- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
Szinten zenész :/ Ugyan az a problémám nekem is mint neked meg #Rudee80-nak.
En mondjuk kasu vagyok a dolgokhoz ezért a haver állítottam be nekem a következőt (amít mint halandó en is “értek” valamennyire), hogy raspberry pi3-on Linux (rakotve egy 2tb-os kulso vinyo) ->LAN -> router -> LAN -> Sony xe9005 tv -> Kodi 17.6 crypton -> smb hálózaton működnek a dolgok. 1080p-ig minden tökéletesen megy 4K-s tartalmaknal mar meg-meg akad. Planet Earth random elkezd bufferelni van mikor meg-meg akad :/
Próbáltam mas lejatszokkal is, ugyan az a helyzet. Mivel a vinyo a Linux hoz lett formazva így tv-re közvetlen nem tudom radugni es megnézni h így is produkálja-e a problémát vagy sem. De talán van egy másik kulso vinyoja az asszonynak majd tőle elkerem aztan ramasolom megnézem h akkor mit produkál.
Ha ugyan ugy szaggatni fog közvetlen kulso vinyorol is mit tudok csinálni vele? Pi3 es hálózati beállítás gond vagy tv?Köszi előre is a választ.
-
Rudee80
csendes tag
Nem igazán jutottam előrébb az ügyben. Sajnos csak NTFS-t lát a tv. Nekem meg HFS+-os a vinyóm. Így bukta.
Hálózaton Planet Earth ment szépen(bár egyszer megakadt a pókmajomnál.) ,de Star Trek és Pi élete 10-20perc után megállt.
Remélem hogy nem hálózattal van a gond mert akkor elvileg akkor hiába veszek mediaplayert ,hálózaton keresztül az sem lesz jobb. Sajnos ezekhez a hálózati beállításokhoz meg kevés vagyok. -
junkpod
veterán
Ahogy olvasom te is tudod, hogy média player kell a filmek lejátszásahoz, hiszen egy popcornt már vettél.
Sajnos a tv-k hardvereit általában nem alkalmasak média lejatszasara kompromisszumok nélkül.
Vegyél egy 4k képes média player. nincs más megoldás ha nyugalmat szeretnél.
De ez nem kodi hanem hw kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest