- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nekem ment a himediawrapper, ahogy írták, felrakás után kell egy restart. Viszont pvr kiegészítőt nem tudtam feltenni. Erre van okosság? Illetve ez nem készülékspecifikus, nas film mappájáról csináltam egy korrekt NFS megosztást, és annak a beállításakor a tmdb scrapert állítottam be, a film leírások annak ellenére angolul jönnek, hogy magyarra állítottam, sőt, a kodi és az android is magyar nyelvre van állítva. Próbáltam eltünteni a tmdb-t, és feltenni a port.hu scrapert, felmegy, de a másik nem tűnik el, és a port.hu 20 perc alatt 2 filmről se tudot érdemben nyilatkozni, holott néztem, keres, frissít, tehát csinálta. A TMDB 100x gyorsabb, csak ugye a szöveg nyelve... Ebben van valakinek tapasztalata, mit csinálhattam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest