- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ati012
őstag
Egy nagy piros pontot kérnék Peppe63 részére.
Egy Alpenföhn Civettát vásárolt tőlem. Kolléga adta át, és véletlen egy Matterhorn-t kapott, ami ugye jóval drágább. Szó nélkül pár nap alatt megtörtént a csere, és boldogan távozott a Civettával. Nagyon tudom ajánlani, mert becsületes és korrekt, emellett még rugalmas is. -
tuser
aktív tag
fene_vad olvtársnak pirospont Seagate Expansion External - 2 TB - USB boltért.
-
Loha
veterán
Jár a piros Mihail88 -nak, ezért az üzletért, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
liveact
csendes tag
kérek szépen egy pirosat antee_g fórumtársnak,ezt a merevlemezt vásárolta tőlem.Megbízható,gyors,pontos.
Köszönöm!
-
LÁZ
addikt
kérnék egy pirosat gusztavka84 kollegának, megbizható vevőnek bizonyult.
-
vibjunior
csendes tag
zsivaagooo kollégának kérnék egy pirosat a szerverházért
Megbízható, gyors volt mint mindig.
-
zosza
csendes tag
Piros pontot kérnék mucimuci fórumtársnak. [link] Ezt vásárolta tőlem, és az üzlet során korrekt, megbízható partnernek ismertem meg!
-
Ramoss
tag
Kérnék egy Piros pontot Smani kollégának alaplap+cpu vettem tőle.
-
gabikiraly2
aktív tag
Egy pirosat szeretnék kérni qqwertynek , ezért az üzletért: Sanyo Eneloop .
Ajánlom mindenkinek! -
Gabo0905
aktív tag
kérnék pirosat ezért az üzletért monkeybird kollégának
-
George0424
csendes tag
Szia!
Kérnék Enigma 101 fórumtársnak egy piros pontot ezért az üzletért! Korrekt megbízható vevő, bátran ajánlom mindenkinek!
Köszönöm!Üdv:
-
Latour
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Razermazer kollégának, a korrekt ügyintézésért!
Köszönöm szépen!
-
Kobepap
csendes tag
fudi2002 kollégának szeretnék kérni egy pirosat a 22cm CM ventiért!
-
Peterix
csendes tag
-
Dencszé
csendes tag
Sziasztok! Pirosat kérek po1son-nak, Magicka játékot vásároltam tőle (digitális letöltés) - a hirdetését már nem találom. Nagyon korrekt üzletfél volt, előre utalással fizettem, 3/4 órán belül nálam volt a működő kód.
-
king.mp
aktív tag
Pirosat kérnék hypp01 kollégának. Ezeket a memóriákat vettem tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Alyens
aktív tag
Piros pont jár Föcsök kollégának. Korrekt, gyors üzlet volt: corsair cx400
-
walkmanboy
tag
Hello.
Kérnék egy nagy pirosat imici71 fórumtársnak ezt vette meg tőlem. 870 EXTREME 3
Korrekt volt végig, előreküldte a pénzt, amit ígér be is tart, nem csak feleslegesen jegeltet dolgokat. Én ajánlom.
Továbbá kérnék még:
Duliee kollégának is,ezért a hűtőért előreutaltam neki, és megkaptam a hűtőt másnapra. Amit ígér be is tart. Tessék szépen megbízni benne, nem csaló.
-
fudi2002
nagyúr
Pirospont Kobepap-nak a korrekt üzletért.
-
Madn!ght
addikt
Piros pontot kérek Razermazer fórumtársnak.
Egy UV fénycsövet vásároltam tőle. Nagyon rugalmas, korrekt üzletember, csak ajánlani tudom. -
goyo206
senior tag
A világ leges legnagyobb
ját kérném e-zoli kollégának! Egy csodálatos ClubSport Elite Pedals gazdája lettem a mai napon Neki köszönhetően!
Korrekt, gyors, megbízható kolléga, sok ilyen PH!-s üzlettársat mindenkinek!! -
mody
tag
Kérnék egy pirospontot PainKiller13 kollégának ezért az üzletért.
-
FlasH-BacK
senior tag
Piros pont Real93 tagnak, aki Logitech MOMO-t vásárolt tőlem. Személyes átvétel volt, gond nélkül.
-
impact2
tag
válasz
hobbiletolto #44753 üzenetére
Kérnék 1 nagy pirosat hobbiletolto kollégának a korrekt teljesítésért.
-
Föcsök
aktív tag
Egy piros pontot be lehet vésni Alyens-nek a Corsair tápért.
-
delig
tag
Kobepap vett tőlem egy hangfalszettet, adok nékije egy bazi nagy perosponytot!
-
Mya91
tag
Szeretnék egy pirosat Lasy kollégának ezért a remek termékért!
-
MonkeyBird
csendes tag
emerico2004 kollégának egy nagy piros pont a gyors és korrekt üzletért. Ezt cseréltük NX9010 Laptop erre I3-2120 némi ráfizetéssel.
-
Lacza_26
aktív tag
Ezekért jár a hatalmas piros pont Razermazer kollégának a korrekt üzletért, a gyors szállításért és a rendkívül gondos csomagolásért.
-
Szentes
tag
Kérnék egy hatalmas PIROSAT Psychonaut kollégának ezért az üzletért!
Nagyon korrekt, rugalmas és maximálisan becsületes! '00%-ban ajánlott üzleti partner. -
laceeeboy
tag
Carlosfly kollégának is kérnék egyet, ezt a gépet vette tőlem. Korrekt, gyors, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Fotyi3
csendes tag
Szeretnék kérni eggy pirosat ssppiikkee -nek a megbízhatóságáért,és megértéséért!
Ezt a kijelzőt vásárolta meg tőlem: K750 LCD kijelző -
ssppiikkee
tag
Fotyi3 kollegának szeretnék egy pirosat kérni Innen vettem tőle egy K750 LCD-t amit megkaptam és be is szereltem! Megbízható üzlettárs!
Szintés nagy piros pont illeti Lasy fórumtársat, aki elvitte tőlem ezt a Defy-t nagyon korrekt emberke, gyorsan és sikeresen lebonyolódott az üzletünk!
-
SNO
csendes tag
Piros pont danih nak mw3-ért.
-
Savanya
addikt
Piros pontot kérnék MarcZ-nek 2500K prociért .
Köszönöm az üzletet
-
MarcZ
senior tag
Szeretnék kérni egy pirosat Savanya Úrnak, egy 2500K-t vettem tőle.
-
tami92
aktív tag
korpicschess szeretnék kérni egy pirospontot. telefon tokot vettem tőle ami ebben a hírdetésben van megemlítve
-
a000
őstag
Piros pont danih-nak a fifa12 kódért. Teljesen korrekt, megbízható, azonnal kaptam a kódot.
-
Bodz
nagyúr
válasz
superTibcsi #44906 üzenetére
Viszont jár a piros pont superTibcsi-nek természetesen. Ezt a fejhallgatót vette tőlem. Kitűnő vevő, a megbeszéltek szerint utalt, minden rendben zajlott.
-
regdi
csendes tag
szeretném pockhome korrekt-ságát egy piros bevésésével jutalmazni nagyon flott üzletfél
http://hardverapro.hu/apro/m-tech_500w_1_ev_gari_zsir_ujak_bontatlanok_2darab/hsz_1-50.html -
Savanya
addikt
Piros pontot kérnék Golya87-nek Asus lapért .
Köszönöm az üzletet
-
aram01
nagyúr
válasz
csirkescsavo #44905 üzenetére
csirkescsavo kollégának szeretnék egy pirospontot ezért az üzletért,minden rendben ment
-
Dencszé
csendes tag
Sziasztok! Kérek egy pirosat RETROMANIA-nak, innen vettem tőle 3 PC játékot, nagyon rugalmas és korrekt üzletfél volt, bátran ajánlom.
-
golya87
őstag
Hello
Egy pirosat szeretnék adni Savanya fórumtársnak. Egy Asus alaplapot vettem tőle. Az üzlet korrektül lezajlott!
üdv
golya87
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BMW topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite