Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
Nos, az egyik "problémám megoldva.(BFS 4KM)
A külső lejátszót életre tudtam kelteni a Kodi alatt.
A KODIWrapper telepítése sikerült (a himediáét nem fogadja el).
És hogy ne legyen egyszerű az élet, a telepítés után nem default lejátszó lesz a himedia, csak választható alternatíva. Kis netes turkálás, olvasás után kiderült. hogy a playercorefactory.xml átírása lehet a megoldás.És igen, a fájl átírása után alapértelmezetté vált a külső lejátszó.
Így még 1-2 gond megoldódott, bármelyik Kodi feltehető, nem szaggatnak a videók a külső lejátszó használatával. (Én a 14.2-es mellett döntöttem, mert abban nincs egy fennmaradó segédablak, amit mindig le kell okézni lejátszás után.) Elérhető vált az Imprex képjavító áramkör is.Már csak a karakterkészlettel kellene megbirkóznom... (ISO889952-2)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest