Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfonz64
csendes tag
Hello. A kmplayer telepités után megnéztem a névjegyet ott azt írja "/skinini "skin.ini" kezdés meghatározott skin módban"
Nos kiokoskodtam hogy a skinek valmi.ksf fájlban vannak ez nem máz mint egy zip fájl amit ki lehet csomagolni pl:7-zip. Nos ebben van benne a skin.ini fájl, de nem tudom másik skinel elindítani a kmplayert.
Még egy kérdés van olyan hogy audio és videó fájlok, meglehet csinálni hogy audiónak és videóknak más más skinel jöjőn be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest