- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
neptunes4you
csendes tag
d3kk: szeretnék kérni egy piros pontot neki, nagyon türelmes, korrekt eladó, minden rendben volt az áruval is.
-
kalmaristi
csendes tag
Jár a pirospont [goldos]kollégának ezért az üzletért: [Gigabite GV-R685OC-1GD]
-
nofx333
csendes tag
válasz
westcoastog #8096 üzenetére
köszi átraktam.
-
westcoastog
veterán
-
nofx333
csendes tag
kerinagy kollégának szeretnék egy fekete pontot.
Meghírdetett egy Raidmax ninja Blacket (hirdetést sajnos már levette), jeleztem neki hogy, azonnal megvenném személyes átvétellel, visszírt, nem jó neki aznap, mit szólok a holnaphoz, majd megint nem volt jó neki.
Mondtam neki hogy, 5 percre lakom tőle, de neki már egész héten nem volt jó, megbeszéltünk a szombatot, rábólintottam.
Szombat délben jött az üzenet hogy, nem jó mert nem az övé a ház és nem olyan amilyennek hírdette....
A hírdetés végig fent volt, megegyeztünk már az árról, az átvételről, de se nem jegelte, se nem vette le, valószínűleg kapott jobb ajánlatot, de aztán ki tudja.... -
sqa111
csendes tag
Nagy piros pont vargapapa kollégának! Kitűnő partner és az áru kifogástalan!
-
K2 [GK]
csendes tag
Duliee kollégának hatalmas pirosat a vizes üzletért. Pontos és korrekt, nincs probléma
OFF: Valaki PM-ben dobna Nekem infót dzsuva kollégáról? Ő is korrektnek tűnik, inkább csak a telefonszáma kéne, köszike.
-
madmaxxx
senior tag
jár a korrekt üzletért westcoastog kollégának.
-
adam576
csendes tag
Kérnék egy nagy FEKETEpontot Bjor kollégának, aki a számára küldött modemet, nem vette át, így a posta visszaküldte a csomagot és azt is nekem kellett kifizetni.
Azóta rengeteg PÜ-t írtam neki de egyre sem méltóztatott válaszolni. Ha tehetitek kerüljétek ugyanis még írni sem tud normálisan. -
kis.miklos
csendes tag
gunsnorbinak jár a pirospont, megvette a hibás vga-mat.
-
crus90
tag
ÜDv mindenkinek.
Kérnék egy piros pontot i.s kolléga részére ezért az üzletünkért! Nagyon megbízható és 150%-osan megvagyok vele elégedve!
ÜDv Tibor
-
szasbiii
csendes tag
Hatalmas piros pontot kérek gyuromoj kollégának
http://hardverapro.hu/apro/elado_ps3slim_250gb_cfw_3_55/hsz_1-200.html , ezért az üzletért.
-
taufel
csendes tag
Ezért az [üzletért ] pirospont Altair77 kollégának...
-
dan1ka
csendes tag
Pirospont jár speeedyyy- nek. Korrekt partner, az adásvétel rendben ment
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Gagatsu részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
M-a-X-i
tag
Sziasztok !
Pirosat szeretnék kérni WolfAti kollegának a következő üzletekért :
Maxtor 160 GB HDD
SONY CDX-GT620U (fejegység)Egy korrekt, megbízható embert ismertem meg a személyében!
Köszönöm szépen !
-
Melack
veterán
pH!rospontot szeretnék kérni eple fórumtársnak az asztali konfig megvételéért. Pontos, gyors - mi kell még?
-
wolfati
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék m-a-x-i fórum társnak egy pirosat a Maxtor hdd HDD-ért.
Köszi -
Drag77
senior tag
Egy piros jár Bojkaaa211 kollégának.
-
zoli0078
csendes tag
Kérnék piros pontot béke fórumtársnak egy VGA-t és egy monitort vettem tőle, minden a megbeszéltek alapján történt korrekt eladó.
-
menthix
tag
Piros pontot kérek batyesznek, amiért elvitte a kártyámat, alku nélkül, személyesen!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Kérekszépen egy átlagnál jóóval nagyobb piros pontot LeC barátom részére !
Ezért az üzletért cserébe [link]Mindenkinek bátran tudom őt ajánlani mert egy nagyon korrekt és segítőkész vki , és a szaktudása is megvan hozzá !
Köszönettel
-
PeeterssoN
őstag
Jár a piros Alaska Can't fórumtársnak
a Crysis és Call of Duty 4 játokért! Itt! -
PistiZ
csendes tag
Piros ponttal díjazom mgm81-et, akivel gyors és korrekt üzletet sikerült kötni! +++!
-
PistiZ
csendes tag
Nagy piros pont nonoka74 kollégának a gyors üzletért! Abszolút pozitív+++!
-
petya1992
tag
Piros pötty jár Speed(R) kollégának, egy Celeron 430-as procit vett tőlem minden rendben zajlott gyors és korrekt vevő.
-
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni gabi123 kollégának, akitől ezt a lapot vásároltam.
Sajnos nálam nem működött processzor kompatibilitási probléma miatt, így vissza kellett juttatnom az eladóhoz. Ez a művelet meglepően gördülékenyen, és hihetetlenül korrektül zajlott. Az eladót csak ajánlani tudom! Nagyon korrekt, megbízható, pontos, gyors és mindenek felett segítőkész! Bár több ilyen üzleti beállítottságú ember lenne itt a hardveraprón köztünk, nagy megnyugvás lehetne! -
Revi74
csendes tag
Sziasztok! FireKeeper kollégának kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
Köszönöm! -
misuuu
csendes tag
sebo-nak nagy piros, Ezért a kis bitang vgaért... Korekt, megbízható...
-
EneMy84
tag
Sziasztok kérnék egy piros pontot teratti Fórum társnak ezért az üzletért..
-
barnaking
csendes tag
Szeretnék egy hatalmas pirospontot kérni Lezsek kolegának, egy hiper-szuper videókártyát sikerült vennem tőle
Maximálisan korrekt, megbízható eladó.
Köszönöm!
-
barnaking
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérek HT#^ kolegának, egy nagyon jó tápegységet sikerült vennem tőle.
Korrekt, rendes eladó, bátran ajánlom mindenkinek!
-
N.Szil
tag
Egy nagy piros pontot kérnék [szabi1975] kollégának, [ezért] az üzletért.
Gyors, megbízható, korrekt eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Vasinger!
nagyúr
Piros pont jár philo felhasználónak. Rendkívül megbízható, rugalmas eladó, egy eléggé drága DELL notebookot vettem tőle, de nem bántam meg és remélem nem is fogom. Ajánlott.
-
kgergo89
tag
jár a pirospont h.tamaska-nak, fizetőképes, jó vásárló!
-
menyko
tag
Birmar2 kolégának jár egy pirospont a korrekt vásárlásért. Egy 640 gigás WesternDigital meghajtót vett tőlem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
FireKeeper
nagyúr
kérnék egy pirosat Revi74 kollégának, ezt az írót vettem tőle. korrekt, pontos hardveraprós.
-
dome29
aktív tag
Kérnék egy nagy pirosat, sipőőőc kollégának, ezt az ÚJ Iphone 4s-t vette tőlem, és nagyon korrekt újra!
Már vett tőlem nem 1.-et, és mindig minden rendben zajlott le!
Ajánlani tudom mindenkinek! -
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni ladek kollégának, akitől ezeket a ramokat vásároltam!
Nagyon korrekt, rugalmas és rendes eladó! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
iceool20
tag
Hatalmas piros pontot [brady28] kollégának a gyors megbízható üzletért!
Korrekt segítőkész ember! Mindenképp érdemes üzletet kötni vele!
A megkötött üzletünk pedig ez volt: [ps3-hibatlan-kihasznalatlansag_miatt_elado] -
Fater_88
csendes tag
Én is kérnék egy pirospontot Alex33nak ennek a Samsung S8300 telefonnak a gyors és pontos bizniszéért.
-
topaz45
tag
Piros pontot érdemel XbandX fórumtárs, akitől venillátorokat és venti-hosszabbító kábeleket sikerült vásárolnom, amit ezzel a házzal együtt hirdetett. Nagyon gyors és rugalmas üzletelő, a cucc pedig No.1!
-
Szeretnék pirosat kérni, két korrekt üzletfélnek.
kymera-nak a tökéletes tápokért
king.mp-nek az alaplapért, minden rendben zajlott
LeC-nek a vinyókért, mint mindig
-
Syz
senior tag
Kérnék egy pirosat mokas_gizi kollégának ezért a remek HDD-ért Gyors volt,korrekt és a termék is frankó!Köszi!
-
Bodz
nagyúr
válasz
chrisnagy13 #3142 üzenetére
Hatalmas piros jár chrisnagy13-nak is. Korrekt vevő, minden rendben zajlott (mint mindig).
Jutalma egy remek erősítő.
-
sata002
csendes tag
Kérnék egy pirosat http://hardverapro.hu/tag/paksz.html kollégának a korrekt http://hardverapro.hu/apro/galaxy_s2_i9100_fekete_16gb_fuggetlen/hsz_1-50.html üzletért!
-
sata002
csendes tag
Kérnék egy pirosat http://hardverapro.hu/tag/paksz.html kollégának a gyors és korrekt üzletért a Galaxy S2ért.
-
czgabi76
tag
Captaindeph eladónak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért:
[link] -
czgabi76
tag
Captaindeph eladónak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért:
[link] -
Diocles
aktív tag
Megy a piros Tibcsi55555-nek ezért az üzletért.
-
arzz
tag
Piros pont jár gtmobile718 -nak ezért az üzletért: Dell Streak 5
Egyeztetés után azonnali átvétel volt, korrekt, rugalmas partner !
-
somé
őstag
IRON STORM -nak hatalmas piros a magnódeck üzletért. Messzemenőkig korrekt, feltétel nélkül ajánlom!
-
czombos
tag
barnassters-nek kérnék egy pirosat, egy Samsung Galaxy Nexus Prime i9250 telót vettem tőle, minden kívánságom teljesítette
korrekt srác.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Wuthering Waves
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest