Hirdetés
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
Aktív témák
-
Lord Keri
csendes tag
Egy piros pontot kérek Kavinton75 számára. Egy remek processzor új tulajdonosa lettem!
[ Szerkesztve ]
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Egy piros pontot kérnék Kutasz-nak a mai korrekt üzletért!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni Batmab -nak a mai remek monitor cserés ügyletünk miatt!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
zex kollégának kérnék egy piros pontot, türelmes, rugalmas és megbízható vásárlóm volt, csak ajánlani tudom!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Levmen számára kérnék egy piros pontot, ma vásárolt tőlem egy memóriát, pontos volt mint egy svájci óra és minden rendben ment!
Korrekt partner, csak ajánlani tudom!Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Én is kérnék egy pirosat izohipsza-nak vett tőlem egy külső vinyót, korrekt üzletfél volt, csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Kérnék egy hatalmos piros pontot brady28-nak a hatalmas C&C retro pakkért
Valamint kérnék egy piros pontot Dooonfrigo-nak vettem tőle pár jó játékot
Mindkét embert ajánlom, korrektek és megbízhatóak!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni CriticalHit kollégának ezért az üzletért! Korrekt és megbízható, csak ajánlani tudom!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros plecsnit HartgeH3-2.8 PH-s kollégának! Ezért az üzletért!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Kérnék egy pirospontot vikingsanyi -nak vásárolt tőlem Kingston memóriákat. Megbízható, korrekt vevő!
Keep It Real!
-
Lord Keri
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat drahotab kollégának, vett tőlem 2db ventit, megbízható ember, csak ajánlani tudom!
Keep It Real!
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest