- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ennyire nem érted? Openelec 16.1-es Kodival volt, tudtommal, aztán jött a LibreELEC, eleinte 16.1-es Kodival, most is telepíthető és volt belőle új verzió illetve az idén megjelent 17.1 kodival is készül a LibreELEC, tehát a LibreELEC egy operációs rendszer, olyasmi, mint az Android, Windows, macOS, iOS. A ZDMC meg egy Kodi fork (másolat), a felületek (skin) többnyire a Kodiból vannak csak a Kodi szót átírják ZDMC-re.
Értsd már meg, hogy köze nincs a LibreELEChez.Nekem egy Minix Neo U1-em van amin Androidos rendszer van, mint a Zidoon és van saját Kodi forkja aminek a neve Minix XBMC de a boxot tudom használni LibreELEC-kel amit egy SD-re telepítettem, tehát az enyém Dualbootos, 2 operációs rendszer fut rajta és médialejátszásban azért a LibreELEC jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest