- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni . Nvidia Shield boxom van azon használom a Kodit. Plexkodiconnect -et használok távoli szerverről kapom a filmeket. Felrakom a kodit a hozzá tartozó programok felirat as wizard stb stb .A filmelőzeteseket az ExtendedinfoScript nevü programmal nézem néztem eddig . Kb 1 hónapja nem tudom az Extended infót használni és ezáltal a filmek előzeteseit sem megnézni mert bármelyik filmet kiválasztom a plexből s rákatt az előzetesre az extended behozza a dolgokat tartalom színészek stb az előzetest is de mikor rákatt hogy lejátszam a Trailert mindig azt írja ki hogy : NOT YOUTUBE ID FOUND bármit csinálok . Eddig semmi baj nem volt évekig de most ez a probléma. Ha valaki tudna rá megoldást és segitene azt megköszönném. Köszönöm előre is a segítséget.
-
Attis1969
csendes tag
válasz
junkpod #3205 üzenetére
Probáltam...sajna azt irja ki h chrasch problem...a kodit plex-kodiconnectel használom miután szervert választok majd újrainditom a kodit bejelentkezik a plexre majd rögtön library chache ír érdekes Kodi 17.6 Kryptonon minden fut simán...gondoltam rárakom a Leiára de sajnos a fenn említett problema miatt nem lehet. Ha esetleg linket tudnál küldeni a legújabb Kodi lea ról azt megköszönném.
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok megtudnátok mondani a Kodi Leia alpha 1 vagy alpha 3 beta nél miért nem engedi a könyvtárat szinkronizálni? Azt írja az újraindítás utén hogy a Libary chrash látogassak el a fórumra a problemával..járt már így közületek valaki? Ha igen mi a megoldása hogy be tudja olvasni rendezni a filmeket fájlokat?
Válaszotokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest