Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem szépen.
Mi Box S-t használok KODI-val, de elszállt a KODI és újra kellett pakolnom mindent.
Kínos, de közel 2 hete azzal küzdök, hogy nem tudom megadni a Samsung külső vinyó elérési útvonalát, azt a mappát, amiben a filmek vannak.
Amit szeretnék: A menüben csináltam egy Filmek menüpontot és azt szeretném beállítani, hogy ha a Filmek menüre kattintok, akkor nyissa meg a csatlakoztatot külső vinyón a filmek mappát. Ennyi, semmi több.
Tehát nem médiatárat szeretnék létrehozni, csak katt a Filmek menüre és nyissa meg a megadott mappát.
Ez anno simán működött is, de valamiért most nem tudom eltalálni a pontos parancssort.
Visszaolvastam a fórumban, napok óta bújom a Netet, de ha ciki, ha nem, nem jön össze.
Amikkel eddig próbálkoztam és ezek kb. minden kombinációjával:
ActiveWindow(/storage/FE2045822045433F/Filmek, return)
Próbáltam ActiveWindow nélkül, zárójel nélkül, így perjel, úgy perjel, de semmi.
Pedig úgy emlékszem, hogy az újratelepítés előtt így volt beállítva.
Ki tudna vezetni valaki a fényre, hogy mit rontok el?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teac ud-h01 dac fejhallgató erősítő
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Új, bontatlan dobozos Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangfal 2 év garanciával
- Sennheiser HD 600
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő