- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Jár a piros mtoffie kollégának
Pentium D925 ös procit vett tőlem
Simán zajlott minden
Korrekt vevő! -
robogos10
senior tag
Jár a piros totya694 nek E6420 procit vettem tőle!
Simán zajlott minden -
netesfiu
csendes tag
szeretnék kérni egy piros pontot AaronBass kolegának ezért az üzletért
-
diumvisu
csendes tag
Piros pontot kérek maxxenergie fórumtársnak ezért a bizniszért.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
strabowsky #19488 üzenetére
kérnék egy pirosat strabowsky-nak, ezért az üzletért. Gyors, korrekt, megbízható!
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
törölt tag
Sziasztok!
Pirospont illeti ismételten Rycki kollégát. Előreutalás után postázott részemre egy adag LED szalagot. Korrekt, megbízhható üzletfél!
Köszönöm!
-
lamapo 48
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot,koszoru_arpa kollégának,ezért a remek üzletért.
-
orbano
félisten
Piros pont leikomessi-nek a kingmax ram biznicért (nem tudom linkelni, mert lezártam)
-
sinkol
tag
Ismét kissé megkésve ugyan, de szeretnék egy hatttalmasss PHirosat kérni jaja1981 kollégának ezért a kiváló gépházért. Megbízható eladó kiváló, hibátlan termékkel
-
mariomahmoud
tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni gabsz227 kollégának, iPadot vásároltam tőle (sajnos a hirdetést nem találom ). Meghbízható, precíz üzletfél, csak ajánlani tudom!
-
Rawulf
őstag
Piros pontot kérnék bodva fórum társunknak a csudi jó processzoráért!
-
ZNorbiZ
csendes tag
Piros pont járpadrone-nak is egy Ati Pci-os vga-t vett tőlem, pontos megbízható.
-
Cimbee
aktív tag
Egy HATALMAS piros pontot kérnék [Shkiz0] részére
Köszönöm szépen
-
ZNorbiZ
csendes tag
Kérnék egy pirosat Johne Wayne -nek Egy Duron procit vett tőlem. Megbízható, pontos.
-
adam432
tag
great66 kollégának pirospont ezért az üzletért! Ajánlott, megbízható!
-
danikollar
őstag
Pirosat kérnék norbee2244 kollégának, beszédhangszórót és töltőt vettem tőle innen. Gyors és korrekt volt!
-
maxi-r
csendes tag
Tomihl Nagyon gyors korrekt partner,másnapra már itt is volt a telefon amit megvettem tőle!
Egy nagy piros pont jár neki! -
takysoft
tag
bob011 kollégának jár a piros a ZTE Grand X In telefonért, mire a linket sajnos már nem találom.
-
fonseca
tag
Kérek egy piros pontot hsmobil kollégának. Egy monitort vásároltam tőle. Az adás-vétel során rendkívül pontos,korrekt magatartást tanúsított. Köszönöm
-
Yamdrok
csendes tag
Pirosat proradeon kollégának!
(wifi kártya)
-
ZsBandy
csendes tag
Piros pontot kérnék ch003067-nek a korrekt üzletért!
Köszönettel: ZsBandy
-
gabsz227
tag
Szeretnék kérni mariomahmoudnak egy piros pontot mert vásárolta tőlem ezt
-
bipeti
csendes tag
Piros pontot cLeanLess fórumtársamnak!
Korrekt vevő !!! -
Sinapsys
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy pirosat stereo 2.0 fórumtársnak. Egy ASUS 5770-et vett tőlem. Korrekt üzletfél.
-
contaxg
veterán
Piros pont Deadzone41nek a remek fényképezőgépért!!!
-
ongbakzotya
csendes tag
Egy nagy pirosat szeretnék kérni dan86-nak,akitől egy remek hifi tornyot vettem,és teljes mértékben megvagyok elégedve vele.Korrekt,megbízható tag.Köszönöm
-
Tybee21
senior tag
Kérek egy pirosat perfegor17-nek ezért az üzletért. Rendben volt minden!
-
hijos1
csendes tag
Szeretnék kérni egy Pirosat [SeniorTilla] nak [ezért] a üzletért. Jó árak, gyors szállítás.
-
mondeo7541
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy "Piros" pontot szeretnék kérni sz.viktor részére a korrekt és gyors laptop memória vásárlás miatt.
Ajánlom mindenkinek. -
Normandy
csendes tag
Kérnék egy pirosat pisti222 felhasználónak. Korrekt vevő.
Ezt vette tőlem:
http://hardverapro.hu/apro/samsung_series_830_2_5_128gb_ssd/hsz_1-50.html -
Sanya1981
tag
djrobaa kollégának kérnék egy pirosat,ezért az üzletért:
[link]
Megbízható,gyors vásárló. -
djrobaa
aktív tag
brady28 fórumtársunknak szeretnék egy hatalams piros pontot kérni. Egy G25-höz való pedált vettem tőle. Nagyon korrekt volt és gyorsan ideért a pedál.
-
fook
csendes tag
Kérek egy óriási pirospontot Gaabi777nek , a csomag másnapra nálam volt , gyors pontos korrekt , tökéletes árú.
-
hencoooo
csendes tag
Pirosat kérnék zsolt zsolt fórumtársnak, ezért az üzletért.
h -
szakkii
csendes tag
packdiler kollégának szeretnék adni egy pirosat a létrejött üzlet miatt.Köszönöm !
-
Romeo619
senior tag
Piros pont jár SIRIOS kollégának a kapcsolattartásért, és a vásárlásért.
-
s8109csa
tag
Piros pontot érdemel shiftythefox a kivételes hozzáállásáért, nevezetesen azért, mert a 25 km-es utazás végén rájöttem, hogy nem vittem magammal pénzt és szó nélkül mondta, hogy vigyem a játékot, majd átutalom a pénzt. Szerencsére a telefonom nálam volt, így azonnal el tudtuk intézni az átutalást. Mindenkinek ajánlom.
Az üzlet linkje: [link]
-
alias_bobo
tag
Nagybanya fórumtársnak kérnék egy pirosat a gyors és korrekt üzlet lebonyolításáért. Töltőt kerestem... megkaptam. Ajánlott üzletfél.
Köszönöm -
ro_bert17
őstag
Én egy jó nagy pirosat kérek sagit részére, ezért az eladásért. Nem először vásároltam Tőle, és abszolút korrekt eladó továbbra is. Szóval pirosat neki!
-
Lali-213
senior tag
gboszi fórumtársnak kérek egy pirospontot a kávégépért, amit tőle vettem.
-
sptkyle
senior tag
pilóta fórumtársnak kérnék egy pirosat. Matricákat, névjegykártyát vettem tőle. Szokás szerint gyors, és pontos munkát végzett, és még némi grátiszt is kaptam.
-
spista
csendes tag
Tigerteam maximálisan korrrekt eladó, piros pontokkal kérném megszórni egy eladott videókariért, ezután egy fantasztikus MoBo következett, a napokban pedig RAM - okat is tőle vettem!
-
djrobaa
aktív tag
xstyle eladónak kérnék egy pirosat a kingmax 1gb 667mhz ramért.
Szintén kérnék egy pirosat sanya1981 kollégának ezért a hűtésért.
Mindketten gyorsak és korrektek.
-
Megkésett pirospontok:
Malonee -nak a csodásan működő és iszonyat gyors WD Black notivinyóért és korion -nak a szintén tökéletesen működő OCZ Agility -ért.
Szintén köszönöm a roppant jó árat.
-
Gippo
senior tag
Egy hatalmas pirosat kérnék Darko_addict kollégának a PS3-as COD MW2-ért([link]). Gyors és megbízható partner.
-
Spin
aktív tag
2x ment,1000 bocs...
-
russelt
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni Kraftwerkfan kollégának ezért az üzletért: LINK
-
oleslie
aktív tag
Winner_hun -nak kérek egy pirosat.
ebay/paypal ügyben segített egy Asus X51R bill. beszerzésében.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Eladó számítógép (Core i5, 16gb RAM, 2GB VGA, SSD+HDD)
- Meta Oculus Quest 2 - 256Gb
- Apple MacBook Pro 13" 2019 (i5 2,4GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, 91% akku) 2 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- HP 840 G2 / i5 5300u / 8Gb / 256Gb SSD / kamera / szép állapot
- ID-COOLING SE-207-XT SLIM SNOW / DUPLA TORONY KÖZÉPEN 120MM VENTIVEL / - FEHÉR TDP : 220W - CSERE !!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest