- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
DoItYourself #3256 üzenetére
Gondolom azt, hogy sz.géppel megy csak a 24Hz....ami ezek szerint igaz is. Az erőző tulaj gtx1080-al etette és amikor én próbáltam gtx1060-al, simán vitte......csak ugye nem azt szeretném lejátszónak.
-
zsoika
addikt
Sikerült átvernem. A CEC-t kikapcsoltam a box-pn(nevem tudom hogy van e köze hozzá) és először a tv-t kapcsoltam be. A tv-nél sokkal több lehetőség közül tudtam választani és ott fixáltam a 24Hz-et.
Újraindítva a CE-t szépen fut a 24Hz és a proji is benyelte végre.Viszont mindent kikapcsolva és vissza megint nem választható csak a 25Hz
Komolyan beszarok ennek. -
zsoika
addikt
Visszatettem a kártyát és most indul de csak úgy ha a projektort leválasztottam az erősítőről...sőt a projin teljes resetet kellett csinálnom mert totál lefagyott.
Mindent visszakötöttem és beállítottam eredeti állapotára.
Most jól működik de az eredeti problémám nem szűnt meg csak javult. Kadenciahelyes lejátszás 24Hz nincs, nem választható, csak 25Hz.....tehát javult a helyzet de még nem az igazi. -
zsoika
addikt
Sziasztok. Egy kis segítség kéne.
Vettem egy Optoma HD80 projektort ami számítógépről tudja a 24Hz et, de androidos box-ról ( mini m8s II. ) sem androiddal ,sem LE+Kodi(17.6) nem ...csak 20.98,30,50,59.98,60Hz
Ha a Tv-re kötöm a boxot akkor van 23.98,24Hz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest