Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Alapfelhasználói szinten (sem) kontárkodtam eddig a Kodival. Marha kényelmes volt, mert csak rányomtam, melyik filmen akarok elaludni és már nézhettem is. Sajnos a januári frissítés után a bővítmények is kezdtek lehalni és arra kellett rájönnöm, hogy továbbra sem értek hozzá, sőt, amióta egyszer is telepítettem, azt is teljesen elfelejtettem...
Szóval olyan szintű segítségre lenne szükségem, hogy újra be tudjam üzemelni a Xiaomi tévéokosítón a Kodit, esetleg valami továbbképzést is kaphatnék, hogyan tudnám a NAS-al összehozni, ésvagy TV műsorokat nézni vagy bármi!
Nagyon hálás lennék tényleg és előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest