Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #2157 üzenetére
Komolyan kérdezem, melyik része nem világos? Úgy írd ahogy leírtam, eredeti nyelven legyenek a fájlnevek, nem értem minek szenvedsz magyar címekkel, nem fogja megtalálni, 100% pontosságot csak eredeti címekkel illetve angol címekkel érsz el. A Magyar címek azért vannak fent, mert lelkes felhasználok megadják (ahogy én is
) de ettől még az angol címek alapján fog keresni. Magyarul és használhatod, de akkor ne várd el, hogy minden anyag esetében legyen találatod arról nem beszélve, hogy sok olyan sorozat van aminek nincs is magyar címe, tehát akkor meg sem fogja találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest