Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
1Room
tag
Az alábbi tagnak kérnék egy piros pontot:
kre
Amit vásároltam: DVD-R lemezek.
Megjegyzés? Visszatérő vásárló vagyok, nincs gond a termékeivel, gyors a kiszolgálás, így bátran merem ajánlani mindenkinek.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
slezakimi
senior tag
Egy nagy pirosat szeretnék
nagyix felhasználó társunknak
ebben az üzletben nyujtoo korrektségéért
http://hardverapro.hu/apro/gyari_fuggetlen_i8910_hd_full_doboz/hsz_1-50.html
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Szöö
csendes tag
Calvin kollégának régen járó piros pont :-)
-
nagyix
csendes tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot ezért az üzletért slezakimi fórumtársnak.
Rendkívül szimpatikus, korrekt személyiség, nyugodtan üzletelhettek vele."Szolgálunk és védünk" halálunkig! (köszönjük Viktor "király")
-
nagyix
csendes tag
Rendkívül szimpatikus, korrekt személyiség, nyugodtan üzletelhettek vele."Szolgálunk és védünk" halálunkig! (köszönjük Viktor "király")
-
nagyix
csendes tag
-
KeNTaGoN
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni Methos07 -nek.
Fejhallgatót javítottam neki, abszolút korrekt volt a srác.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
NetMiner
csendes tag
Sziasztok!
Piros pontot kérek DaveJr kollégának a remek single radiért!
Korrekt eladó és jól csomagol!
Bátran ajánlom mindenkinek!Addig-addig, hogy csak-csak...
-
pappnet
csendes tag
piros pontot kernek [eightcoffee] kolleganak ezert az uzletert: [link]
-
törölt tag
Piros pontot kérnék István1 fórumtársnak a gyors és pontos üzletért!
-
kulerr
őstag
és mégegy pirosat megérdemel a korrekt hozzáállásért Gascan kollégának az alaplapért amit volt szerencsém venni tőle.
Bátran üzleteljetek vele! ennyire hiánytalan cuccot még használtan nem vettem. sztem még a gyár szaga is benn volt még.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz nixx-21 #9073 üzenetére
nixx-21 is megérdemli a pirosat. Nem sz@rozott, kérdezett, a válasz megfelelő volt, és vásárolt... Ezt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
nixx-21
őstag
Sziasztok!
04ahgy-nek adnék egy hatalmas pirosat a korretségért ilyen pretested CPU-t vettem tőle, csak ajánlani tudom
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
LGA 911
tag
Sziasztok!
Egy fekete pontot adok 5@$-nek, (vagy nak) ezért.
Nem voltam biztos benne, hogy a kártyája belefér a házamba, mert fórumokon azt olvastam, hogy nem fér bele. Felhívtam és elmondtam neki, ő azt mondta, hogy vigyem el, próbáljam ki, mert szerinte belefér, de ha nem megy bele, akkor szó nélkül visszaveszi.
Ennek tudatában nyugodtan megvettem a kártyát. Nem fért bele.
Másnap hívtam, elmondtam, hogy nem fér bele, megbeszéltük a visszavétel időpontját.A találkozón nem jelent meg, a telefont nem vette fel.
Utólag láttam, hogy találkozó előtt 20 perccel küldött egy sms-t.
A találkahely tőlem egy órányira volt, tehát már bőven úton voltam akkor, 30 perccet fagyoskodtam, majd hazamentem. Szűk 3 órát kidobtam az ablakon.
Másnap felvette, nem voltam bunkó, bár az előző napi teljesítménye legalizálta volna, akkor már hezitálást éreztem a hangjában, de meghirdette újra a kártyát, bár érdekes címmel tette ezt.Úgy tettem, mint ha minden rendben lenne, de a következő hívás alkalmával már azt mondta, hogy nem hiszi el, előbb megbizonyosodik róla.
Belinkeltem egy fórumot, ahol feketén-fehéren le van írva, hogy a kártya nem fér bele, nem hitte el, azt mondta, hogy van lakatos haverja majd ő megoldja...
Nekem ez a verzió nem tetszett és már láttam, hogy az egészből nem lesz semmi.
Meghirdettem a kártyát, másnap eladtam, ugyan annyiért, mint vettem.
Nem származott belőle anyagi károm.Ő azt írta, hogy majd linkel képeket 4 db kártyáról egy ugyan ilyen házban.
"a topikot nem zárom, képeket majd linkelek"
Ez nem történt meg. A topik zárva.
Én úgy gondolom, hogy, ha megígérte, akkor kötelessége betartani, ha pedig meggondolta magát, akkor nem félrebeszélnie kellett volna, hanem egyenesen megmondani, hogy nem veszi vissza.
Erre a színjátékra semmi szükség nem volt.Az pedig, ahogy a telefonon beszélt velem az a prohardveren túlmutató probléma...
Nincs bennem sértettség, privát üzenetben jeleztem neki, hogy fekete pontot fogok adni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
madmaxxx-nek jár egy óriási piros egy lapot vettem tőle.
Gyors és rugalmas volt!tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
aktív tag
Kérek egy pirosat squarepapa kollegánal korrekt és gyors vásárló!
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
kulerr
őstag
Szintén egy nagy piros pontot kérek bevésni Gascan fórumtársnak a kitűnő ramokért és a rugalmas hozzáállásért.
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Pirosat szeretnék kérni syC kollégának a gyors és rugalmas üzletért...az üzlet tárgya ez a proci volt Külön köszönet a házhoz szállításért.
[ Szerkesztve ]
-
ptoma
tag
Bazi nagy Piros gömböt kérnék vinibali kollégának a gyors segítségért
:D
-
szab.tam
nagyúr
kérnék egy pirosat Foxmulder89 - nek, mint korrekt vevőnek ezért .
nagyon köszönöm!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
madmaxxx
senior tag
Jár a az MSI alaplap üzletért epityesz kollégának!
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Almanach
csendes tag
Ezúton dijjazom mr rebugra -tezért az üzletért:
Windows 7 alatt működö SCANNER-t keresek olcsón!!Holot nem szereti itt senki, de előreutalta a cuccra a lét én meg postáztam is!
Ha minden igaz akkor meg is érkezett és már müxik is a dolog!ThX a boltot!
Kérdezz, s én válaszolok
-
squarepapa
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat Epityesz kollégának.
Vettem tőle egy MSI 8600GT-t.
Korrekt eladó, csomagolás is rendben volt.
Megbízható, csak ajánlani tudom.
Köszönet a bizniszértA cenzúra a társadalom önbizalomhiányára utal!
-
István1
csendes tag
Kérnék pirosat Zugárusnak ezért mehet még a piros radamskynak és peto.istvannak velük ez volt az üzlet tárgya
[ Szerkesztve ]
-
Janoo_07
aktív tag
Egy nagy piros pont hegeanabol kollégának a gyors precíz videókari jávításért. Ha gond van a vkval érdemes ide benézni tényleg
[ Szerkesztve ]
-
redbull86
aktív tag
Üdv!
sanykusz nak szeretnék kérni egy piros pontot! Rendszerint meg tudtunk eggyezni
"Genius SW-HF 2.1 2000 garis hancucc" pontos becsületes tagunk!Üdv!
[ Szerkesztve ]
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
szilur
csendes tag
benewfy eladónak piros pont !
Megbízható, csak ajánlani tudom!fatpie
-
félisten
cowi83-nak kérnék egypirospontot, ezt vette meg.
Minden rendben zajlott."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vargadre
csendes tag
Kérnék egy piros pontot akon13 kollegámnak, mert minden úgy volt ahogy megbeszéltük
-
zack
nagyúr
blt.62-nek jár a piros pötty, ajánlom mindenkinek, maximálisan korrekt vevő. Ezt a telefont adtam el neki, amit remélem sokáig panaszmentesen tud majd használni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kkf
aktív tag
Egy nagy piros pont jár morientes75 fórumtársnak, aki ingyen és bérmentve a rendelkezésemre bocsátotta a keresett henger mennyiséget.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
adi mester
aktív tag
Kérek egy piros pontot marcankának. Egy antennát vettem tőle, és az antenna nagyon érti a dolgát antennák
Emellett megbízható, segítőkész, korrekt eladó! Mindenkinek csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
ceia
őstag
Kérek egy piros pontot [razor03] kollégának a gyors, és korrekt üzletért! Előre utalással vásároltam tőle, és minden tökéletes volt, csak ajánlhatom!
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
BaLee
addikt
Pirospont George0424-nek, ezért az üzletért.
Gyors, korrekt vevő!
-
wipes
senior tag
Chaser-nek kérek egy pirosat, p3-as szerkentyűt boltoltunk
-
Syrano
tag
Piros pont maximuska89 kollégának a Sennheiser CX400II üzletért.
-
Viktor89
aktív tag
Pirospontot szeretnék adni honda_fire fórumtársnak,nagyon korrekt,ajánlom mindenkinek. Előre utalta a pénzt és minden rendben zajlott.
-
MadBlade
tag
Megy a piros pont Plaguee kollégának a Philips DVP 3005-ös DVD lejátszóért.
Megbízható eladó !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
Pete87
tag
sziada5925 kollégának kérnék egy pirosat! Korrekt ember, és tartja a szavát. És még pontos is! Ezt vette tőlem!
-
Teng
aktív tag
Nagy Piros Pont Rag-nak a WIFI kari megvételéért. Korrekt vásárló csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Zyelor
aktív tag
Nagy piros pontot szeretnék adni Putya kollégának a rugalmas, gyors adásvételért, és az alkalmazkodásért.
Továbbá sajna rossz topikban adtam pontot a múltkor Pirosat borsi-nak, egy itt meg nem jelent VGA-ért és a nála tapasztalt korrekt, gyors hozzáállásért.
Valamint zachari-nak ezért a termékért és a nagyon korrekt, segítőkész hozzáállásáért.
[ Szerkesztve ]
-
albi31
aktív tag
Sziasztok,egy piros pont jár ^Clown kollégának a pontos,korrekt üzletmenetért!
[ Módosította: #65675776 ]
-
Osibaa
senior tag
SeaQR piros pontot érdemel egy noti RAM üzletért, korrekt eladó.
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
CippyO
tag
Hatalmas pirosat érdemel Spire elvtárs, a gyors és korrekt vásárlásért!
-
albi31 fórumtárssal egy 256Mb-os DDR1 notimemóriát bizniszeltünk, minden a legnagyobb rendben ment, bátran ajánlom a vele való üzletelést
-
fatal`
titán
trmtrm666 egy pirosat kérnék szépen
Újonc létére pontos, megbízható, korrekt vásárló, ajánlom mindenkinek.
És utólag is elnézést a 10 perc késésért.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Spanish007-nak egy piros pontot kérnék a korrekt üzletért.
+36702778032
-
kisi
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni Thomee-nak, Ebben az üzletben való korrekt hozzáállásért.
Nagy piros pontot kérnék szépen Fabko-nak, Billentyűzetmatricát vettem tőle, és hihetetlenül korrektül, és gyorsan intézte a dolgokat, mire utaltam, már rég postán volt az áru.
Nem utolsósorban pedig Venom123 kollégának, aki Ebben az üzletben volt teljesen korrekt vevő.
Ezúton is köszönöm szépen nekik !
-
BadGe
aktív tag
Helló,
kérnék egy pirosat vzso-nak az alábbi üzletért!
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_m_755-os_proci/friss.html
a beépítést ajándékba kaptam!
ge.
-
aktív tag
Kérek egy piroskát kenesei1982-nek ezt a jó kis vga blokkot vettem tőle [link]..Thx..
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Gyorki
csendes tag
Hali!
levi1108-nak adnék egy óriási pirosat,mert megjavította a VGA-mat!Nagyon barátságos és megbízható,csak ajánlani tudom!
ÜDV: Györki
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest