- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Palee1989
csendes tag
Pirospont Epimenides-nek, ezért az üzletért: [link]
-
robekri
addikt
-
Dzsabba
aktív tag
Szeretnék kérni egy piros pontot [zsorzs1981] -nek az 1db [Far Cry 3] kódért.
Gyors,korrekt, megbízható eladó. Csak ajánlani tudom.
-
.:Vision:.
aktív tag
Piros pontot kérnék gyvi fórumtársnak i5 750 processzort vásároltam tőle ami hibátlanul üzemel, ( a hirdetés időközben törölve lett)
-
phadrea
csendes tag
Piros pontot kérek mshifi kollégának.
Mindenki figyelmébe ajánlanám ! -
Epimenides
csendes tag
Mongo kollégának kérek piros pontot a jóárasított processzorokért.
-
Epimenides
csendes tag
Palee1989 számára kérek egy piroskát, ezért a postafordultával érkezett szélgépért.
-
childofm
csendes tag
Piros pont [vjungesznek] [ezért]. Korrekt adásvétel zajlott le.
-
molvany
aktív tag
Üdv !
Egy nagy Pirosat cosgtsrex kolegának a korrekt Fóliavásárlás - ért.
-
Piros pont jár @lx fórumtársnak a HP Pavilion dv6 notebook üzletért. Köszönöm a vásárlást!
-
gabor0628
csendes tag
Piros pont:
Felhasználó: [Kelcsimen]
Termék: [link] -
RoBorg
tag
válasz
zjanika #19491 üzenetére
S viszont. Pirosat zjanikanak az üzletünkért.
-
Integrator
aktív tag
viknyedim: piros pont, mert sikeresen lezajlott köztünk az iPod Shuffle-m adás-vétele.
-
horgasz5
csendes tag
Goatman-tól vettem egy tápegységet! Gyors, pontos, megbízható partner volt! Pirospontot érdemel!
-
gigiuniter
csendes tag
válasz
Dr.House88 #19557 üzenetére
Dr.House88 Fórum társnak kérnék egy piros pontot! Egy DDR 3 4GB-os memóriát vásároltam tőle. Korrekt megbízható üzletfél!!
-
Dr.House88
tag
válasz
gigiuniter #19556 üzenetére
gigiuniter
kollégának kérnék egy piros pontot vásárolt tőlem egy DDR3 4Gb-os ramot. -
fateless fórumtársnak szeretnék kérni egy nagy pirospontot ezért a subnotebook-ért.
Még nyáron vettem tőle, de azóta is remekül megy. Nagyon korrekt eladó, utólag is segít, amiben tud!
-
FingR86
őstag
kérnék egy nagy pirosat Merlinclub-nak, ezt vettem tőle. Meg vagyok vele elégedve. Mindenkinek ajánlom, korrekt ph-s.
-
robogos10
senior tag
sziasztok jár a piros okidoki -nak
logitech m510 nano egeret vett tőlem
Bátran ajánlom mindenkinek korrekt gyors vevő -
Epimenides
csendes tag
DrSTominak kérek egy pirosat ezért az üzletért ,becsületes eladó, csak ajánlani tudom!
-
ThinkAgain
tag
Hatalmas piros megy Lompi Oppa-nak, amiért nagyon jó áron adott nekem 10db IDE kábelt.
-
Rawulf
őstag
válasz
Epimenides #19545 üzenetére
Epimenides-nek is jár a piros pont. Van pénze és még fizet is! Másnak is ajánlom, hogy legomboljanak róla pár forintot!
-
Epimenides
csendes tag
Rawulf kollégának kérek egy piroskát ezért az üzletért, nagyon korrekt eladó, mindenkinek ajánlom!
-
válasz
SzalaiG #19543 üzenetére
Vissza is megy a piros pötty SzalaiG kollegának a gyors pontos VGA bizniszért.
-
Gyuszi83
tag
Kérnék egy nagy piros pontot D-LAN|FuRioN kollégának. EZT a kupon vette át tőlem. Rendes, kapcsolattartó, megbízható. Ajánlom mindenkinek.
-
ati012
őstag
hunboy1974 -nek jutalma egy piros pont
Egy asztali gépet vásárolt tőlem! Köszönöm a vásárlást! -
törölt tag
Kérnék egy pirosat Szenes20-nak, Codegen tápegységet vett tőlem. Korrekt, megbízható vásárló!
-
korn
aktív tag
-
devilsticker
csendes tag
Jár egy pirospont freebazsinak, korrekt, gyors és nagyon segítőkész fórumtárs.
-
juveboy
újonc
Nagy piros pontot NeoExDeath részére, a Kindle 4-ért! Köszönöm!
-
szinimini
senior tag
Jar a piros pont HOBBILETOLTO-NEK ( http://uhardverapro.hu/tag/hobbiletolto.html ) egy FSP Aurum tap miatt telorolnem tudom rendesen megirni :-)
-
kerteszgabi
csendes tag
Kérnék egy pirospontot Feketeibiza kollégának ezért az üzletért . Nagyon korektül intézte az egésszet. Érdemes vele üzletelni.
És még egy pirospontot ezért az üzletért. -
kultakutri
csendes tag
válasz
poczabence #19518 üzenetére
poczabence szintén pirosat érdemel, egy telefont vett tőlem (link), az adás-vétel során minden rendben, gyorsan és gördülékenyen ment!
-
papi87
csendes tag
Kérnék egy pirosat theodus-nak ezért a joy-ért, hogy megvette.
-
dr600
tag
pirosat kérek Wind-Storm kollégának ezért az üzletért remek megbízható partner ajánlom mindenkinek.
-
Üdv
Egy piros pontot kérnék robogos10 PH társnak egy procit vett.Korrekt vevő csak ajánlani tudom. -
szaszlaci
addikt
bsnss1976
Ezt a 8 gigás DDR3 RAM-ot vásároltam tőle, minden rendben zajlott! -
dobcsi
tag
sziasztok.
Attila8006 kolegának kérnék egy pirosat ezért az üzletért. -
poczabence
tag
Hello!
Piros pontot kérnék kultakutrinak, mert egy Siemens MT50-et vettem tőle.
-
Bobrooney
senior tag
Üdv!
Piros pontot kérnék Dyrg kollégának, Canon Mp250 nyomtatóért, a hirdetést majd linkeli
-
Pőze
aktív tag
vbpcx kollégának szeretnék kérni egy nagy pirosat a RAM bizniszért mert nagyon korrekt nagyon gyors és segítőkész.
-
Tamás9x
őstag
Kérnék egy pirospontot hektorka69 Kollégának Ezért az üzletért
Minden rendben ment gyors korrekt. -
kelcsimen
csendes tag
Piros pont jár gabor0628-nak, neki adtam el ezt a notebookot!
-
józsef2008
csendes tag
Piros pont a Zso Ro felhasználónak!!!!!!!!!
-
Gippo
senior tag
Egy pirosat kérnék bmw318tds felhasználónak az alábbi üzletért: Far Cry 3 kód, EREDETI PC. Korrekt, gyors és megbízható.
-
TommyLee73
tag
Két újabb elégedett vevőnek, Trevor17-nek és krysspro-nak jár a piros ezért. Köszönöm!
-
Sennalacy
aktív tag
Kérnék egy pirosat fi:zi'k fórumtársnak egy közös rendelésben meghozott fejhallgatóért!
-
dkun
csendes tag
Baltazar94 [link] kollégának kérek egy piros pontot egy Core 2 Duo E7200! 2,53Ghz üzletért.
-
Levi7
csendes tag
válasz
baranek.adam #18175 üzenetére
Visszapiros jár baranek.adam-nak! Egy E8200 as procit vett tőlem, köszönöm!
-
Levi7
csendes tag
Jubiii kollégának szeretnék egy pirosat kérni! Egy Asus alaplapot vásárolt tőlem.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Eladó számítógép (Core i5, 16gb RAM, 2GB VGA, SSD+HDD)
- Meta Oculus Quest 2 - 256Gb
- Apple MacBook Pro 13" 2019 (i5 2,4GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, 91% akku) 2 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- HP 840 G2 / i5 5300u / 8Gb / 256Gb SSD / kamera / szép állapot
- ID-COOLING SE-207-XT SLIM SNOW / DUPLA TORONY KÖZÉPEN 120MM VENTIVEL / - FEHÉR TDP : 220W - CSERE !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest