni. Hogyan tudom megetetni vele?Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg ezzel az RTLmost plugin problémával találkozott valaki? Köszönöm előre is
-
AcCEsS
senior tag
Nálatok sem megy a Mediaklikk plugin?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
blakey
titán
válasz AcCEsS #35296 üzenetére
19.1-en megy, nincs gond. Mi nem megy nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest