- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razi
tag
válasz
junkpod #2419 üzenetére
Igen, már látom én is, hogy ez lesz belőle. Őszintén szólva ha már van egy ilyen televízióm és megfelelő internetem meg NAS-om, hogy folyamatosan ellássam megfelelő tartalommal, szeretném is ezt kihasználni. Tudnál esetleg javallani nekem egy media playert (ha valóban ezen múlik már holnap megvásárolom). Csupán arra lenne szükségem hogy alkalmas legyen hálózatba kötve a NAS-ról kiolvasni a filmeket, kizárólagosan magas felbontású magas bitrátájú anyagok miatt, olyanra van szükségem ami ezzel megbirkózik de nem kerül 100k-ba. Előre is köszönöm a válaszodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged