- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
válasz
DoItYourself #2439 üzenetére
Nem lehet, biztos gyenge hozza
Plusz neki is “csak” 100mbites LAN portja van
-
Etzel
aktív tag
válasz
DoItYourself #2437 üzenetére
Basszus igazad van, tényleg csak 100-as :/ Olvastam redditen h valaki usb3>gigabitLan próbálkozott de a tv nem ismerte fel. Akkor tényleg az marad h be kell szeretni egy 4K tartalom lejátszására képes média centert. Eselteg a pi3 nem kepes ra?
-
Etzel
aktív tag
válasz
DoItYourself #2435 üzenetére
Szia. Gigabites a tv ethernet portja is. Azt hiszem egy 4nagos armv7 meg 1gb ram van benne amiből ~350-400mb mindig szabad. Lehet le kellene lőnöm par alkalmazást h ne fusson feleslegesen. Talán mar a 7.0 nugat android verzió is kint van mint frissítés hozza. Arra is ránézek. De biztosan majd a közvetlen rakotott hdd ad tisztább képet.
-
Etzel
aktív tag
Szinten zenész :/ Ugyan az a problémám nekem is mint neked meg #Rudee80-nak.
En mondjuk kasu vagyok a dolgokhoz ezért a haver állítottam be nekem a következőt (amít mint halandó en is “értek” valamennyire), hogy raspberry pi3-on Linux (rakotve egy 2tb-os kulso vinyo) ->LAN -> router -> LAN -> Sony xe9005 tv -> Kodi 17.6 crypton -> smb hálózaton működnek a dolgok. 1080p-ig minden tökéletesen megy 4K-s tartalmaknal mar meg-meg akad. Planet Earth random elkezd bufferelni van mikor meg-meg akad :/
Próbáltam mas lejatszokkal is, ugyan az a helyzet. Mivel a vinyo a Linux hoz lett formazva így tv-re közvetlen nem tudom radugni es megnézni h így is produkálja-e a problémát vagy sem. De talán van egy másik kulso vinyoja az asszonynak majd tőle elkerem aztan ramasolom megnézem h akkor mit produkál.
Ha ugyan ugy szaggatni fog közvetlen kulso vinyorol is mit tudok csinálni vele? Pi3 es hálózati beállítás gond vagy tv?Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest