- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Egy olyan kérdésem lenen, hogy hogyan lehet megváltoztatni, hogy milyen adatbázisból olvassa be a filmadatokat? Odáig eljutottam, hogy hozzáadtam port.hu-t, de megváltoztatni egy olyat amit végig scannelt az alapbeállításúval, nem tudtam.
Fogtam hozakodtam újra, így már újként be tudtam állítani port.hu-t, de így meg most kétszer van fent ugyan az a mediatár.
Illetve arra se jöttem ré, hogy tudom törölni a fennlévő egyiket... És ez lenne a második kérdés, hogy tudom törölni az egyiket?
Nem látok ilyen lehetőséget sem...
Harmadik kérdés (bár erről valahol olvastam), elég sok dolgot rosszul azonosított be port.hu alapján. Manuálisan hogy tudom az adott filmeket javítani ? (oylan szinten rosszul hogy film maga tök más mint amit adott neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Mini-ITX
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest