- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje én is a KMPlayert használom és nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla. Egy dolog zavar. Win 7-nél meg lehet valahogy oldani, hogy alapértelmezett program legyen? Mert engem csöppet zavar, hogy pl. egy MP3-akkal teli mappában "Az összes lejátszása"-ra nyomok, akkor a Media Player nyílik meg. A másik ilyen a multimédiás billentyűzet gombjai. Meg tudtam oldani, hogy ne a Media Playert irányítsa, viszont csak akkor működik, ha a KMPlayer van előtérben. Így pedig kicsit gagyi.
A gond az, hogy nem találtam ennél dizájnosabb programot. Ha nem cseszték volna el ennyire a Media Player 12 kinézetét, akkor azt használnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs